Şimdi Ara

HTC Evo 3D Kullanıcıları Kulübü [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
4
Favori
61.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Orijinalden alıntı: kaleci07

Mehmet Bey anlatımda bir aşamanın daha gereksiz olduğunu anladık ve kaldırdık.Düzeltmeyi yaptım.

Tekrar teşekkürler yardımlarınız için Zafer Bey. Bir şey daha sormak istiyorum. Şimdi ben unlock yaptım-Recovery yaptım -Root yaptım. Sonra HBoot düşürdüm ve S-off yapıp Rom yükledim. Buraya kadar herşey tamam. Ama oldu da ben bu romu beğenmedim ve telefonu ilk aldığım hale dönmek istiyorum. Ne unlock ne root falan yani. Bu mümkün oluyor mu? Fabrika ayarlarına döndüğümde unlock hala duruyordu :) Demek ki fabrika ayarlarına dönmek cihazı sıfırlamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bootloader da hala relocked yazıyor tam olarak dönüş yapamıyorsunuz.

Telefonum zaten yurtdışı olduğu için garanti ile herhangi bir sıkıntım yok. Sadece öğrenmek istediğim orjinale dönüş yapıp HTC'nin yasal güncellemelerini yani ICS'yi yapabilecek miyim?

Resmi sürümden önce port edilmiş bir Ics çıkar.
    Resmi sürümden sonra da optimize edilmiş bir rom çıkar.
    Siz yine de alpha beta vs ilk çıkan Ics portlaını yüklemeyin
    Sensationda sıkıntı yaşayanlar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat05

Arkadaşlar eğer talep olursa EVO 3D ve Sensation uyumlu bataryalar getirticem. 18000mAh bataryaları 20 liradan 3500mAh arka kapaklı bataryaları sadece 50 tl den vericem. Benimle irtibata geçiniz. Bana atılan özel mesaj sayısına göre getirticem.

hocam nerden getireceksiniz. garantili mi? orijinal olursa almayı düşünürüm.

Garantisi ben olurum bişey olduğu takdirde değişirim çinden geliyor ama eğer orjinal isterseniz onların fiyatı 100 lirayı geçiyor bence gerek yok. 20 liradan alırsınız 5 tane bi derdiniz olmaz.
  • Orijinalden alıntı: zaferaxu

Mehmet Bey anlatımda bir aşamanın daha gereksiz olduğunu anladık ve kaldırdık.Düzeltmeyi yaptım.

Tekrar teşekkürler yardımlarınız için Zafer Bey. Bir şey daha sormak istiyorum. Şimdi ben unlock yaptım-Recovery yaptım -Root yaptım. Sonra HBoot düşürdüm ve S-off yapıp Rom yükledim. Buraya kadar herşey tamam. Ama oldu da ben bu romu beğenmedim ve telefonu ilk aldığım hale dönmek istiyorum. Ne unlock ne root falan yani. Bu mümkün oluyor mu? Fabrika ayarlarına döndüğümde unlock hala duruyordu :) Demek ki fabrika ayarlarına dönmek cihazı sıfırlamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bootloader da hala relocked yazıyor tam olarak dönüş yapamıyorsunuz.

Telefonum zaten yurtdışı olduğu için garanti ile herhangi bir sıkıntım yok. Sadece öğrenmek istediğim orjinale dönüş yapıp HTC'nin yasal güncellemelerini yani ICS'yi yapabilecek miyim?

Resmi sürümden önce port edilmiş bir Ics çıkar.
    Resmi sürümden sonra da optimize edilmiş bir rom çıkar.
    Siz yine de alpha beta vs ilk çıkan Ics portlaını yüklemeyin
    Sensationda sıkıntı yaşayanlar oldu

Anlatamadım herhalde kendimi Zafer Bey. Benim sorduğum ICS'nin çakma romları değil. HTC'nin kendi ICS'si, yani telefon üzerinden güncelleme yapabilecek miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

quote:

Arkadaşlar eğer talep olursa EVO 3D ve Sensation uyumlu bataryalar getirticem. 18000mAh bataryaları 20 liradan 3500mAh arka kapaklı bataryaları sadece 50 tl den vericem. Benimle irtibata geçiniz. Bana atılan özel mesaj sayısına göre getirticem.

hocam nerden getireceksiniz. garantili mi? orijinal olursa almayı düşünürüm.

Garantisi ben olurum bişey olduğu takdirde değişirim çinden geliyor ama eğer orjinal isterseniz onların fiyatı 100 lirayı geçiyor bence gerek yok. 20 liradan alırsınız 5 tane bi derdiniz olmaz.

