Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avusturyadan alınma-istanbul kasım sonundan beri kullanıyorum
    navigasyon olarak garmin tomtom navigon mio yuklu en kullanıslısı tomtom(vga) gibi duruyor. Igo8 yu bulamadım link atarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kociro -- 22 Aralık 2009; 13:03:22 >
  • Kullanmadim fakat internette videolu incelemesini seyrettim. Gercekten harika bir telefon olmus, ne Nokia ne Iphone bu telefonu yakalayabilir.
  • Sevgili vipracing kardesim. Beni de ekleyebilir misin?
  • Arkadaşlar selamlar,

Veri bağlantısının otomatik açılmasını engelleyerek kapalı tutacak bir çözüm vardı sanırım, bilen paylaşabilir mi ?

Teşekkürler.
  • HTC HD2 vs Iphone 3Gs Comparison

http://www.youtube.com/watch?v=HmrXrQUZgwE
  • arkadaşlar iyi geceler.Ben htc touch diamond kullanıcısıyım yaklaşık 1,5 yıldır..şimdi htc hd2 almak istiyorum.Şu anki telefonumu teknosadan almıştım.benim sorum şu ingiltereden telefonu aldıgını soyleyen arkadaşlar.tam olarak hangi mağazadan hangi şartlarda ( yani kontratlımı değilmi ) kaç pounda aldıklarını söyleyebilirlermi ? yeğenim ingilterede okuyor.eğer uygunsa onunla aldırabilirim. teşekkurler..cevapları bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigooo

arkadaşlar iyi geceler.Ben htc touch diamond kullanıcısıyım yaklaşık 1,5 yıldır..şimdi htc hd2 almak istiyorum.Şu anki telefonumu teknosadan almıştım.benim sorum şu ingiltereden telefonu aldıgını soyleyen arkadaşlar.tam olarak hangi mağazadan hangi şartlarda ( yani kontratlımı değilmi ) kaç pounda aldıklarını söyleyebilirlermi ? yeğenim ingilterede okuyor.eğer uygunsa onunla aldırabilirim. teşekkurler..cevapları bekliyorum.

kontratsız almıştık... hatta bayram dönemi olduğu için 3 taksit ile aldım...
    http://www.inkino.co.uk/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=473_135&products_id=3384 bu mağazadan alabilirsin... Fiyatı uygun bence...

• arkadaşlar bu hd2 deki yüz sensörü nasıl çalışıyor acaba..yani telefonla konuşurken ekran yüze yaklaştırıldığında otomatik kapanması lazım..ben yapamadım..hangi menüden açılıyor acaba..yada bilmeyerek biryerden benmi kapadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orijinalden alıntı: Volantetr

Programları indirebileceğimiz linkler biliyorsanız ve forum için de sorun teşkil etmiyor ise linklerinide belirtirseniz sevinirim.

Birde kutudan 2 GB SD card çıkıyor, bilmediğimden soruyorum; daha geniş hafızalı kartlar SD HC olarak görünüyor. Bu kartları kullanabiliyormuyuz ? Uyumlu yani değil mi ?

Evet 32gb kadar micro SDHC kartlar uyumlu (Data transferinde hız açısından tercihen class 6 ve numerik olarak yüksek olanları tercih etmekte fayda var)

gti206: Emeğine sağlık ( Programlar vb nin ilk sayfada kalması arayının bulması açısından önemli .Siz zaten deneyimlisiniz yeni program vb eklerseniz gerekirse kendi mesajlarınızı editleyinki hep ilk syafada kalsın rahat bulunsunlar )

Ben de bunu soracaktım. Daha yüksek class 6 vs. aldığımızda daha iyi bir performans elde edebilir miyiz? Yoksa class 2 aletin okuma yazma kapasitesi için yeter mi? Kesin olarak biliyor musun acaba? Hani arada baya bir fiyat farkı var performansta bir fark olmazsa o kadar para boşa gider diye düşünüyorum.

