Şimdi Ara

HTC One E9 Orjinal Dot View Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, cihaz için dotview kılıf buldum . ürün ile ilgili açıklamalarda fikrinzii almak istedim.

     HTC One E9 Orjinal Dot View Kılıf


    HTC One E9 Orjinal Dot View Kılıfı Özellikleri

    E9 için bütün modeller E9 ve E9+ İçin aynı tüm kılıflar uyumludur. e9 plus modeli sadece cihazın iç özellikleri farklıdır kasa ve diğer tüm aksesuar kılıfları birbirine uyumludur.

    Dot View kılıf olarak geçen akıllı kılıf olarak tanınan htc kılıfı üzeri delikli ve bu sayede telefonun kullanımına imkan tanıyan htc markasına özgü bir kılıftır. Dot view orjinal kılıf kaliteli malzemeden üretilmiş ve oldukça sağlam bir kılıftır. Kanserojen madde içermeyen birinci sınıf işçiliğe sahiptir. E9 Dot view telefonu tamamen sarmaktadır. Kapağı çıkmadan direk telefona takılmaktadır.



    E9 Dot View garanti bilgileri

    Kılıf htc nin orjinal kılıfı olup htc garantisi altındadır. Kılıfımız arıza verdiği takdirde garanti veya iade işleminde bulunabilirsiniz. Garanti sadece orjinal olan ürünlerde geçerlidir.



    E9 DotView kılıf Ayarları

    HTC Dotview kılıfınız ile ilgili özellik ayarlarını telefonunuzun Ayarlar > Kişiselleştirme bölümünde dotview ayar bölümünü bulunacaktır. Bu bölümden dotview tema ayarı , yerel saat ayarı ve arama kaydı ayarları gibi bildirim ekranına yansıtılacak bölümleri seçmenize yardımcı olur.



    Htc E9 Dot View Kılıf Fiyatı

    Ürünümüz orjinal üründür. Çakma yada taklit diye ifade edilen kılıflara göre fiyatı yüksektir. Orjinal kılıflar arasından en düşük fiyata sahiptir. Sahibinden, gitti gidiyor, n11, ebay, ali express, sanal pazar, hepsi burada, türkcell, vodofone, avea tarzı site ver firmalarda satışımız yoktur. Orjinal ürün satışını sadece sitemiz üzerinden yapmaktayız. Vermiş olduğumuz fiyat orjinal htc a9 dowt view kılıf için geçerlidir.



    Htc E9 Dot View Kılıf Renk Seçenekleri

    Renk seçeneklerini sağ taraftan seçebilirsiniz. E9 ürününün renk seçenekleri Gri, Mavi, Siyah, Turuncu, Kırmızı, Gold seçenekleri vardır. Stokda Tüm renkler olmayabiliyor. Dilediğiniz renk stoğumuzda varsa yan tarafta çıkmaktadır.



    Htc E9 Dot View Kılıf Kargo ve ödeme seçenekleri

    Ürünümüz aksi durum olmadıkça stokdan hızlı kargo seçeneği ile gönderilmektedir. Ödeme seçeneklerimiz; Havele ile ödeme, Kredi kartı ile ödeme, Kapıda Nakit Ödeme, Kapıda Kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden oluşmaktadır. Dilerseniz Mağazamıza gelip teslim alabilirsiniz. Ürünü sipariş verdikten sonra sipariş takip kısmından kargo takibini ve ya ürününün durumunu kontrol edebilirsiniz.

    http://www.htc.web.tr/urun/1957-htc-one-e9-orjinal-dot-view-kilif.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.