Şimdi Ara

HTC M8 ufak tefek sorular ve sorunlar;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık olarak 2 aydır Htc One M8 telefon kullanıyorum. Bu telefondan önce sırayla Galaxy S3 ve S4 kullanan biri olarak HTC'den gayet memnunum. Ama ufak da olsa bir kaç tane çözmem gerektiğini düşündüğüm sorun var. Bu sorunları genel başlık altında yazıyorum ama arada kaynayıp gidiyor,o yüzden ayrı bir başlık olarak açmayı düşündüm.

1- SD karta kaydedilen kamera ile çekilmiş olan fotoğrafların silinememesi sorunu.

Öncelikle telefonun kendi galeri programını kullanınca Facebook'tan kaydettiğim fotoları kamera ile çekilmiş olan fotoların bulunduğu klasöre atıyor. Ayrı bir Facebook adlı klasör oluşturmuyor(Veya ben yapamadım). Bunun üzerine Play Store'dan samsung zamanında da kullandığım ve çok hoşuma giden ''Quick Picture'' isimli galeri programını indirdim. Bu programda herhangi bir ayar yapmadan FAcebook'tan kaydettiğim fotolar ve resimler ayrı bir FAcebook isimli klasör altında gözrünmeye başladı. Fakat bu programda da kamera ile çekip SD Karta kaydedilen fotoların silinememesi sorununu yaşıyorum. Üstelik program fotoları silmeye çalıştığımda ''SD Karta çekilip kaydedilen kamera görüntülerinin silinmesinin mümkün olmadığını, Android 4.4'ün buna izin vermediğini'' belirtiyor.
    Benim gibi aynı sorunu yaşayan bir başka kullanıcı var mı acaba?

2- Red mesajları yönetme sorunu.

Hem eski kullandığım İphone'larda ve hem de S3 ve S4'te uygun olmadığım zamanlarda çağrı geldiğinde tek bir kaydırma hareketi ile gelen çağrıyı reddedip, daha önceden kendi hazırladığım bir mesajı yollama özelliği vardı. Fakat bu telefonda böyle bir özellik göremedim veya bulamadım. Bu telefonda benim en fazla yapabildiğim çağrıyı reddedip ekranda çıkan mesaj yolla bölümüne girip, telefonun kendi tavsiye ettiği mesajları yollamak veya yeni bir mesaj yazmak. Tek bir hareketle daha önceden kendi oluşturduğum bir mesajı yollama özelliği bu telefonun yazılımında mevcut mu? Yani kendi red mesajlarımı oluşturabilir miyim ? Ve tek bir hareketle bu mesajı çağrıyı reddedip yollayabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.