Şimdi Ara

HTC mi SAMSUNG mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şık, piano black bir telefon istiyorum öncelikle belirteyim. Yoksa çoktan Desire Z almıştım.

HTC alırsam duruma göre Wildfire S veya Desire S alırım. Bütçem 1000 lira çünkü eğer 1300 e çıkamazsam Wildfire S alırım 700 liraya.

Samsung alırsam tek seçenek (Diğerlerini çoktan eledim.) Galaxy S Plus alırım. Bütçeme tam uyuyor.

Samsung ekran olarak üstün HTC'den. Kontrastı acayip iyi. Arayüz vs. olarak HTC kadar iyi neredeyse. Kesinlikle kötü değil. Ama HTC her türlü en iyi arayüze sahip telefonları üretiyor.

HTC'lerde Flaş var ve kameraları yeterli. Galaxy S'te flaş yok.

Galaxy S çok şık ama yıllardır Nokia 5800 takozunu kullanmanın verdiği psikolojiyle 5800 i hafif andırıyor. Şekil olarak.

• HTClere bir türlü isinamadim, yani objektif bir yorum olmayacak ama samsung'un galaxy serisi (ben su an s kullaniyorum) oldukca guzel, arayuzu de fena degil, gayet sade, aldigin belli verdigin belli HTCler elime de hic oturmadi zamaninda göz gezdirdigimde. Zaten surekli insanin elinde olan bir alet ve asil önemli olan da bu sanirim. Eline aldiginda iyi hissetmelisin telefonu.

Telefonu alirken ince eleyip sik dokuyoruz kamera meselesini ama milyon yilda bir kullaniyoruz, özellikle resim cekerken. Gerci bana özgü bir durum olabilir. Video kaydi ise cok basarili benim telefonumun, adam gibi hd denecek cinsten.

Boyut olarak 5800'den sonra inceligini seversin gibime geliyor. zorla tirnagi batira batira mesaj yazma dönemlerini kapat ve unutmaya calis, cok sinirimi bozuyodu benim.

Belirleyici olmasin benim söylediklerim, cunku diger telefonu cok yakindan bilmiyorum, önyargilarimizi cok sevmeliyiz.

• Kişisel fikrim, Android cihazlarda arayüz olayının fark yaratan bir unsur olmadığıdır. Çünkü hali hazırda dilediğiniz gibi kişiselleştirip bir sürü ince ayar çekebileceğiniz bir çok arayüz "launcher" programı mevcut. Belki tamamen orjinali gibi olmuyor ama çok daha verimli şekilde kullanılabiliyor cihazlar.
  • 3 senedir htc kullanıyorum taş gibi makina kaç defa düştü kaç defa vurdum hiçbir şey olmadı ama tabiki onun yanında iphone 4 de kullanıyorum eğer iphone alamicaksan htc al.
  • xperia neo diyorum.
  • Samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Kişisel fikrim, Android cihazlarda arayüz olayının fark yaratan bir unsur olmadığıdır. Çünkü hali hazırda dilediğiniz gibi kişiselleştirip bir sürü ince ayar çekebileceğiniz bir çok arayüz "launcher" programı mevcut. Belki tamamen orjinali gibi olmuyor ama çok daha verimli şekilde kullanılabiliyor cihazlar.

Samsung'unda HTC'ninde arayüzü çok iyi. Birbirinden şık ve kullanışlı. O konuda pek sıkıntım olacağını sanmıyorum. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

3 senedir htc kullanıyorum taş gibi makina kaç defa düştü kaç defa vurdum hiçbir şey olmadı ama tabiki onun yanında iphone 4 de kullanıyorum eğer iphone alamicaksan htc al.

Evet HTC cidden sağlam ürünler üretiyor. Ben Media Marktta filan elimde inceledim malzeme kalitesi çok yüksek.

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

xperia neo diyorum.