3500 mah bataryalar zarar vermez mi acaba telefona? Bir de Ebay'dahttp://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180772319636 Burdan almak isteyenlerin de bilgisi olsun.

• Merhabalar , Galaxy S2'mi satip EVO 3D Almayi dusunuyorum sizce hata yaparmiyim ? Telefon açikken free ram kaçta oluyor acaba biri bana yardimci olabilirmi ? ve XDA'da gelistiricilerin destek yönu nasil ( rom vs ) , hepinize simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

Merhabalar , Galaxy S2'mi satip EVO 3D Almayi dusunuyorum sizce hata yaparmiyim ? Telefon açikken free ram kaçta oluyor acaba biri bana yardimci olabilirmi ? ve XDA'da gelistiricilerin destek yönu nasil ( rom vs ) , hepinize simdiden tesekkurler

Telefon ilk açıldığında 350-400 boş ram ile açılıyor arkadaşım.
  • quote:

quote:

detayli s-off klavuzu hazirlayabilir misin ?

BU ANLATIM YAZILIM NUMARASI 1.20 İLE BAŞLAYAN CİHAZLAR İÇİN ANLATIMDIR.
    En başta cihazın pilinin tam dolu olduğundan emin olalım
    Öncelikle Htcdev sitesinden cihazın bootloder kilidini açıyor.CWM yükleyip su paketini flaslayıp root oluyoruz.
    Htc nin size yoladığı .bin dosyasını hazırda bekletelim.Olurda işlem bitiminde hata alırsak bootloader kilidini tekrar açacağız bu dosya ile.
    Daha sonra linkteki PG86IMG.zip ve adb.rar dosyasını ****.

Bu aşamaya kadar her ikinizde gelmişsiniz zaten.

Bundan sonra vereceğiniz komutlar şöyle olacak

cd c:\adb

adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img

eğer bu aşamada ''permission denied'' bhatası alıyorsanız:

adb shell

su

# işareti çıkıyorsa sorun yok aşağıdan devam edelim.Çıkmıyorsa Marketten ''Terminal Emülatörü'' açıp su yazalım Superuser izin isteyecek Allow yapıp devam edelim
    Zaten rootu tanıttığımız için komutların başındaki adb shell komutlarını kaldırcağız.

dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img

dd if=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img of=/dev/block/mmcblk0p31

Her iki komutta da hatasız ''finished''yazısını görmüşsek c:\adb komutuna gelene kadar exit yazalım 2 defa exit yeterli olması lazım.

adb reboot-bootloader

Komutu ile cihazı bootloader moduna alıyoruz.Cihaz bootloader moduna girip telefon ekranında Fastboot Usb yazınca:

fastboot oem lock

Komutu ile bootloader kilidini tekrar kilitliyoruz.

Cihazın ekranında Relocked yazıyorsa tüm aşamaları doğru yaptık demektir.Sd karta PG86IMG.zip dosyasını atıp cihazı komple kapatıp Açma kapama ve ses butonu ile bootloadera alıyoruz cihazı.Telefon update dosyasını tanıyıp size sorması lazım.Sizde ses açma tuşu olması lazım onay butonu bu kısmı tam hatırlayamadım.Zaten ekranda göreceksiniz.Bu aşamaya kadar gelirseniz bana haber verin.
    S-off olmak zaten kolay Downgrade işlemi bitsin yardım lazım olursa burdayım

Cihazın ekranında relock yazacak derken demek istediğiniz bootloader ekranının en üstünde unlock yazan yer mi acaba? Unlock yazan yerde mi relock yazacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

Merhabalar , Galaxy S2'mi satip EVO 3D Almayi dusunuyorum sizce hata yaparmiyim ? Telefon açikken free ram kaçta oluyor acaba biri bana yardimci olabilirmi ? ve XDA'da gelistiricilerin destek yönu nasil ( rom vs ) , hepinize simdiden tesekkurler

s2 yi satıp evo alma hata yaparsın şayet bi 350 lira filan daha çıkarsaydım bende s2 alırdım
    sebeb ararsan 3d öle ahım şahım süper bişey değil s2 deki 8mp bariz iyi
    ince hafif işlemcisi evoya göre nazaran daha iyi ekran teknolojisi süper
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. şimdi evo 3d video yu 3d olarak kaydedebiliyor ya peki 3d film leri mkv dosyalarını oynatabiliyormu ve half sbs mkv leri mesela gözlüksüz 3d olarak görüntüleyebiliyor mu?

