Şimdi Ara

HTC Kaliteli Bir Telefon (Mu Acaba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kime sorsam htc alma htc şöyle htc böyle çok sorun çıkarıyormuş malzeme kalitesi sıfırmış anlayamadım hergün yeni bir model çıkarmalarındanmı kaynaklanıyor acaba hiç kimse olumlu birşey söylemedi evo 3d yi bile aldığına bin pişman olanlar var kafam bayağı karıştı htc bu kadar berbat bir markamı ?

• Htc Incredible S telefonum var ve hiç bir sorunum ve rahatsızlığım yok.hatta bir keresinde yaklaşık 1m yükseklikten telefon taşın üstüne düştü ve hala sağlam anlayacağın malzeme kalitesi kötü diyenlere sadece gülerim.yazılımsal sorunlarıda yok zaten.
  • özelliklede yazılımsal sorunlardan yakınıyorlar home screen varya hava durumu falan takılıyormuş bazen ekran bembeyaz oluyormuş bunlar telefonmu kullanmayı bilmiyor yoksa telefon gerçekten kötümü anlamadım
  • forumda bir tanemi HTC kullanıcısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

forumda bir tanemi HTC kullanıcısı var

+1
  • sensation sahibiyim babamdada bendede var harika otesi
  • Htc sensetion sahibiyim. Ne yazilimsal bir problemle karsi karsiyayim ne de donanimsal. Tek problem sarj... Baskada hic bir derdi tasasi yok telefonumun. Nokia lg samsung apple urunleri cok defa kullandim hic htc kullanma sansim olmamisti. Pisman olmadim asiri derecede memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malzeme kalitesi olarak piyasadaki en iyi telefonu kullandığı mi düşünüyorum arkadaşında dediği gibi tek sorun sarj onuda air batarya ile çözüyorsun htc sensation kullanıcısıyım maşallahi var xD
  • Bence de kulaktan dolma bilgilerle değendirmeyin telefonu.Telefonları gayet sağlam,ben de touch 2 alacaktım gittim 5800 aldım.Şimdi ne kadar hata yaptığımın farkındayım.Adamlar sırf dokunmatik ürettiği için gayet başarılı şekilde ilerliyorlar.
  • Mesajım bulunsun.
  • htc 5 sene ve daha evvelinde süper kalite idi şu an orta şeker, çok iyi diyemeyiz kötü hiç diyemeyiz..
  • htc kötü mü ?????
    benim 3.cü htc telefonum desire hd kullanıyorum.kötü diyen arkadaşların kullandığı cihazlar nedir ve kendi cihazlarına göre htc nin kötü tarafı nedir bir açıklasınlar bizde ona göre birdaha ki tercihimizi ona göre yapalım.

bu telefonum benim belki 20 belki 25. telefonumdur.ben memnunum.birçok akadaşım da memnun.Tek sıkıntı arkadaşların dediği gibi şarj olayı.Ama bana göre ekran boyutlarından ve veri olayından dolayı bu sadece htc ye özgü değil.
  • Malzeme kalitesi olarak HTC ile ancak Iphone yarisabilir,
    HTC diger butun marklarin ustunde bir kaliteye sahiptir.

Uzun sure kullandim hic pisman etmedi.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. evo 3d iyi fotoğraf çekmiyor sensation oyuncak gibi plastik çok kötü yazılım sürekli sorun çıkarıyor böyleydi benim duyduklarım ama öyle değilmiş galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.