Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmış bulunmaktayım...

sizlerden bir kaç ricam olacak cihaz için olmazsa olmaz uygulamalar sizlerce nelerdir tavsiyelerde bulunabilirmisiniz? birde sırf twit vs.. gibi uygulamaları kullanmadığım için telefona root atmayı düşünüyorum gelen uygulamaların %90 nını kullanmıyorum neredeyse sırf bu yüzden root atmak mantıklığı değermi sizce ?
  • Arkadaslar uygulama, tavsiyeler vs. sensation kullanıcılar klubunden faydalanabilirsiniz. 3D hariç tüm özellikler aynı.
  • teşekkürler Dreampark

birde dikkat etiniz mi bilmiyorum ama güncelleme yaptıktan sonra menüden uygulama kaldır kısmına girdiğimde alt taraftaki durum çubuğunda kullanılan ve boş alan gösterilmekte. fakat benim cihaz biraz kafayı yemiş gibi o konuda -213354134,00 b kull 1,4 gb boş dio :) güncelleme ile uygulama hafızasıda arttırılmış oldu sanırım.. buradaki hatayı nasıl giderebilirim ?
  • ARKADASLAR KONU ARASI YAPAYIM DEDİM. OLDUKİ LAZIM OLURSA PİL DISINDA BASKA ÜRÜNLERDE SATIYORUM. İLGİLENENLER OLURSA PM'DEN ULAŞABİLİR. REFERENSLARIM FAZLASIYLA MEVCUTTUR. CİHAZ SATTIĞIM KİSİ SAYISI 30'U AŞKINDIR. İLGİLİLERE DUYURULUR.

lg Optimus Black: 825
    LG Optimus 3D: 1150

HTC Sensation: 1100
    HTC Sensation XE: 1350
    HTC Evo 3D: 1300
    HTC Desire HD: 950tl

Iphone 4 16GB: 1600
    Iphone 4 32GB: 1750

Pasaport kayıtsız nakit fiyatlardır.
  • navigasyonda yol tarifi almak için girdiğimde konumum hep yanlış görünüyor ve sürekli değişiyor ben aynı yerde sabit kaldığım halde.bu problemi nasıl çözebilirim :(
  • HBOOT 1.49.0009 orjinale kesinlikle donmuyor....ne yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozayvaz

dostum Motanav ve ya igo icin evonun 540*960 cozunurlugunde calistirabilecegimiz pro var mi. Ben bunlari evo da calistiriyorum ama ekrani tam kaplamiyorlar, kucuk ekran olarak aciliyorlar. Simdiden tesekkur ederim.

Bahsettiğin navigasyon programlarının EVO 3D veya Sensation destekli olanı varsı o versiyonlarını denemen gerekiyor. Başka navigasyona ihtiyaç duymadım ama deneyeceğim dediklerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concus

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmış bulunmaktayım...

sizlerden bir kaç ricam olacak cihaz için olmazsa olmaz uygulamalar sizlerce nelerdir tavsiyelerde bulunabilirmisiniz? birde sırf twit vs.. gibi uygulamaları kullanmadığım için telefona root atmayı düşünüyorum gelen uygulamaların %90 nını kullanmıyorum neredeyse sırf bu yüzden root atmak mantıklığı değermi sizce ?

Merhabalar Concus...

Hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin...

Temel olarak cihazında ihtiyaç duyacağın programları özetliyorum.

EN ÇOK İHTİYAÇ OLANLAR:
    ---------------------------------
    - Astro File Manager - (Dosya ve klasörlere tüm ayrıntılarıyla girip çıkıp gözatmanı sağlar. Pratiktir.)
    - Android Assistant - (Çalışan fazla uygulamaları kapatmanı, cihazına çabuk temizleme yapmanı sağlar.)
    - WhatsApp - (Telefon rehberinizde bu yazılıma sahip olan akıllı telefon sahipleriyle chat yapmanızı sağlar.)
    - Tango - (Yine telefon rehberinizde olup bu programa sahip olan akıllı telefon sahipleriyle görüntülü chat yapmanızı sağlar.)

SİSTEMATİK İHTİYAÇ OLANLAR:
    --------------------------------------
    - SwiFTP - (Evo 3D nize blgisayarınız üzerinden bir klasör gibi bağlanıp tüm içeriğinizi göremeye yarar. Kullanımı detaylarını sorabilirsiniz.)
    - QRDroid - (QE Barcode denilen kare barkodları okuyup içerlerindeki bilgilere ve internet adreslerine ulaşmanızı sağlar. Tüm ürünlerde artık kullanılıyor.)
    - Pil Widget - (Yeni güncelleme ile gelen ve indirilebilen bir widget. Pil seviyesi, voltaj, sağlık ve sıcaklık bilgilerini devamlı göstermektedir.)

