Şimdi Ara

HTC ONE Garanti HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba HTC ONE alalı 1 ay kadar oluyor.Gayet memnunum herşey hoş güzel ama aklıma garanti ile ilgili bazı sorular takıldı yardımcı olabilirseniz veya bunların hepsinin bulunduğu bir konu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Telefon gayet hoş ram kullanımı 4.3'te çok iyi arayüz temiz sade gereksiz widget vs vs kaldırdım telefon boşta max 470-520mb arasında ram yiyor, deli gibi şarj yiyor bu 4.3 ama 1 gün'ü fazlasıyla çıkartıyor.
    Telefonu rootlamak veya rom atmak gibi bi niyetim olmadı olacağınıda zannetmiyorum.Ama bazı sorularım var genede sormak istiyorum.

Telefona root attım rom yükledim vs. vs.

1-Sonra telefonu bozdum.Hard brick oldu artık flashlamak falan vs vs iş görmüyor.Telefonun garantisi var garantiye verdim telefona ne yaparlar?
    2-Garantisi bitmişken hard brick olmuş şekilde servise verdim telefone ne yapacaklar?
    3-Iphone jb falan çok uğraşmışlığım var az çok bilirim bu işleri fakat root-rom vs vs yaparken telefonun IMEI'si silindi o zaman ne yapacağım?
    4-Telefona virüs girdi diyelim nasıl anlayacağım? ve bunu silmek için anti-virüs yüklemem mi gerekiyor? Yoksa Fabrika ayarlarına geri döndürmem mi gerek? Fabrika ayarlarına döndürüpte gene silinmemişse rom'mu atmam gerek?
    5-HTC Syncmanager yüklü pc'ye bağladığımda genellikle yedeğini alırım, telefon rootlu falan bi sıkıntı oldu pc'den restore etsem(bu program nelerin yedeğini alıpta restore ediyo diye sormam daha mantıklı gidipte müzik telefon defteri uygulamaların vs. yedeğini alıyorsa gene bi işime yaramaz heralde dimi?) Yani kastetmek istediği şu bu programlar Iphone'da ki gibi Itunes'ten restore çektimmi, telefon hiçbirşey yokmuş gibi ilk günki gibi olmuyor dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 29 Aralık 2013; 15:35:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.