Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efesaruhan
    usdat doğru söylüyorsunda ven wm lı telefon ılk defa kullanıyorum ve ınan hıc bısey bılmıyorum forumları okuyup bılgılerınızle bılgılenıyorum.tema ıcın soyle bır yukleme yaptım yanlısımı soylermısın.rar dosyasını program fıles-sunnysoft-ınterwirite-themes dosyasının ıcıne attım ve kur dedım. yuklenıyor dedı yuklendı sonra telefon acılıp kapandı.sonrasında ayarlar -bugun menusunde bu temayı goremıyorum..

eger sense aktif ise temayi goremezsin senseyi kapatman lazim
  • Orijinalden alıntı: ragop

denedim tekrarr bakalım olcekmii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragop -- 19 Mayıs 2010; 3:21:48 >
  • :)) acemiliğimi hoş görün

• yaw kendimce abimm abi diyorum umarım alınmassın belki benden küçüksündür alınma sakın neyse abim bu kamara işi canımı sıkmaya başladı
    şu işi bi şekilde halletmek lazım ve sorunun sadece bende olmaması birazcık yüreme su serpiyo demekki genel bi sorun bu çünki formun tamammmını okudum taaa en basından beri bu sorun dile getirilmiş yurt dışı telefonlarda hatta eski romlarda bile var aynı sorun ilk forma yazanlarr yeni romun gelince düzeleceni yazmışlarr ama yeni rom gelmişş hatta htc sitesi kendi romunu yayınlamışş ama değişen bişi yok yine sorun hallolmamış bu nasıl iştir.
    microsoft a hata maili göndermekten bi helak oldum :))
    hard reset bile attım az önce hiç bi program kurmadan operayı açtım acıkken kamarayı açtım yine aynı hatta operayı acıp kapadım işlemi sonlandırdım task menejerden sonra kamara start işlem yine aynı hata sinirim bozuldu işi gücü bıraktım bu zıkkımla urasıyom :) ama inat ettim bulacam bi caresini insallah benden önce birileride bulurda yazar buralara

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: Aphoenix

Çok sağol
    mail sorununu hallettim.
    gmail ile imap ayarları ile yaptım. Arşivliyorum hergün.
    Bende mail önemli çünkü şantiyeye gideceğim zaman
    teklifler oluyor, raporlara bakıyorum, vb

birde çizimlere bakmak istiyorum. dwg uzantılı dosyaları açmak istiyorum.
    program buldum ama nasıl yüklenir soru işareti bende şuan

cab uzantılı dosyaları nasıl yüklüyoruz ?

Bende telefonu yormamak için müzik veya oyun yüklemiyorum
    zaten psp var bende bu gibi ihtiyaçlarımı oradan hallediyorum.
    onların yerine daha kullanışlı şeylerde hakımı kullanmak istiyorum

telefonu öldüresiye köle gibi kullanmakta istemiyorum açıkcası.

dwg içinhttp://handheld.softpedia.com/get/Graphics/Image-Viewer/Pocket-PC-CAD-DWG-DXF-PLT-Viewer-18708.shtml bir bakıver;
    .cab'ı telefona kopyala ( filemanager den üzerine tıkla kurulsun sakın winrar ile açma )

Filemanager dediğimiz olay telefon içinde bir menümü
    yoksa pc bağlantısı üstünden telefona girip mi hallediyorum ?
    .cab'ı telefonda hamgi klasöre kopyalıyorum. program files klasörünemi yoksa herhangi bir yere mi?
    Galiba bu konuyla ilgili son sorularım :)

Bu arada kamera hatası bendede verdi. Ancak opera uyarısını dikkate aldığımdan beri hata almadım. Opera çalışırken hiç bir şey yapmamaya çalışıyorum açıkcası. Aslında Opera kullanışlı ama çok hata verdiğini düşünüyorum. kaldırıp kaldırmama arasında kaldım. İe performansı nasıl biraz onu takip edeceğim. Opera'yı kaldıran arkadaşlar var mı? veya kaldırma konusunda neler düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphoenix -- 19 Mayıs 2010; 10:20:37 >

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bende HD2 araştırıyorum N95 kulanıcsı olarak alışabilirmiyim diye düşündükten sonra artık almaya karar verdim.. :) internetten hd2 alabileceğim Güvenilir ve Hesaplı bi site rica ediyorum sizlerden? cevap için tşkrler şimdiden :)
  • t-mobile a ait hd2 kullanıyorum ben , benim rom da dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım özellikle opera ve explorer ı birlikte açıp kamera yı da açtım sorunsuz bir şekilde çalışıyor hiç bir hata almadım , rom sürümüm 2.10
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman88

