Şimdi Ara

-----> HTC M9 GOLD 1499TL, SIFIR HTC M7 SILVER , SIYAH , GOLD <----- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
14
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar, iyi satışlar. M7 alma niyetindeyim, ancak mesajınızda yazılı olan "imei kayıtlıdır (pasaport değil)" kısmını anlayamadım. Mümkün ise açıklama yapabilirmisiniz.
  • Pm attim

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Selamlar, iyi satışlar. M7 alma niyetindeyim, ancak mesajınızda yazılı olan "imei kayıtlıdır (pasaport değil)" kısmını anlayamadım. Mümkün ise açıklama yapabilirmisiniz.

Imei sakat cikarsa tanidik telefoncuya goturur 20 liraya attirirsin hocam iphone olmayanlarda sıkıntı yokta imei atarken telefoncuya soyle gidip kamerasiz nokia imeisi atarsa on kamerayi kullanamazsin guncelleme vs alamazdin

Kamerasız IMEI nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok oyle bisey hocam Bir sikinti yok siz boyle bilin.Normal cihaz gibi kullaniyorsunuz.

• Takas mevcut mu?
  • Duruma gore evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Selamlar, iyi satışlar. M7 alma niyetindeyim, ancak mesajınızda yazılı olan "imei kayıtlıdır (pasaport değil)" kısmını anlayamadım. Mümkün ise açıklama yapabilirmisiniz.

Imei sakat cikarsa tanidik telefoncuya goturur 20 liraya attirirsin hocam iphone olmayanlarda sıkıntı yokta imei atarken telefoncuya soyle gidip kamerasiz nokia imeisi atarsa on kamerayi kullanamazsin guncelleme vs alamazdin

Allahta sizi guldursun.

• pm
  • Ben pasaportum var kendime kayit olurmu root filan istemiyorum

• Olur hocam istersenseni s-on sekilde veririz.

• Pm

• hocam herşeye pm lerle cevap vermişsiniz konudaki bazı soruların cevaplarını illa pmle mi alacağız? :) refurbished cihaz mı bunlar? yenilenmiş yani?
  • Hocam rfb satsam belietirim tabiki degil sadece 2. El ve sifir cihazlar.

• iyi günler. tüm "imei kayıtlı" yoluyla kaydedilen telefonlar sorunsuz bir şekilde güncelleme alabilir mi yoksa sizin yönteminizin sorunsuzluğuyla mı ilgili acaba? bir de sizdeki tüm m9ların içinden kulaklık çıkmıyor mu? iyi satışlar.
  • M9 lardan kulaklik cikmiyor.Verizon cihazlari manuel olarak sitesinden cekerek guncellemeniz gerekmektedir.

• hocam m8 almayı düşünüyoruzda acaba elinizde mevcutmudur pm ile bilgilendirirseniz ççok memnun olurum. birde malum m7 modelinde çok fazla kronik problem mevcut acaba m7 modelini alırsan böyle kronik problemlerle karşılaşırsak bir garanti durumu varmıdır. acil cevap beklemekteyim
  • SİTENİN EN GÜVENİLİR,EN İLGİLİ VE EN DÜRÜST SATICISIDIR...TRİLYON HAVALE ÇIKARSANIZDA PARANIZ YANMAZ GEREKEN İLGİ VE GEREKEN HERŞEY YAPILIR ALLAH RAZI OLSUN. HAYIRLI İŞLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ2789 -- 20 Ağustos 2015; 9:38:09 >
  • SKTEM KARDEŞDEN BENDE ALIŞVERİŞ YAPTIM VE BENİMLE İLGİLİDE ALIŞVERİŞ YAPIN SONRA ANLARSINIZ DEMİŞ... BENDE SİZDEN sanalpazar ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPTIM... VE KIZ GİBİ DEDİĞİNİZİ ÜRÜN LG G2 SARJ GİRİŞ YERİ ÇİZİK ALT TARAFI ÇİZİK KENARLARDA ÇİZİK ÇIKTI SIFIRDAN FARKSIZ DİYEREK ALDIGIMIZ ÜRÜNDÜ... VE SONRASINDADA YASAL HAK OLARAK 14 GÜN İADE ETME HAKKIMIZI KULLANDIGIMIZDA DA BİZİ ZAN ALTINDA BIRAKACAK VEDE KİŞİLERLE ALIŞVERİŞİMİZİ ENGELLEYECEK PLANLAR YAPIYORSUNUZ...BAK SİZDE AYNI DURUMA DÜŞMÜŞSÜNÜZ... VEDE KENDİNİZİ BU YASAL HAK İLE SAVUNUYORSUNUZ. BİZ 1 2 GÜN İÇİNDE İADE ETTİK SİZ 15 GÜN SONRA İADE ETMEDEN BAHSEDİYORSUNUZ...KENDİNİZE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİZ BİRŞEYİ BAŞKASINA YAPMAZSANIZ İYİ EDERSİN...KİMSEDE SİZİN GİBİ PROFİLİNİN ALTINA İNSANLARI ZAN ALTINDA BIRAKACAK BİRŞEY YAPMIYOR BENCE SİZİN TİCARET ANLAYIŞINIZ YANLIŞ... SKTEM TEMİZ İYİ NİYETLİ BİRİSİ OLABİLİR AMA TİCARİ ANLAYIŞDA BİRAZ SIKINTI VAR ALINGAN ÇOK HEMEN DOLANDIRICI DAMGASI VURUYOR ALLAHDAN KORK VEDE İFTİRA ATMA İNSANLARA... [font="Arial"]

BİZİM İTİBARIMIZ HEM GİTTİGİDİYORDA HEM sanalpazarDA BELLİDİR BUYURUN İNŞEALLAH....

http://profil.gittigidiyor.com/nasipticaret2789

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Nasip-Bilisim-Iletisim__u1020333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ2789 -- 20 Ağustos 2015; 9:29:35 >

• sktem kullanıcısına yanıt
    ALLAH CÜMLE MÜSLÜMAN ÜMMETİNİ ISLAH ETSİN TİCARETİDE HELALİNDEN YAPANLARDAN EYLESİN İNŞEALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ2789 -- 20 Ağustos 2015; 9:30:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.