Bildirim
HTC M9 ALINIR MI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam m9 alınabilecek bir telefon bende m8 kullanıcısıyım m9 incelemiştim ama servise dikkat et alırken dikkat edin -
Kamera konusunda iddialı değil,birde telefon metal olduğu için ısıyı çok fazla iletiyor,onun dışında güzel cihaz ama ben fiyatını hakettiğini düşünmüyorum -
m9 iyidir diyosunuz yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Nachi
m9 iyidir diyosunuz yani
Fiyatına bağlı -
Alınmaz fiyatına göre çöp bir telefondur
O fiyatta en iyi telefonlar s6 ve iphone 6 serişidir. Z3 Plus da iyidir alınabilir ama m9 alınmaz. İlla htc almak istiyorsanız m8 alın 800 liranın cebinizde kalsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 7 Ağustos 2015; 3:28:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen samsung trollerini dinleme hocam, bulduğunuz fiyat uygunsa ve önceliğiniz kamera değilse kesinlikle alınır.
O parayi ben o cihaza vermezdim acikcasi,kisisel gorusum Z3plus varken o butcede cidden M9 almak bana biraz yanlis secim ve gereksiz kazik fiyat gibi geliyor ama tercihe saygi duymak gerekir.
İstanbul bilişimde 2300 lira m9 o fiyata alınır
2250ye z3plus var zaten
Alınır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
2250ye z3plus var zaten
Nerede var hocam 2250 ye z3 Plus söyler misiniz ?
Neyi eksik ki o fiyata göre alınmaz dediniz, biraz daha net bilgi verebilir misiniz
Alınabilir ama bana göre işlemci fiyasko -
quote:
Orijinalden alıntı: Sorakanın Muzu v2
quote:
2250ye z3plus var zaten
Sony garantili..
Z3plus..
2257 lira..
http://m.n11.com/sony-xperia-z3-plus-e6553-sony-eurasia-garantilidir-P68959779?cid=700501&utm_source=comp_akakce&source=mobil&v=1.20.5&utm_content=102_213_3096&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sorakanın Muzu v2
quote:
2250ye z3plus var zaten
Sony garantili..
Z3plus..
2257 lira..
http://m.n11.com/sony-xperia-z3-plus-e6553-sony-eurasia-garantilidir-P68959779?cid=700501&utm_source=comp_akakce&source=mobil&v=1.20.5&utm_content=102_213_3096&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Sağ olun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X