İLERİ DÜZEY KULLANIM İÇİN PROGRAMLAR:
    ----------------------------------------------------
    - Telnet - (Telnet erişimleriniz için direk siyah konsol.)
    - Overlook Fing - (Bağlı olduğunuz networku tarayıp diğer cihazları ve açık servislerini görmenizi sağlar.)
    - Astro SMB Client - (Samba üzerinden kendi ağınızdaki cihazlara dosya transferi amaçlı erişim sağlar.)
    - DroidCam - (Evo 3D'nizi Webcam olarak kullanmanızı sağlar. Windows ve Linux için client yazılım da yüklemek gerekiyor.)

İNSANİ İHTİYAÇLAR İÇİN PROGRAMLAR:
    ------------------------------------------------
    - Eczane - (Tüm şehirlerdeki nöbetçi eczaneleri görebiliyorsunuz. Tek sorunu ilçe ayrımı yok ve haritalara aktarmıyor.)
    - Maçkolik - (İddaa oynayanların vazgeçilmezi. Pratik bir şekilde tüm futbol bilgilerine ve elbette canlı sonuçlara ulaşabiliyorsunuz.)
    - Turkcell, Vodafone, Avea Online İşlem Merkezi - (Turkcell'inkini kullandığım için onu biliyorum sadece. Diğer operatörler için muhakkak vardır.)
    - Bankacılık Online İşlemler - (Bankanızın android yazılımını indirip online işlemlerinizi çok pratik gerçekleştirebiliyorsunuz.)
    - Tivibu Cep - (TTNET abonelerinin ayda 3,5 TL karşılığında üye olup yararlandıkları yazılım. Faturanıza yansıyor. Maç günü yoğunluk derdi olmadan NTV izlersiniz)

Herhangi bir klavye programı yüklemediyseniz, bilgileriniz o program tarafından depolanmayacağı için virüs programı kurmanıza gerek yok. Bu yazılımların tümünü android markette bulabilirsiniz. Marketten gelmeyen yazılımların kurulumunu iptal ederseniz virüs sorununuz da kalmayacaktır.

Bu arada ihtiyaç duymadığın bütün yazılımları uygulama kaldırma bölümünden kaldırabilirsin. Root etmenin senin için hiçbir avantajı olmayacaktır. Root garanti kapsamına çıkmak anlamına da geliyor. Root etmeden tüm 3D filmleri izleyip, oyunları oynayabiliyorsun. Normal oyun film, müzik gibi temel çokluortam ihtiyaçların için gayet güçlü bir cihaz. Fazla içerik için MicroSD kartının boyutunu büyütmen dışında herhangi bir modifikasyona ihtiyacın olmayacaktır. Yeni bir teknolojiye sahibiz, root edip 3D ekran ayarlarını bir defa kaçırdın mı çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.

Özet olarak ıcığını cıcığını kurcalamayacaksan cihazın, orjinal şekliyle gayet hoş ve tüm ihtiyaçları karşılar bir kullanımı var.

İyi EVO'lamalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri-reis -- 22 Ekim 2011; 15:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Htc people hata verip çıkıyor sürekli, Başına gelen varmı?

Merhabalar tyanali

HTC People - kişi eşleştirme yazılımı. Rehberini, facebook, twitter, htc sense, whatsapp ve diğer yüklediğin bütün kişi içeren yazılımlardaki kişileri birbirine entegre eden bir yazılımdır. Sistematik bir duraklama söz konusu olabilir ancak yazılımın çökmesi demek HTC sense altyapısının çökmesi o da tüm cihazın çökmesi demektir.

Özetle Evo 3D'ni yeniden başlattığında (kapatıp açma değil özellikle yeniden başlatma) sorunun çözülecektir. Üstteki açma kapama düğmesine basılı tuttuğunda karşına gelen seçeneklerden yeniden başlatmayı seçersen sorunun büyük ihtimal ortadan kalkacaktır.( 1,5 ile 5 dakika sürer.) Cihaz açıldğında hata ekranını HTC'ye bildir deyip bildirirsen, HTC deki abilerimiz bizim için bu tip sorunların çözümlerini anlamaya çalışıp geliştirme ve güncellemeler yapacaklardır. Lütfen geri bildirimlerden çekinmeyiniz. Cihazımızın geleceğine yatırımdır.

