Şimdi Ara

HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şırnak İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Henüz 18 günlük.
    Sıfır ayarında olduğu için temizliğinden bahsetmiyorum.
    Yurtdışı pasaport kayıtlı.
    Kutusu ve kutu içeriği iğnesine kadar mevcut.
    Yanında 110 tl değerindeki kılıfta hediye edilecektir.
    Whatsapp için; 0553 393 0718
    FİYAT; 1.050 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotoğraf eklerseniz Sanalpazar üzerinden alabilirim belki....

• quote:

Orijinalden alıntı: BoldBlack

HTC M8
    Henüz 18 günlük.
    FİYAT; 1.050 TL

Hayırdır usta anlaştık cihaz için tanıdık da buldum Batmanda ne diye acmiyorsun telefonu? Hayırdır birilerini mi dolandiracaksin? Yoksa tanıdık polis diye mi yanasmadin görüşmeye telefonu elden teslim etmeye ? Ayıptır yaptığın

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

HTC M8
    Henüz 18 günlük.
    FİYAT; 1.050 TL

Hayırdır usta anlaştık cihaz için tanıdık da buldum Batmanda ne diye acmiyorsun telefonu? Hayırdır birilerini mi dolandiracaksin? Yoksa tanıdık polis diye mi yanasmadin görüşmeye telefonu elden teslim etmeye ? Ayıptır yaptığın

Hocam bu şahıs benimlede anlaştı. Sabahtan beri yazışıp konuşuyoruz. Tefeciye borcum var 16:00'ya kadar acil paraya ihtiyacım var diyip duruyordu. Telefonun foto ve videosunu gönderdi. İmei kontrolu yaptım telefona çakma imei atılmış zaten. Zaten gözüm tutmamıştı. Umarım kimseyi ağına düşürmemiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

HTC M8
    Henüz 18 günlük.
    FİYAT; 1.050 TL

Hocam bu şahıs benimlede anlaştı. Sabahtan beri yazışıp konuşuyoruz. Tefeciye borcum var 16:00'ya kadar acil paraya ihtiyacım var diyip duruyordu. Telefonun foto ve videosunu gönderdi. İmei kontrolu yaptım telefona çakma imei atılmış zaten. Zaten gözüm tutmamıştı. Umarım kimseyi ağına düşürmemiştir

Ben de saat birden beri iletisimdeyim bana da fotolarini videolarini attı babamın arkadaşıni buldum orda işinin ortasında sağolsun benimle ilgilendi uğraştı ama adam belli ki çarpacak birini dikkatli olmak lazım.

• İlk mesajlaşan da benim yemedim tabi.... Yarısını peşin gönder dedi hikayeler.... Fiyattan belli zaten

• atlamayın kardeşim siz de cihazın fiyatı belli, ne olduğu belli. adamın da zaten 28 mesajı varmış ne bekliyorsun ki?
    Hadi acil paraya sıkışmıştır referansı da olan bir kullanıcıdır o zaman konuşun anlaşın derim de, Ucuz diye hemen atlamayın yani böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

atlamayın kardeşim siz de cihazın fiyatı belli, ne olduğu belli. adamın da zaten 28 mesajı varmış ne bekliyorsun ki?
    Hadi acil paraya sıkışmıştır referansı da olan bir kullanıcıdır o zaman konuşun anlaşın derim de, Ucuz diye hemen atlamayın yani böyle

Kimsenin atladigi yok, sende burdaysan bizimle aynı konumdasın demektir: )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahter1 -- 18 Eylül 2014; 19:23:49 >
  • quote:

atlamayın kardeşim siz de cihazın fiyatı belli, ne olduğu belli. adamın da zaten 28 mesajı varmış ne bekliyorsun ki?

Olay atlama falan değil hocam. Belki gerçekten paraya sıkıştı gerçekten satmak istiyor. O yüzden tanıdık bulmaya çalıştık elden aldırmak istedik. En azından milleti dolandırmasını engelliyoruz işte duyurarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zahter1

quote:

