Şimdi Ara

htc mozart 16gb turkce takaslik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Problemsiz sorunsuz 16 gb modeli turkcelestrme yapilmistir

• quote:

Problemsiz sorunsuz 16 gb modeli turkcelestrme yapilmistir

çok açıklayıcı olmuş

neyle takas mesela
  • Abi mobildeym kusura bakma;-) yoksa acmam bole atrixle olur abi
  • satsan kaça satarsın
  • 560 tl istiyorum
  • benim cihaz doguya ben satmıstım detayını yazayım...

cihazın spl ( HSPL 1.32 dir) ellerimle kendim hack.ledim:) spl 5.13dü gold card yaptım (usb.den tabiki)

türkce costum 8773 tango rom kurulu bi ara doguya pc.den yardım la 8779 tango rom kurdurucam:) bu son güncellemedir

genel anlamda tertemiz cihaz

yane kısacası forumda yazılımsal olarak allaha emanet ne üdügü belli olmayan cihazlardan degil... sapına kadar modifiyeli istedigin romu kurabilirsin bu cihaza

half brick cihazları bu forumda millete kaktırıyorlar sonra alayı bana gelip yardım istiyor 10tane cihaz geldi öyle buradan ve sahibindenden almıslar bilmeden gold card için yardım istiyorlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 9 Mayıs 2012; 20:34:50 >

• Ewy. Kardesim bnm aciklama icin tesekkurler aslinda tangoyu yuklesek buna satmaktan vazgecebilirim heee:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK] IPHONE SE 64GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Ewy. Kardesim bnm aciklama icin tesekkurler aslinda tangoyu yuklesek buna satmaktan vazgecebilirim heee:)

hallederiz kolay iş:)) rom çıksın yeterki...
    aslında kastırsam biraz bende yaparım ama iyi olmaz benim yapıcam rom wp7 de kolay degil okadar her önüne gelen rom yapamıyor yapsada eksiklikler can sıkıyor:))

bu cihaza rom kurması indirmesinden daha kısa sürüyor :) 10-15 dakkada rom iner romu kurmak 6 dakka :D tıklıyosun kuruluyor baskada bişey yapmıyosun zaten zor kısmını ben hallettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 10 Mayıs 2012; 0:01:17 >
  • aslında cihaz güzel bende htc hd7 mi yeni sattım. geleceği yok bu cihazların. ama çok üzüldüm sattığıma fakat artık satılması gerek. ben 500 e verdim 560 bence biraz fazla gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.