Şimdi Ara

HTC modellerinin fiyatları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    One V
    HTC Salsa
    Desire X
    Desire C
    HTC Incredible S
    One S
    One X
    One X+ (Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum)

Bu modellerin ortalama fiyatları nedir?One X ile One S arasında özellik olarak fazla fark yok.One V ise diğerlerine göre biraz vasat kalıyor.Desire serileri aynı şekilde vasat.Ekranı aşırı büyük beğenmiyorum.One X büyük ekran kalas gibi cepte taşınması sıkıntı.HTC Rhyme 3,7 inç ve bataryası 1600 mah. fiyatıda uygunsa en beğendiğim model bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

HTC Rhyme
    One V
    HTC Salsa
    Desire X
    Desire C
    HTC Incredible S
    One S
    One X

Bu modellerin ortalama fiyatları nedir?One X ile One S arasında özellik olarak fazla fark yok.One V ise diğerlerine göre biraz vasat kalıyor.Desire serileri aynı şekilde vasat.Ekranı aşırı büyük beğenmiyorum.One X büyük ekran kalas gibi cepte taşınması sıkıntı.HTC Rhyme 3,7 inç ve bataryası 1600 mah. fiyatıda uygunsa en beğendiğim model bu.

vasat dediğin telefonları düşünmediğine göre fiyatlara bakmana gerek kalmamış One X ile One S arasında özellik olarak fazla fark yok demişsiniz canavarlara kalas diyorsunuz
    HTC Rhyme alınca niye aldım bu telefonu diyeceksiniz
    şaka gibi....

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

HTC Rhyme
    One V
    HTC Salsa
    Desire X
    Desire C
    HTC Incredible S
    One S
    One X

vasat dediğin telefonları düşünmediğine göre fiyatlara bakmana gerek kalmamış One X ile One S arasında özellik olarak fazla fark yok demişsiniz canavarlara kalas diyorsunuz
    HTC Rhyme alınca niye aldım bu telefonu diyeceksiniz
    şaka gibi....

Vasat değil tabiki ama diğerlerinle kıyaslayınca vasat kalıyor.
    Ekranı hayvan gibi hoşuma gitmiyor.Yhyme yi o yüzden beğendim.Bataryası da iyi benim için önemli bir özellik.

• One x i cepde tasimak sikinti falan olmuyor.. Yinede daha kucugu isteniyorsa One s veya desire x alinabilir desire x in fiyati 700-800 Civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

One x i cepde tasimak sikinti falan olmuyor.. Yinede daha kucugu isteniyorsa One s veya desire x alinabilir desire x in fiyati 700-800 Civari

Bu senin hayat tarzına , yaptığın işe göre değişir.Takım elbiseli masa başı bir işte tabiki sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

One x i cepde tasimak sikinti falan olmuyor.. Yinede daha kucugu isteniyorsa One s veya desire x alinabilir desire x in fiyati 700-800 Civari

Bu senin hayat tarzına , yaptığın işe göre değişir.Takım elbiseli masa başı bir işte tabiki sıkıntı olmaz.

Takım elbise ile masa başı iş de çalışmıyorum :)

Serbest bir işim var genelde kot pantolon giyiyorum.. Adidas eşofmanlarımın kısa cebine bile rahatlıkla sığıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

Takım elbise ile masa başı iş de çalışmıyorum :)

Serbest bir işim var genelde kot pantolon giyiyorum.. Adidas eşofmanlarımın kısa cebine bile rahatlıkla sığıyor :)

Takım elbiseli iş derken senin yaptığın işi kastetmemiştim , örnek vermiştim sadece.Yaptığım iş için telefona zarar gelme ihtimali yüksek , iyi bir kılıf düşünmek lazım.
    Telefonların fiyatlarıyla ilgili bir cevap bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.