şimdiye kadar hiç bir mağazada deneme fırsatım olmadı ve bu ay 3d merak sardı.

cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar benıde ekleyın bende baska bı baslık altında takılıomusum uzun zamandır :D
  • arkadaşlar bu navigasyonu sadece internet üzerinden mi kullanabilirim,başka yolu yokmu?
  • Arkadaşlar telefonum geldi Su an kurcaliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

detayli s-off klavuzu hazirlayabilir misin ?

BU ANLATIM YAZILIM NUMARASI 1.20 İLE BAŞLAYAN CİHAZLAR İÇİN ANLATIMDIR.
    En başta cihazın pilinin tam dolu olduğundan emin olalım
    Öncelikle Htcdev sitesinden cihazın bootloder kilidini açıyor.CWM yükleyip su paketini flaslayıp root oluyoruz.
    Htc nin size yoladığı .bin dosyasını hazırda bekletelim.Olurda işlem bitiminde hata alırsak bootloader kilidini tekrar açacağız bu dosya ile.
    Daha sonra linkteki PG86IMG.zip ve adb.rar dosyasını ****.

Bu aşamaya kadar her ikinizde gelmişsiniz zaten.

Bundan sonra vereceğiniz komutlar şöyle olacak

cd c:\adb

adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img

eğer bu aşamada ''permission denied'' bhatası alıyorsanız:

adb shell

su

# işareti çıkıyorsa sorun yok aşağıdan devam edelim.Çıkmıyorsa Marketten ''Terminal Emülatörü'' açıp su yazalım Superuser izin isteyecek Allow yapıp devam edelim
    Zaten rootu tanıttığımız için komutların başındaki adb shell komutlarını kaldırcağız.

dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img

dd if=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img of=/dev/block/mmcblk0p31

Her iki komutta da hatasız ''finished''yazısını görmüşsek c:\adb komutuna gelene kadar exit yazalım 2 defa exit yeterli olması lazım.

adb reboot-bootloader

Komutu ile cihazı bootloader moduna alıyoruz.Cihaz bootloader moduna girip telefon ekranında Fastboot Usb yazınca:

fastboot oem lock

Komutu ile bootloader kilidini tekrar kilitliyoruz.

Cihazın ekranında Relocked yazıyorsa tüm aşamaları doğru yaptık demektir.Sd karta PG86IMG.zip dosyasını atıp cihazı komple kapatıp Açma kapama ve ses butonu ile bootloadera alıyoruz cihazı.Telefon update dosyasını tanıyıp size sorması lazım.Sizde ses açma tuşu olması lazım onay butonu bu kısmı tam hatırlayamadım.Zaten ekranda göreceksiniz.Bu aşamaya kadar gelirseniz bana haber verin.
    S-off olmak zaten kolay Downgrade işlemi bitsin yardım lazım olursa burdayım

Cihazın ekranında relock yazacak derken demek istediğiniz bootloader ekranının en üstünde unlock yazan yer mi acaba? Unlock yazan yerde mi relock yazacak?

Evet orda yazacak

• Root olmamış cihazlarda yazılım update yaptığımız zaman kernel, yazılım numarası veya hboot surumu de update oluyor mu komple? Eğer hepsi update olacaksa ben hiç update yapmadan root olayına bulasayim. Çünkü merak ettim cihaz update olunca arayuzu hızlanıyor mu diye. Bir de 3D oyun ekleniyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Arkadaşlar telefonum geldi Su an kurcaliyorum

Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puller

quote:

Hayırlı Olsun.

teşekkür ederim ana konu bu değilmi bir başlık daha var galiba birleştirilse iyi olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

arkadaşlar bu navigasyonu sadece internet üzerinden mi kullanabilirim,başka yolu yokmu?

Uydudanda kullanabilirsin dısarda uyduya bağlanması gerekli.
  • quote:

hayırlı olsun nekadara nerden aldınız bugun her yerde 1300 diyorlar
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Hepsiburada dan axess ve hediye çeki kampanyası ile bu telefondan almayı planlıyorum. İlk android telefonum olacak iki sorum olacak.
    1. Diğer alternatif telefonum xperia neo; bu telefon adı geçen kampanyalar ile 900-90-100= 710 liraya geliyor. EVO ise 1300-100-100=1100 liraya geliyor. Sizce aradaki 390 liraya değer mi?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946
    2.Hepsiburada dan veya başka yerden alınan telefonlar ile gelen 8 gb kart class kaç acaba?
    Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasd -- 5 Ocak 2012; 20:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fztalarm

quote:

hayırlı olsun nekadara nerden aldınız bugun her yerde 1300 diyorlar

Bimeks 1149tl %25 indirim vardı 2 gün önce
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.