Kimsenin atladigi yok, sende burdaysan bizimle aynı konumdasın demektir: )

harbiden he :D para olsa atlardım tabi ama daha dün xperia arc s imi sattım şuan telefonsuzum hatta:)

hassasım bu konuda insanları dolandıranlara acayip kızıyorum.
  • Net yoktu şu ana kadar giremedim foruma, herkes yazmış ağzına geleni, cevaplayayım.
    Arkadaş Batman'dan adam bulmuş elden aldırmak için. Ben en gec saat 4'te paranın elimde olması lazım çünkü o saatte paraya ihtiyacım var dedim, bulduğunuz eleman beni saat kaçta aradı bi arayın sorun ona. Bu arkadaş dışında ben sadece bir kişiyle konuştum, onunla da anlaşıp sattım cihazı ona. Kimsenin parasını almadım. Kimseyi dolandırmadım. Gereksiz yere yorum yapmayın. Ihtiyacim vardı fiyati uygun koydum, buna kimse karışamaz istediğim fiyata satarım. Referansı olmayanı insan yerine koymuyorsunuz. Cihazı sattığım adam yorumları gördüğünde size cevap yazacaktır eminim. Kimseyi dolandırmadım halde atıp tutmuşsunuz böyle, sizin yaptığınız ayıptır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• evet buldugu adam kacta bu adami aramis ne olmus kim aramamis kim e para lazimmis seyircileri piste bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Net yoktu şu ana kadar giremedim foruma, herkes yazmış ağzına geleni, cevaplayayım.
    Arkadaş Batman'dan adam bulmuş elden aldırmak için. Ben en gec saat 4'te paranın elimde olması lazım çünkü o saatte paraya ihtiyacım var dedim, bulduğunuz eleman beni saat kaçta aradı bi arayın sorun ona. Bu arkadaş dışında ben sadece bir kişiyle konuştum, onunla da anlaşıp sattım cihazı ona. Kimsenin parasını almadım. Kimseyi dolandırmadım. Gereksiz yere yorum yapmayın. Ihtiyacim vardı fiyati uygun koydum, buna kimse karışamaz istediğim fiyata satarım. Referansı olmayanı insan yerine koymuyorsunuz. Cihazı sattığım adam yorumları gördüğünde size cevap yazacaktır eminim. Kimseyi dolandırmadım halde atıp tutmuşsunuz böyle, sizin yaptığınız ayıptır.

Yazarım dökerim buraya herşeyi rezil olursun senin yaptığın terbiyesizlik. Zamanımı çaldın tanıdık abimin zamanını çaldın bir de gelmiş konuşuyorsun bekle geliyor ekran görüntüleri.

• Arkadaşlar kardeşim üniversiteyi kazandığı için ona sürpriz amacıyla bu arkadaşın açtığı ilandaki telefonu almak istedim fiyatı cazip geldi. Saat 12 de mesaj attım elemana bana birisi ile görüştüğünü olmazsa döneceğini söyledi. İki dakika geçmeden bana döndü ve telefonun fotoğraflarını ve birkaç videosunu attı. Ben de referansı olmadığı için ilk olarak cihazı yollamasını ama buna razı olmazsa da sanalpazardan alışveriş yapmak istediğimi söyledim. Ama acil paraya ihtiyacı olduğunu elden alışveriş dışında başka türlü satış düşünmediğini belirtti ben de anlayışla karşıladım. Batman'da babamın tanıdığı polis arkadaşla görüştüm o da seve seve yardımcı olacağını söyledi. Saat beşten önce aldırabilir misiniz dedi ben de tamam dedim. Elemanı aradığım saatler ve tanıdık abiyi aradığım saatler ekran görüntüsünde var bakabilirsiniz. Abinin de elemanı aradığı saat 3,30 yani öyle 4,40 falan yok bir taraflarından sallamasın.

Hayır benim anlamadığım aciliyetin var ve elden alışveriş istiyorsun. Buluyorum elden alışveriş yapacak insanı binbir güçlükle ikna ediyorum ama arkadaş lütfedip telefonları açmıyor ve telefonu sattığını buradan öğreniyorum. İnsan telefonda nezaketen de olsa dostum paraya çok sıkıştım ve sattım kusura bakma der. Bu eleman lütfedip telefonu da açmıyor. Tanıdık abi polis olduğu için doğal olarak sorgulayıcı o yüzden ismini cismini ne iş yaptığını öğrenmek istiyor onu soruyorum. Ne yapacaksın telefon almayacak mısın altı üstü gibi laubali cevap veriyor. Bütün mesajlaşmalarımız burada var okuyun ve karar
     HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK! HTC M8 ÇOK ACİL GÜN İÇERİSİNDE SATILIK!

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Oku hocam anlattım herşeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.