Oldum olası Sony Ericsson'ları sevmem. Bu Xperia Neo'yu günlerce araştırdım. İncelemelerde vs. iyi duruyordu fakat kendim elime alıp incelediğim hüsran oldu. Tasarımı çok kötü. Yanlarındaki gri yerler 1 liralık plastik oyuncak gibi duruyor. Telefonun ekran çözünürlüğüde Galaxy Ace ile aynı. SE'nunda arayüzü Androidler arasında en kötülerden biri. Kesinlikle SE almayı düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL Mİ? SAMSUNG MU?
    13 yıl önce açıldı
    toshiba mı samsung mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 480x854 yanlis olmasın bu arada galaxy'nin rakibi hd yada incredble'dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia ray a bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

480x854 yanlis olmasın bu arada galaxy'nin rakibi hd yada incredble'dır.

Evet ama ben şu an model değil marka seçimine yoğunlaşmış durumdayım. Desire HD gibi koca ekranlı bir telefon alamam. Eğer aşırı büyük ekranlı bir telefon alma şansım olsa biraz daha bekleyip Galaxy S II alırdım. Desire S fazlasıyla işimi görür.
  • Desire S çok iyi bir telefon . Kullanıyorum , memnunum .
  • Forumda Samsung telefonların çoğunda okuduğum kadarıyla takılma ve kendi kendine kapanıp tekrar açılma veya hiç açılmama sorunu var. Yani okuduklarımdan öyle algıladım. HTC'lerde ise kasılmalardan dolayı şikayetler dikkatimi çekti. Samsung araştırıyordum, bu kapanma sorunundan dolayı biraz soğudum denebilir. HTC'ye döndüm, ondaki kasılma ile alakalı şikayetler de biraz kafamı karıştırdı. Android telefon istiyorum ama gözümü karartıp bir an önce almaz da yorumları okumaya devam edersem kendime bu gidişle Nokia'nın en dandik telefonlarından birini alacağım. Sanırım en baş ağrıtmayanı onlar.
  • bende xperia neo ve lg optimus black arasında kaldım eğer sende bunlardan birini araştırdıysan paylaşabilir msn benle
  • LG Optimus Black'ten genel olarak kullanıcıları memnun. Özellikle sahip olduğu ekran en yüksek parlaklığa sahip LCD ekran olarak gösteriliyor. Gayet şık, güzel görünüyor, kalitesi iyi. Sağlamlığı konusunda bir şey bilmiyorum. Süper AMOLED ve ya Gorilla Cam kadar sağlam olamayacağını düşünüyorum. Araştırmamı yaparken yüksek fiyatı nedeniyle elediğim telefonlardan biriydi. Kalitesi yerindeydi. Ucuz olsaydı alırdım. Benim bütçem yetmedi. Bu telefon yerine Sansung Galaxsy S Plus da önerilen telefonlardan. Bütçeniz varsa ben de HTC Rhyme modelini beklemenizi tavsiye edebilirim. En geç bir aya kadar piyasaya çıkmasını bekliyorum. Fiyatı da 1300 TL gibi görünüyor şimdilik. Eğer düşünürseniz HTC Desire Z modelini de tavsiye edebilirim. Ortalama bir telefon gibi görünmesine rağmen kullanıcıların yorumları performansının gayet yüksek olduğu yönünde. Ayrıca fiyatı da gerçekten çok uygun. Eğer HTC Rhyme fiyatı çok yüksek olursa bu telefonu almayı düşünüyorum. Düşük bir fiyattan piyasaya girerse Rhyme alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokyy -- 22 Ekim 2011; 16:13:50 >

• Tabikide HTC neden mi ?

-Herkesin dediği gibi çok sağlam bi kasası var

-Bide samsungdan daha kaliteli her bakımdan samsung sadece donanım olarak iyi

• HTC
  • Samsung
  • htc bence daha iyi ama ben almazdım. bence tasarım sıfır
  • samsung daha iyi gibi ama az farkla geçiyor arada dağlar yok yani
  • Samsung daha iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.