Şimdi Ara

Htc one gümüş ve siyah sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüş mü alınmalı yoksa siyah mı?Zevk meselesi tabiki ama bunun kullanışlı taraflarını merak ediyorum;güneş altında,parmak izi tutması,boya atma gibi bir sorunu varmı(iphone5 siyah gibi),ses çıkışlarına toz benzeri şeyler elbet giricektir bunları çıkarma şansımız varmı?Siyah içinde tozlar daha çok belli olur diye düşünüyorum.Birde arka kapak çıkarılabiliyormu?Bazı yorumlar tam oturmadığını yazmışlar.

• Yukarı
  • Siyah parmak izi bırakıyor. Ayrıca ilkin göze hoş gelse de sonradan kenar çerçeve gibi algılandığı için ekran koca kasanın içinde küçükmüş gibi görünüyor. Gümüş en ideali.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Gümüş daha şık
  • Siyah çizik manyağına dönüyor yemişim şıklığını. Gümüş al kafan rahat etsin...
  • siyah çiziliyor vs diyen arkadaşlar acaba siyah olanını mı kullanıyorlar? ben yaklaşık 1,5 aydır siyah kullanıyorum, çizilme vs herhangi bir sorun yok. bence gidin bakın hangisi gözünüze daha hoş görünüyorsa onu alın. örneğin bana da grinin hoparlörleri çok belirgin gelmişti, eski kasetli teyplerin görünüşünü anımsatmıştı. siyah bana göre daha asil geldiği için onu almaya karar vermiştim. bence çiziliyormuş, parmak izi bırakıyormuş bunlara pek takılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hades8282 -- 10 Temmuz 2013; 8:20:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde kırmızı var, henüz görmedim ama güzel olabilir.
  • Kırmızıyı başta eledim.Siyah ve beyaz düşünüyorum pimpirikli biriyimdir.Birşey görürsem içime sinmez aklıma yapışır kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

birde kırmızı var, henüz görmedim ama güzel olabilir.

biraz önce istiklaldeki türkcell'de gördüm kırmızı olan müthişti, arka kasası mat kırmızı ve hiç çizilecek gibi durmuyordu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredge

quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

birde kırmızı var, henüz görmedim ama güzel olabilir.

biraz önce istiklaldeki türkcell'de gördüm kırmızı olan müthişti, arka kasası mat kırmızı ve hiç çizilecek gibi durmuyordu tavsiye ederim

şetan diyor al kırmızıyı, servisten gelenide sat.
  • Bende siyahta karar kildim gibi,gumusun hoparlorleri bana da cok belirgin geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.