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bende HD2 araştırıyorum N95 kulanıcsı olarak alışabilirmiyim diye düşündükten sonra artık almaya karar verdim.. :) internetten hd2 alabileceğim Güvenilir ve Hesaplı bi site rica ediyorum sizlerden? cevap için tşkrler şimdiden :)

vatan bilgisayarda bugune özel %19 indirim var, inceleyin isterseniz internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman88

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bende HD2 araştırıyorum N95 kulanıcsı olarak alışabilirmiyim diye düşündükten sonra artık almaya karar verdim.. :) internetten hd2 alabileceğim Güvenilir ve Hesaplı bi site rica ediyorum sizlerden? cevap için tşkrler şimdiden :)

en iyi fiyat ereyon.com da var.. alternatif olarak hepsiburda.com da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragop

yaw kendimce abimm abi diyorum umarım alınmassın belki benden küçüksündür alınma sakın neyse abim bu kamara işi canımı sıkmaya başladı
    şu işi bi şekilde halletmek lazım ve sorunun sadece bende olmaması birazcık yüreme su serpiyo demekki genel bi sorun bu çünki formun tamammmını okudum taaa en basından beri bu sorun dile getirilmiş yurt dışı telefonlarda hatta eski romlarda bile var aynı sorun ilk forma yazanlarr yeni romun gelince düzeleceni yazmışlarr ama yeni rom gelmişş hatta htc sitesi kendi romunu yayınlamışş ama değişen bişi yok yine sorun hallolmamış bu nasıl iştir.
    microsoft a hata maili göndermekten bi helak oldum :))
    hard reset bile attım az önce hiç bi program kurmadan operayı açtım acıkken kamarayı açtım yine aynı hatta operayı acıp kapadım işlemi sonlandırdım task menejerden sonra kamara start işlem yine aynı hata sinirim bozuldu işi gücü bıraktım bu zıkkımla urasıyom :) ama inat ettim bulacam bi caresini insallah benden önce birileride bulurda yazar buralara

aramızda 10 yaş varmış profil bilgilerine göre :) benim abi demem lazım ümraniye değilde avrupa yakasında yakın yerde olsaydın bakardım,

Telefonu hard reset ettim; türkçe kurdum bende hata vermiyor; opera 10 kurdum; yine hata almadım ilginç

hatta videoda hazırlamak için ekipmanı kurdum kendim rezil oldum uzun zamandır; kamera hatası opera 10 dan kaynaklanıyor diyordum.

bir forumda kamera hatasını Sunnysoft'a bağlamışlar;

acaba HTC HD2'nin bir serisinde cidden donanımsal sorun mu var?

yaptıklarım;
    Telefonu hardreset ile Türkçe kurulum ve ilk ayarları hep atladım; Wireless hafıza kartından opera 10 yükledim ( operanın sitesinden cektim )

opera 10 çalıştırdım arka planda taskmanager / filemanager / aktivesync ve opera 10 açıkken kameraya girdim hata almadım.

simdi klasik olarak taskmanager hariç kullandığım programları kuracağım ( her programı kurduktan sonra resetleyerek kamerayı çalıştıracağım )

opera 10
    BsB Tweaks 1.6
    Chainfire-HD2-3D-Driver-Patch-1.1
    HTC_HD2_CommManager_3G
    MarkAllReadInbox
    NETCFv35.Messages.EN.wm
    NETCFv35.wm.armv4i
    Resco Hack HTCAlbum Tab
    resetwifi
    Taskbar icons
    Touch X Black Clock
    PhotoManager.7.03.CBD
    SPBTime3.arm
    CHTEditor.v1.7.1.0
    Co0kie.HomeTab_v1.7.1 --> Kurulumdan sonra opera 10 açıkken kamera hatası aldım sildim tekrardan deneyeceğim,opera 10 açık kamera hatası vermedi. opera 10 iken Hometab sorun yaşatıyor.

HTC HD2 şubat ayında yayınlanan 1.66 da ben sadece eğer Cookie.HomeTab kurulu olduğundan opera 10 açtığımda kamera hatasını aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: Aphoenix

Filemanager dediğimiz olay telefon içinde bir menümü
    yoksa pc bağlantısı üstünden telefona girip mi hallediyorum ?
    .cab'ı telefonda hamgi klasöre kopyalıyorum. program files klasörünemi yoksa herhangi bir yere mi?
    Galiba bu konuyla ilgili son sorularım :)

Bu arada kamera hatası bendede verdi. Ancak opera uyarısını dikkate aldığımdan beri hata almadım. Opera çalışırken hiç bir şey yapmamaya çalışıyorum açıkcası. Aslında Opera kullanışlı ama çok hata verdiğini düşünüyorum. kaldırıp kaldırmama arasında kaldım. İe performansı nasıl biraz onu takip edeceğim. Opera'yı kaldıran arkadaşlar var mı? veya kaldırma konusunda neler düşünüyorsunuz.

