Şimdi Ara

HTC Ona a müzik atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah aşkına bi yardım edin kafayı yiyeceğim.

2.5 yıl sonra iPhone dan bir Andorid e geçtim o da HTC One.

Müzik atamıyorum cihaza. Aslında atıyorum ama şöyle.

Biliyorsunuz HTC Sync Manager mı ne var. ORadan şarkıları atıyorum ama her şarkıdan 3 tane var.

Yahu delirmemek elde değil. Benim iTunes da Hit-Music adında 2 çalma listem var. Ben sadece ara ara içine şarkı attığım bu müzik listelerini telefona aktarmak istiyorum o kadar. Yani şu listeleri atayım o kadar. Pc de 1000 şarkı var ben 300 tanesini Music e attım. Bu şarkı listesindeki 300 şarkıdan 112 tanesini de Hit adındaki bir listeye aktardım. Kısacası listenin içinden bir kısmı farklı bir yere aktardım.

Telefon içinde de aynı şarkıdan 2 tane görünüyor böyle olunca. Yani 'tüm şarkılar' kısmına geldiğimde, 2 listede de bulunan şarkılardan 2 tane gözüküyor. Kısacası 112 şarkı, 2 şer defa görünüyor demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

Benim iPhone da yaptığım gibi sadece istediğim listeleri adam gibi attığım bir şey yok mu çıldırmak üzereyim. Şarkı listesi yapınca bi şarkıdan telefonda 2 tane olması nasıl bir mantıktır ?

bilgisayarım Macbook Air bu arada. Windows kullanmıyorum.

Adam gibi biri yardım etsin lütfen. Şu forumda yardım almak için illa 35 yaşında herkesin bildiği biri olmak mı gerek. PSN forumuna konu açıyoruz forumda 300 kişi var biri cevap vermiyor. HTC One için yeni aldığım telefon hakkında sorular soruyorum bir allahın kulu cevap vermiyor. Donanımhaber 2008 deki gibi kalsaydı keşke vallahi bunu demeden de geçemeyeceğim kusura bakmayın.

• Telefonu aç kapa,olmazsa format atmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Telefonu aç kapa,olmazsa format atmayı dene.

hocam türk işi oldu bu öyle şey mi olur kapatıp açmayla düzelmiyor ki. Format atma olayı nasıl oluyor bilmiyorum onu. Bence formatla alakası yok başka bir çözümü olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

quote:

hocam türk işi oldu bu öyle şey mi olur kapatıp açmayla düzelmiyor ki. Format atma olayı nasıl oluyor bilmiyorum onu. Bence formatla alakası yok başka bir çözümü olmalı.

Bazı problemler gayet normal şekilde kapatıp açma ile düzeliyor.Fiziksel format yapmayı yada fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene.2. seçenek senini için daha kolay.
  • quote:

quote:

quote:

Bazı problemler gayet normal şekilde kapatıp açma ile düzeliyor.Fiziksel format yapmayı yada fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene.2. seçenek senini için daha kolay.

peki müzikçalar da şarkı sözlerini nasıl görebilirim ?

mesela iTunes da şarkılarıma şarkı sözü koyuyorum ve bunu ben ayarlıyorum. Tüm diller için geçerli bu. Ama HTC kendi kendine sadece ingilizce şarkıların sözlerini internetten indirip telefonun görselleştiricisinde gösteriyor takip sisemiyle.

Ben Türkçe şarkıların sözlerini görmek istiyorum. ama takip etme sistemiyle de değil, direk tüm şarkıları istediğim gibi okumak istiyorum. bu nasıl olacak eklenti vs ?

• Htc sync manager de sorun vardı dedigin gibi ama guncellemelerden bakarsan htc sync manager için guncelleme yollamış htc ve o sorun çözüldü ordan atman daha yararlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayPatska

Htc sync manager de sorun vardı dedigin gibi ama guncellemelerden bakarsan htc sync manager için guncelleme yollamış htc ve o sorun çözüldü ordan atman daha yararlı olur

işte asıl sorun dün o güncelleme sonrası basladı dostum. şimdi tm şarkıları sildim ama bu sefer de istediğim müzik listelrini yükleyemiyorum. olmuyor. tüm şarkılar yükeniyor. ve özellikle şu şarkı sözleri olayını nasıl çözerim bi fikrniz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Htc sync manager de sorun vardı dedigin gibi ama guncellemelerden bakarsan htc sync manager için guncelleme yollamış htc ve o sorun çözüldü ordan atman daha yararlı olur

işte asıl sorun dün o güncelleme sonrası basladı dostum. şimdi tm şarkıları sildim ama bu sefer de istediğim müzik listelrini yükleyemiyorum. olmuyor. tüm şarkılar yükeniyor. ve özellikle şu şarkı sözleri olayını nasıl çözerim bi fikrniz var mı ?

Şarkı sözleri hiç mi çıkmıyor yoksa tek tük şarkılarda geliyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

mesela iTunes da şarkılarıma şarkı sözü koyuyorum ve bunu ben ayarlıyorum. Tüm diller için geçerli bu. Ama HTC kendi kendine sadece ingilizce şarkıların sözlerini internetten indirip telefonun görselleştiricisinde gösteriyor takip sisemiyle.

Ben Türkçe şarkıların sözlerini görmek istiyorum. ama takip etme sistemiyle de değil, direk tüm şarkıları istediğim gibi okumak istiyorum. bu nasıl olacak eklenti vs ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Htc 'nin sense arayuzunde kullandığı Gracenote programı ile alakalı bir durum bu program hem şarkı sözleri hem de albüm isimlerini otomatik bulmaya yarar , ve bu program ne yazıkki sadece ünlü ıngilizce şarkılarını bulur malesef bu program gelistirilene kadar durum böyle sadece ünlü şarkılar . Herhangi bir eklenti ile olacağını sanmıyorum yalnız çeşitli özel root işlemleriyle gelebilir ama her root da olmaz

edit: takip etme sistemi değil de karaoke tarzında olup olmaması da gracenote ile alakalı bir durum , her zaman karaoke olarak gelmesi gibi bir ayar da yok Gracenotenin keyfine kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 26 Ocak 2014; 21:31:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.