İyi EVO'lamalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

navigasyonda yol tarifi almak için girdiğimde konumum hep yanlış görünüyor ve sürekli değişiyor ben aynı yerde sabit kaldığım halde.bu problemi nasıl çözebilirim :(

Navigasyon yerine direk Google Haritalar girip ordan yol tariflerini kullanırsan daha kolay oluyor. Seçeneklerde Yol Tarifi var ordan hususi otomobil, toplu taşıama yada yaya olarak yol tarifi alabiliyorsun ve gayet çalışıyor. (Ankarada denedim.)

GPS veri akışını, Wi-Fi veya Mobil Şebeke veri akışını birlikte açtığında kullanabilirsin. GPS açık olmadığında konumunu google üzerinden saptamaya çalıştığı için 1500 metreye kadar sapmalar gerçekleşiyor. GPS verisi açık ve tepesi açık bir mekanda isen (Yani uydudan sinyal alabilecek şekilde dışarılarda bir yerde) yerin en fazla 3-5 metre sapma ile görünüyor. Internetin açık olması da (Wi-Fi veya Mobil Şebeke 3G) haritaların indirilmesi ve gideceğin konumun öğrenilmesi için gerekli. Yani cihazın gideceği yolu bilmediğinden internet üzerinden alıyor.

Bu arada hayırlı olsun en sonunda sağlam bi cihaz bulmuşsun. Tüm sorularını bekliyorum.

İyi EVO'lamalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

HBOOT 1.49.0009 orjinale kesinlikle donmuyor....ne yapıcaz?

altunkeser

Öncelikle geçmiş olsun...

Bu konu üzerinde çalışacağım. Mutlaka bir yolu vardır. Tüm yaptıklarını anlatırsan ne oldu, ne olmadı anlamaya çalışırız. Hayal kırıklığı yok, cihaz bizimse yazılım atma sökme özgürlüğü de bizimdir.

Haber bekliyorum.

Karamsar Evo'lamalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri-reis

quote:

navigasyonda yol tarifi almak için girdiğimde konumum hep yanlış görünüyor ve sürekli değişiyor ben aynı yerde sabit kaldığım halde.bu problemi nasıl çözebilirim :(

Navigasyon yerine direk Google Haritalar girip ordan yol tariflerini kullanırsan daha kolay oluyor. Seçeneklerde Yol Tarifi var ordan hususi otomobil, toplu taşıama yada yaya olarak yol tarifi alabiliyorsun ve gayet çalışıyor. (Ankarada denedim.)

GPS veri akışını, Wi-Fi veya Mobil Şebeke veri akışını birlikte açtığında kullanabilirsin. GPS açık olmadığında konumunu google üzerinden saptamaya çalıştığı için 1500 metreye kadar sapmalar gerçekleşiyor. GPS verisi açık ve tepesi açık bir mekanda isen (Yani uydudan sinyal alabilecek şekilde dışarılarda bir yerde) yerin en fazla 3-5 metre sapma ile görünüyor. Internetin açık olması da (Wi-Fi veya Mobil Şebeke 3G) haritaların indirilmesi ve gideceğin konumun öğrenilmesi için gerekli. Yani cihazın gideceği yolu bilmediğinden internet üzerinden alıyor.

Bu arada hayırlı olsun en sonunda sağlam bi cihaz bulmuşsun. Tüm sorularını bekliyorum.

İyi EVO'lamalar.

teşekkür ederim :)

dediğiniz gibi yaptım.yine yakınlarda ama farklı yerlerde gösteriyo ve yerimde sabit kaldığım halde konumum kendi kendine değişiyo.acaba kendine yakın olan baz istasyonuna göre mi konum belirliyo şebekeyi aldığı yerimi baz alıyor anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Concus

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmış bulunmaktayım...

Merhabalar Concus...

Hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin...

Bu arada ihtiyaç duymadığın bütün yazılımları uygulama kaldırma bölümünden kaldırabilirsin. Root etmenin senin için hiçbir avantajı olmayacaktır. Root garanti kapsamına çıkmak anlamına da geliyor. Root etmeden tüm 3D filmleri izleyip, oyunları oynayabiliyorsun. Normal oyun film, müzik gibi temel çokluortam ihtiyaçların için gayet güçlü bir cihaz. Fazla içerik için MicroSD kartının boyutunu büyütmen dışında herhangi bir modifikasyona ihtiyacın olmayacaktır. Yeni bir teknolojiye sahibiz, root edip 3D ekran ayarlarını bir defa kaçırdın mı çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.