startmenu de türkçede dosya gezgini diye geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 19 Mayıs 2010; 13:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

t-mobile a ait hd2 kullanıyorum ben , benim rom da dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım özellikle opera ve explorer ı birlikte açıp kamera yı da açtım sorunsuz bir şekilde çalışıyor hiç bir hata almadım , rom sürümüm 2.10

T-Mobile HTC HD2 ile burada satılan HTC HD2ler donanımsal farklılıklar var zaten yeni romlarda kamera hatası duyulmadı; HTC HD2 1.66 da kurulu programlarla çakışma bulunuyor ben bugün Cookie home tab + opera 10 da kamera hatasını aldım; simdi ingilizce kurarak deneyeceğim.
  • ingilizce kullan kamerayi da kullanirsin.
  • arkadaşlar bende kamera hatası dışında müzik dinleme hatasıda vermeye başladı.
    bu hatalardan nasıl kurtulacağım. bir fikri olan var mı?
  • 14 şubattan beri telefonu kullanıyorum; 1 gün bile kamera hatası / muzik hatası almadım( Yukarıda kamera hatasını tespit etmek için denemeler hariçinde ) 1 gün sadece wireless ile internette girmeme gibi saçmalık yaptı ama sorun modem ayarlarından cıktı; telefona arada sırada soft reset atıyormusunuz? yoksa telefonu hiç resetlemeden mi kullanıyorsunuz?
  • sayın kendimce abimm ben sanırım bu kamara sorununa kendimce bi çözüm buldum :)
    durumu şöle izah ediyim ..kamarayı acıyosun kullanıyosun işini bitirincee kamarayı kapatmıyosun masa üstüne geri dönüyosun kamara açık arka pilanda öle bekkliyoo..o beklerken ne acarsan acc ister opera ister baska programlarrhiç farketmezz tekrar kamara lazım oldumu masa üstündeki kamara iconuna tıkladımı arka pilanda bekleyen kamara yine çalışıyorr ve hata vermeden hemdee ..nasıl çözüm ama :P yani işin kısacası kamaraya bir kere start verrdimi bida kapatmıyon ee cihaz<da zaten hızlı onun açık oldunu arka pilanda anlamıyo bile yani makinayı yavaslatmıyo ben böle deniyorum şu an ve en ufak bi hata almadım henüzz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragop -- 20 Mayıs 2010; 12:30:55 >
  • SBP mobile shell 5 çıkmadı mı henüz acaba?
  • Kusura bakmayın yeni mesaj gönderme seceneğini bulamadığım için burdan sorumu dile getireceğim.Yeni HTC HD2 aldım.Karşılaştığım problem şu: Gündüz veya akşam herhangi bir problemle karşılaşmamakla beraber sabah kullanmaya başlıyamıyoruz.açma kapama düğmesine kısa da uzunda bassak telefon açılmıyor ancak arkasından pili çıkarıp takınca çalışmaya başlıyor.Acaba uzun süre çalışmayınca kendisini kitleyen bir ayarmı var?Çok saçma ama başka birşey gelmiyorYardımcı olursanız sevinirim.
  • lawman sorununu gayet iyi anladım cünkü bendede aynı sorun vardı sebebi bataryayı takıp çıkarırken batarya yerinin altındaki pinler yamulmustur aynı sorunla telefonu aldıgım yere gittim açılmıyr die adam acar acmaz pinlerin yamuldugunu gördü düzeltti ve o günden beri yaklasık 1 ay oldu hiç öle sorunla karsılaşmadım sende oraya bak düzelt
  • Ben kamera sorununu dediğim gibi bir kere yaşadım ama altta da kendimce arkadaşımın dediği gibi opera çalışıyordu. Artık ona dikkat ediyorum ve şu ana kadar almadım.

Onun dışında hard reset ve soft reset atmak derken neden bahsediyoruz.

Ben telefonu zaman zaman kapatıyorum. Rahatlaması için

telefonu her açtığımda internet bağlantısı ile ilgili bi uyarı geliyor. Bunun sebebi nedir anlayamadım. genelde bu sorunu çıkartıyor. Bağlantıyı kuramadığı için mi bu uyarıyı veriyor. sizdede bu uyarı çıkıyormu?
  • birçok kişi kamera sorunundan şikayetçi. muhtamelen şikayetçi olanların birçoğu telefonu türkçe kullanıyor. kamera sorunun asıl sebebi (bence) türkçe dil yüzünden bende de aynı sorun vardı ne yaptıysam olmadı sonra orjinal ingilizce kullanmaya başladım 2 haftadır bir sorun yok. ben türkçe kullanmasamda olur ingilizce kullanırım diyorsanız türkçe dili iptal edin olay çözülecektir.

kullandığım rom htc nin türkiye sitesindeki rom u ve radiosu.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.