Şimdi Ara

Htc G1 Hero Rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RYU1980 peki bu romda flaş varmıdır test edebildinmi? Yada G1 için yapılmış romlarda flash varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barıs akdag

Ellerine Sağlık Çok İyi olmuş.
    RYU1980 peki bu romda flaş varmıdır test edebildinmi? Yada G1 için yapılmış romlarda flash varmı?

Flash yok şimdilik.Ama olursada çok kastırır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

quote:

Ellerine Sağlık Çok İyi olmuş.

Çok teşekkürler,süper video olmuş.
    Hevesimiz daha çok arttı şimdi
  • quote:

Aslına bakarsan bi kaç video da izledim flash ı entegre etmişler vede öle kasar gibi bi durum gözükmüyordu.
  • Sony den bi android önsipariş alımına başlanmış.www.gsmarena.com bilgi veriliyor
    Sony Ericsson Rachael
  • selamlar bende tmobile g1 sahibiyim.elime dolaylı yoldan hiç aklımda bile yokken geçti. yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve baya maceram oldu g1 le.. hero romlarının hepsini yükledim ve denedim. görsellik olarak çok güzel ama windowslu ppc lerin yavaşlığı ve takılmaları var..cupcake 1.5 lu romlar daha hzılı ve stabil takılma hiç yok gibi ..tavsiye edeceğim romda Dude's Cupcake 1.3 RC2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507151
    eğer root yapmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim çünkü nerdeyse ilk 15 gün root etmeyi bulmakla geçti.bendeki cihaz crb43 versiyonuydu ve stantard yöntemlerle root olmuyordu.goldcard falan yapmak lazımmış. onuda becerdik..root yaptıktan sonra gerisi kolay zaten..şimdi tek sorunum cihaz kayıtsız ve aramalara kapalı ama nasıl oluyorsa sim kart taktığımda gprs bağlantısı kuruyor..

• Video youtube'a upload edildi.

http://www.youtube.com/watch?v=1K5XpQxogrU
  • Hiç test etmemiştim ama flash destekliyor.google videodan video açabiliyorum.:))
  • quote:

Hiç test etmemiştim ama flash destekliyor.google videodan video açabiliyorum.:))

ooooo Bu çok iyi o zaman.Bide şu youtube ye girmeyş bulsak daha güzel olcak ama.
  • quote:

quote:

Hiç test etmemiştim ama flash destekliyor.google videodan video açabiliyorum.:))

ooooo Bu çok iyi o zaman.Bide şu youtube ye girmeyş bulsak daha güzel olcak ama.

Evet ben bir yahoo hesabımı birde youtube seyredebilmeyi çok istiyorum.Çok araştıramadım.Windows Mobile DNS değiştirince sorunsuz seyrediliyor.Ama bunda yok.En azından nereden yapacağımı bilmiyorum.
  • aslında bundada varmış değişrtirme olayı dns ama tabi bene bilmiyorum nasıl olduğunu.Bide yaho hesabına neden giremiyosun?
  • quote:

aslında bundada varmış değişrtirme olayı dns ama tabi bene bilmiyorum nasıl olduğunu.Bide yaho hesabına neden giremiyosun?

Tanımlayamadım ki.Verify username-password diyor.Bir türlü yapamadım.Sen kullanabiliyormusun?
  • bende kullanamıyorum araştırma ihtimalim yok çünkü biliyosun bu cihazla ilgili tüm bilgiler ingilizce
  • quote:

bende kullanamıyorum araştırma ihtimalim yok çünkü biliyosun bu cihazla ilgili tüm bilgiler ingilizce

Ben araştırıyorum ama hala bulamadım.
  • hadi bakalım bulda bizde yararlanalım :)
  • selamlar,

htc hero ile iphone kiyaslamasi yapabilirmisiniz ?
    tsk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodocan

selamlar,

htc hero ile iphone kiyaslamasi yapabilirmisiniz ?
    tsk ederim

Şu an için bi kıyaslama yapmak yanlış olur çünkü hero daha satışa sunulmadı ve nasıl çalışıyo yada ne gibi eksileri var bilinmeden kıyaslama yapmak yanlış
    Ama sadece bilgiler eşliğinde İphone 3G den daha iyi bi cihaz hem işlemci hem yazılım olarak daha hızlı bi sistem var görsellik olarakta çok iyi.
  • arkadaşlar.g1 aldım ve bazı yerler çince ben orjinal android işletim sistemini yeniden nasıl kurabilirim?

arkadaşlar g1 1.5 android sahibiyim. " How To Manually Install Android 1.5 Cupcake Without Rooting Your Device | Android Central " sitesinden 1.5 firmware update dosyasını indirdim. sd karta attım. home+kapatma tuşu,alt+L sonra alt + s ve karşıma şu çıkıyor tam olarak.
    E:no signature (409 files)
    E:Verification failed
    Installation aborted

diyor.sizce nedeni ne?root lu olmadığı için mi yoksa başka bir neden yüzünden mi?teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometus633 -- 9 Ağustos 2009; 14:00:02 >
  • Root lu olmadığı için öyle oluyor. Pm attım bakarsan yardımcı olurum.
  • arkadaşlar dstl1 general mobile çift hatlı android aldım merak ettigim ki bu konuda sıfırım mesela htc hero romunu yükledigimde başarabilirsem telim bunu kaldırabilirmi arayüzleri aynen hero gibimi olur acıklama yaparsanız cok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.