Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet pil performansını kastetmiştim. Tabiki üstteki yazdıklarım g3 e kıyasla olduğu için öyle yazdım, yoksa batarya peformansı kötü değil sadece g3 e nazaran diye dedim.

Kamera konusunda bende size katılıyorum e8in özçekim kamerası daha iyi bu konuda.

Benim düşündüğüm şey 2 amper bi şarj cihazı bulup uzun vadede onu kullansak batarya ömrü için zararlı olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    e8in batarya performansı kesinlikle g3ten iyidir. g2yi bilmiyorum ama eşimde g3 var ve muhtemelen 2k ekran nedeniyle 3000mah batarya 1 günün sonunda 4 saat ekran süresi veremiyor. biz seninle anlaşamıyacaz galiba :))

Bende g2 den geçtim bu cihaz ona iki basar içi dolu cihaz

• Ben bugün yoğun kullanımda ( mobil veri açık, wifi açık, 2 3 saat konum açık ) 6 saat ekran açık kalma süresi aldım. Telefonu kullanışımdan bu yana en uzun ekran süresiydi. Beni çok memnun ediyor şarj konusu açıkçası, ki çok yoğun kullanan biriyim telefonu.
    Qualcomm® Quick Charge 2.0 destekleyen guvenilir bir marka alabilirsin sanirim...
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Valla işin içinden bende çıkamadım tamamen kendi deneyim ve kullanımlarıma bağlı olarak aldığım sonucu yazdım demekki bazı şeylerde uyumsuzluk var belkide benim kaçırdığım bir şeylerdir

Ek olarak g3ün parlaklık seviyesini %30 da kullanırdım hep.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum bir araştırayım

• Bataryayla ilgili bendede sorun var. Telefon uykudayken tüketiyor bataryayı. Şuan kalan %35, 1gün 5saat pilde , 1saat 14dk ekran sürem. Bir günde 4 saati geçemiyorum ekran süresi olarak. wifi ve 3g hep açık. sosyal ağlar açık otomatik eşitleme açık blinkfeed açık gps kapalı. Gsam'den baktığımda Kernel ve Android sistemi pili çok harcıyor görünüyor.( %16-17 civarında) Sizlerde bu oranlar nasıl. pil tasarruf modunda kullansamda çok birşey farketmiyor sanki. uyku modunda yine çok pil harcıyor.
  • carmania06 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun sahibi değilim ama verdiğiniz ekran süresi çok az çok normal değil gibime geliyor. Telefonu sürekli uyandıran (wake) veya sürekli çalışır durumda tutan bir program olmasın. Ona bakın hocam.

Seyrettiğim çoğu yabancı video ve okuduğum incelemelerde pilini hep övmüşlerdi... Yani bir terslik olduğunu düşünüyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşünüyorum ama bulamadım sebebini. Telefonu ilk aldığımda batarya performansı gerçekten çok daha iyiydi.
  • huawei g7 ile arasında kaldım. şarj konusunda g7 daha iyi sanırım. ben akşam 8 de şarjımın bitmesini istemiyorum. valla kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Bir şey telefonu aralıklarla uyandırmış.Google büyük ihtimal telefonu factory resetle her şeyi yedekleyip simi vs. Sonra düzelir ben öyle yaptım.

Hocam dediginizi yapmistim sorun duzelmisti fakat simdi yine ayni sorunla karsilastim telefonu resetlemek de istemiyorum ne yapabilirim, bir sey telefonu uyandirip sarj yiyor

• Güzel bir telefona benziyor S3'den sonra böyle bir tel düşünebilirim aslında

• Hocam telefonun çekmiyordu sanirsam bi ara attığın ssde 2g moda al telefonu oda sürekli uyandırıyor ve şarj yiyor.Baz istasyonu arıyor telefon sürekli

• İyi geceler arkadaşlar bişey soracam bu htc hizmet paketini güncelledim ne işe yarıyor bu.... Boomsound ile dinlemezdim kulaklığı takınca hiç şimdi boomsound daha iyi geldi bana bunla ilgisi yoktur muhtemelen ama yine de merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Teşekkürler dostum bir araştırayım

Ben sunu(Aukey Quick Charge 2.0 18W USB Turbo Wall Charger Fast Charger) aldim. Kullaninca yorumlarimi yazarim...
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Sonucu bekliyorum öyleyse hocam
  • oyun performansı nasıl ? bide depolama hatası veriyomu bende xperia L var bıktım artık uygulama bile güncelleyemiyorum hafıza dolu deyip duruyo bu telefona geçmeeyi düşünüyorum
  • arkadaşlar e8 kullanıp da ekranda sarı leke oluşan var mı tek ben miyim bugün kargoyla teleservice yolladım sizde ne olur değişim vs ekran değişimi leke ince uzun bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar,bende geçen hafta e8 alarak aranıza katıldım.Hepsiburadadan 1229 TL ye aldım,75 tl paraf para + 25 TL hediye çeki + sonradan 4 taksit kampanyasıyla aldım:)) Kombo oldu biraz..Telefon aklımda yokken bu fiyatı görünce aldım,aldığımada memnunum.G3 düşünüyordum aslında,ama ısınma problemini bizzat arkadaşımın telefonunda gördüm,abartmıyorum el yakıcı seviyelere ulaşıyordu yarım saat oyunla..Yazın neler olur bilmiyorum artık.E8 i aldığımda ilk denediğim ısınma durumu oldu.45 dk civarı oyun oynadım,g3 teki ısınmanın yarısı yoktu. G3 ün 2k ekranınında bunda etkisi vardır tabi.. Hemen dot viev kılıf aldım,oldukça kullanışlı..Deliklerden dolayı ekranda iz bırakıyo,tek sorunu bu bence:))

+4 taksit olayı nedir hocam?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.