Şimdi Ara

HTC one ile Lg g2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki telefon arasındayız. htc one hala alınır mı? yazılım güncellemeleri gelmeye devam ediyor mu? servislerinden memnunmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

bu iki telefon arasındayız. htc one hala alınır mı? yazılım güncellemeleri gelmeye devam ediyor mu? servislerinden memnunmusunuz.

G2 her acidan daha ustun butce vRsa g2 trcih edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 HER AÇIDAN üstün falan değil. Malzeme kalitesi olarak htc one basar. g2 40cmden ahşapa düşüp kırılan dandik malzeme kaliteli bir telefon. Ses olarka htc one basar. ön kamera olarka htc one basar.

ama arka kamera, batarya, ekran, hız ve donanım konusunda lg g2 daha iyi.

bence htc one kullanıyorum, ikisini de önermiyorum.
  • revision kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara baska ne alıcaz dostum
  • quote:

o fiyatlara baska ne alıcaz dostum

haftaya z3 geliyor, z2 fiyatı 1600lere düşer gibi düşünüyorum. paralelde de 1400leri bulur. z2 düşünebilirsin.
    note 4 nedeniyle yakında note 3 fiyatı da düşecek.

batarya sıkıntın yoksa nexus 5 bakabilirsin.

lumialar her zaman seçenek.

ayrıca ben telefonu düşürmem, kılıf takar gayet iyi korurum diyorsan lg g2 alabilirsin. dediğim gibi g2'nin en büyük sorunu malzeme kalitesinin kötü oluşu. eğer koruyabileceksen al.

htc one hiç önermiyorum ama kamerası bıktırdı.
    dostum konuda yazmamışım 2 telefon secenegi verdiğim için. 5.5 kadar büyük olsun istemiyoruz. sony ler iyi fakat daha z1 in fiyatı 1600 ün altına düşmedi. ayrıca cok büyükler. belki z olabilir ama o da baya eski kaldı
  • quote:

dostum konuda yazmamışım 2 telefon secenegi verdiğim için. 5.5 kadar büyük olsun istemiyoruz. sony ler iyi fakat daha z1 in fiyatı 1600 ün altına düşmedi. ayrıca cok büyükler. belki z olabilir ama o da baya eski kaldı

distribütör garnatili istiyorsun sanırım. paralelde z1 1300, z2 1600 tlden bulunabiliyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z1-honami-fiyati,1265489.html
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z2-fiyati,2203042.html

iki telefon arasında kaldıysan lg g2 almalısın. güzel dayanıklı bir kılıf al ve telefonuna sağlam bak. şimdiden hayırlı olsun :)

htc nin kasası cok daha sağlam gibi duruyor. artık alırken ikisinide bi inceleyip alırız. teşekkürler cevaplar için
  • g2 yı 4 kez dusrudum nedense 5 lıralık dandık kılıfla hıcbırsey olmadı dısı htc one kaplama demekkı,yaa kullanmadan sallamıyorlarmı hayran oluyorum.bır oncekı nesıl gpuya cpuya cıpsete daha kotu kameraya ve bataryaya sahıp m7 ye hala o para verılmez net yanı,ayrıca g2 yada m7 parasına z3 bulunacaksa bana bır kamyon alın derım verıcem parasını
  • Htc one eskidi bro,G2 güzel telefon al bence
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    z3 olur mu hiç o fiyata yorumun lg ye yönelmemde büyük rol oynadı . teşekkürler
  • G2 nireee m7 nireee,

Arkdasimin cihazini ben halisahada dusurmustum eyvah dedim ama sikinti cikmadi bende aldirabilirsem.dogum gununde g2 aldiricam babama.

M7 guzel ama htcnin bu sacma fiyatlari yuzunden alinmaz zaten donanimi artik eskiyor yavas yavas,discoverye aldanip bosu bosuna para harcamasaydim gecen yil m7yi bende istiyordum ama bu saatten G2 varken dahaviyusi daha ucuza g2 alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.