Özet olarak ıcığını cıcığını kurcalamayacaksan cihazın, orjinal şekliyle gayet hoş ve tüm ihtiyaçları karşılar bir kullanımı var.

İyi EVO'lamalar...

Piri-reis vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.. Mesela Twitter kullanmıyorum uygulama kaldırma bölmünden twitteri kaldıramıyorum.. Kısacası cihazın ana kurulumunda gelen programları silemiyorum..

birde dikkat etiniz mi bilmiyorum ama güncelleme yaptıktan sonra menüden uygulama kaldır kısmına girdiğimde alt taraftaki durum çubuğunda kullanılan ve boş alan gösterilmekte. fakat benim cihaz biraz kafayı yemiş gibi o konuda -213354134,00 b kull 1,4 gb boş dio :) güncelleme ile uygulama hafızasıda arttırılmış oldu sanırım.. buradaki hatayı nasıl giderebilirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

HBOOT 1.49.0009 orjinale kesinlikle donmuyor....ne yapıcaz?

altunkeser

Öncelikle geçmiş olsun...

Bu konu üzerinde çalışacağım. Mutlaka bir yolu vardır. Tüm yaptıklarını anlatırsan ne oldu, ne olmadı anlamaya çalışırız. Hayal kırıklığı yok, cihaz bizimse yazılım atma sökme özgürlüğü de bizimdir.

Haber bekliyorum.

Karamsar Evo'lamalar...

cevap için tesekur...yapmak istedigim orjinal roma donmek..cihaz yurtdısı s-on yaptım root cvm vs...bir cok rom denedim "costum" hic biri stabil gelmedi artık orjinal roma donmek istiyorum... bir cok yerde anlatıldıgı gibi yapıyorum "gold kard ,orjinal rom vs" yaptıgım hersey sırasına gore ve normal.... rom.zipide ad degiştirip gold card yaptıgım sd karta atıp boot menusunden actıgımda teli update yapıyımmı yazısı cıkacagına "sorun burda işte" yukler gibi yapıp hata mesajı veriyor no image or wrong image tarzı bir hata veriyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 22 Ekim 2011; 18:22:26 >

• benim " htc sense için facebook " bir türlü rehberi ve takvimi güncellemiyor ? sizde de aynı sorun varmı ? + olarak telefondaki marketi nasıl güncellerim ? turkcell t20 sattığım arkadaşın marketi güncellemiş. benim niye güncel marketim yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fear78 -- 23 Ekim 2011; 23:49:04 >
  • Arkadaşlar dün mediamarkt gittim, bir elimde Samsung Galaxy S2 bir elimde EVO 3D vardı, evo kesinlikle elimi doldurdu ve bi mutluluk verdi, samsung çok hafif ve malzemesi çok kalitesiz görünmesne rağmen onunda hızı ve ekranı beni cezbetti. Bu ikilemde kalan arkadaşlardan ricam sgs2 mi evo 3dmi? Benim için fotoğrafın 8mp olması falan önemli değil, emaillerime düzgün bakabileyim, telefon ısınmasın, internette donmasın yeter.
  • Giris ekranina nasil daha fazla widget yükleyebiliriz bu halde sadece 8 tane koyabiliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Giris ekranina nasil daha fazla widget yükleyebiliriz bu halde sadece 8 tane koyabiliyoruz..

marketten elixir yazılımını indirirsen çok sayıda widget ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Giris ekranina nasil daha fazla widget yükleyebiliriz bu halde sadece 8 tane koyabiliyoruz..

marketten elixir yazılımını indirirsen çok sayıda widget ekleyebilirsin

Hocam tesekkürler lakin buda olmuyor.Giris ekraniniz dolu yer acin diyor..
  • quote:

quote:

quote:

İyi EVO'lamalar.

teşekkür ederim :)

dediğiniz gibi yaptım.yine yakınlarda ama farklı yerlerde gösteriyo ve yerimde sabit kaldığım halde konumum kendi kendine değişiyo.acaba kendine yakın olan baz istasyonuna göre mi konum belirliyo şebekeyi aldığı yerimi baz alıyor anlamadım.

Sanırım bu işin tek çözümü görüş alanının açık olması...

Balkon, teras, çarşı pazar dış mekan bi yerde 10-15 dakka deneme yap bakalım değişecek mi? Fazla fazla 10 metre sapma olması lazım...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.