• 32 gb class6 microsdhc kart şu anda yok diye biliyorum , eğer alacaksanız biraz paraya kıyıp 16 gb class 6 almanızda fayda var, cihaz class2 ile class6 hız farkını size hissettirecek donanıma sahip bundan şüpheniz olmasın ,

asıl benim merak ettiğim birşey var, şu andaki romda telefon hafızasına birçok gerekli gereksiz şey yükleniyor ve cihaz baştan şişerek açılıyor, nerdeyse %40 50 lik bir hafıza ile açılış oluyor, bunları engellemek için xdadaki arkadaşlar mesela rom yüklenirken bir çok program resim zil sesleri vs. programları microsd ye yüklese , microsd kart ile bütünleşik çalışılsa ve her yüklenen program vs otomatik microsdkarta yüklense hem güzel bir program hafızası olur hemde cihaz çok daha hızlı çalışmaz mı ? xdadakilere böyle bir öneri sunulabilir, belkide zaten böyle birşey üzerinde çalışıyorlardır , cihazın tam kırmaya çalışıyorlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brfrt

Ben de yakında listeye katılacağım TR' ye gelirse tabii .

Ama merak ettiğim bir şey var. Bu cihaz ile BORSA seyredilebilir mi ?

Bu cihazı kullanan arkadaşlar

http://www.hedefonline.com/borsa_ekran.aspx
    www.bigpara

gibi sitelerden deneyebilirler mi acaba.
    Asıl yapmak istediğim,

bazı bankaların ücretsiz verdiği IBS yazılımın çalıştırmak...

Deneyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...

hedefonline a girdiğinizde kullanıcı hesabı soruyor

CANLI VERİ EKRANLARINI görüntülemek için login olmanız gerekmektedir.
    veri ekranları GİRİŞ

deneme hesabı erişiminiz varsa pm den bildirin bakalım

IBS yazılımı nedir onuda deneyebilirim

• Vipracing kardeş beni de eklersen sevinirim.
    TwoGo - İstanbul
  • Resco File Explorer 2010
    Requirements: WM2003 - WM6
    Overview: Resco Explorer - Totally Touchable File Manager

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid share.com/files/323082155/RescoExplorer2010.Beta2.ENG.CBD.CAB
  • gti ..paylasimlarin super devamini bekliyoruz..

emegine saglik! tesekkurler
  • Merhabalar,

Bugün HTC HD2 sahibi oldum nihayet.
    ErsinErk arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Kendisi benim için İngiltere'den getirdi..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkus_62

Merhabalar,

Bugün HTC HD2 sahibi oldum nihayet.
    ErsinErk arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Kendisi benim için İngiltere'den getirdi..:)

Hayırlı olsun , güle güle kullan kardeş.
  • Listeye benide eklerseniz sevinirim. Almanyada yasiyorum burdan satin aldim ve telefon almanca... Yalniz bu benim ilk WM deneyimim, acikcasi telefonu gördüm ve hayran kaldim tek kelimeyle mükemmel ama dedigim gibi ilk deneyimim oldugu icin oldukca yabanciyim, beni yönlendirirseniz ve yardimci olursaniz cok sevinirim mesela nasil program yükleniyor, nasil rom atiliyor ve nelere dikkat etmek lazim, bu konularda bilgili arkadaslar ayrica konu acip rehberler hazirlarsaniz cok sevinirim. Baska aletleri flash lama ve romlama hakkinda deneyimliyim yani birdefa anlatirsaniz hemen anlarim. Simdiden cok tesekkür ederim...
  • arkadaşlar HD2'nin kutusundan anladığım kadarıyla HD'de olduğu gib Ekran Koruyucu Film çıkmıyor sanırım değil mi. çıkmıyor ise o kadar para verdikden sonra ayrıca bunun da peşine düşmek gerekecek o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdorsan

arkadaşlar HD2'nin kutusundan anladığım kadarıyla HD'de olduğu gib Ekran Koruyucu Film çıkmıyor sanırım değil mi. çıkmıyor ise o kadar para verdikden sonra ayrıca bunun da peşine düşmek gerekecek o zaman.

kardeşim ekranına koruyucu takmaya gerek yok herhalde ( tahminim ).bak bu vidyoyu izle sana belli bir izlenim verir herhalde.

Ekran çizilmehttp://www.youtube.com/watch?v=LYZF0e3HVaI

ayrıca diğer başlıkta sanırım ekran koruyucuyla ilgili yorumlar vardı , onlara bakabilirsin.

• ohooo bu videodaki gibiyse ekran kesinlikle gerek yok koruyucuya , ama için cız etti bi an, herhangi birisi çizecekmi diye ..
    teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.