Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haklı ama insan merak ediyor ışte bu Samsung gsII de de bőyle mi diye. Neyse herkese hayırlı olsun bu arada şu alttaki butonlarin ışığının nasıl kapatıldığını kimseler bilmiyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bir şey dikkatimi çekti kullanma klavuzunda şarj olurken turuncu ileti işığı yanar diyor ama bende ilk aldım şimdi şarja taktım kırmızı yanıyor?

birde ilk şarj ne kadar olmalı ?
    , elektrik prizinden mi bilgisyardan mı şarj edelim ?

teşekkürler vereceğiniz cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bir şey dikkatimi çekti kullanma klavuzunda şarj olurken turuncu ileti işığı yanar diyor ama bende ilk aldım şimdi şarja taktım kırmızı yanıyor?

Turuncu -Kırmızı Bitince yeşil oluyor sonuçta.

İlk şarj süresi tabu gibi oldu artık. Benim fikrim li-on pillerde hiç bir önemi olmadığı. Dolduğunda çekebilirsiniz.

Ama ilk hafta sarj-desarj yapmakta yarar var.

Bir de telefonun pilini asla bitirmeden şarja koyun. Uyarı verdiğinde mesela. Bir çok arkadaşım burada hata yapıyor. Pil ömrünü uzatmak için pilin iyice bitmesini bekleyip, öyle sarja koyuyorlar. Bu çok büyük bir yanlış. Bilin bitmesini asla beklemeyin. Bu konuda belkide en önemli nokta bu.

Onun dışında prizden sarj edersen sanırım daha çabuk olacaktır. Onun dışında bir fark yaratacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 20 Aralık 2011; 18:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bir şey dikkatimi çekti kullanma klavuzunda şarj olurken turuncu ileti işığı yanar diyor ama bende ilk aldım şimdi şarja taktım kırmızı yanıyor?

Turuncu -Kırmızı Bitince yeşil oluyor sonuçta.

İlk şarj süresi tabu gibi oldu artık. Benim fikrim li-on pillerde hiç bir önemi olmadığı. Dolduğunda çekebilirsiniz.

Ama ilk hafta sarj-desarj yapmakta yarar var.

Bir de telefonun pilini asla bitirmeden şarja koyun. Uyarı verdiğinde mesela. Bir çok arkadaşım burada hata yapıyor. Pil ömrünü uzatmak için pilin iyice bitmesini bekleyip, öyle sarja koyuyorlar. Bu çok büyük bir yanlış. Bilin bitmesini asla beklemeyin. Bu konuda belkide en önemli nokta bu.

Onun dışında prizden sarj edersen sanırım daha çabuk olacaktır. Onun dışında bir fark yaratacağını zannetmiyorum.

alarm nasıl ayarlanıyor yahu bir türlü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 20 Aralık 2011; 22:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Arkadaşlar haklı ama insan merak ediyor ışte bu Samsung gsII de de bőyle mi diye. Neyse herkese hayırlı olsun bu arada şu alttaki butonlarin ışığının nasıl kapatıldığını kimseler bilmiyor galiba.

covedesign diye bir program varmış bu işi yapıyormuş ancak telefon root olmalı.
  • öğlen 2.30 gibi şarjdan çıkardım yol boyunca 3gden nete gidim 50 dkika filan 15 dakika oklda arkadaşlar 3d oyun oynadı dönerken 20 dakika nete girdim yemek yerken 20 dakika şarkı ve nete girdim aralarda 10 dakika fian telefnn grşmesi 30 msj filan şarj &40ta arkadaşlar iyimi kötümü?
    bana iyi gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 20 Aralık 2011; 20:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

öğlen 2.30 gibi şarjdan çıkardım yol boyunca 3gden nete gidim 50 dkika filan 15 dakika oklda arkadaşlar 3d oyun oynadı dönerken 20 dakika nete girdim yemek yerken 20 dakika şarkı ve nete girdim aralarda 10 dakika fian telefnn grşmesi 30 msj filan şarj &40ta arkadaşlar iyimi kötümü?
    bana iyi gibi geliyor

çok normal
  • arkadaşlar daha bu gün gelime geçti artık bende bir HTC evo 3d kullanıcısıyım.

Biraz kurcaladım da telefonu performansı gayet iyi 3d si de güzel. Ancak google hesabına bağlanmakta sorun yaşıyorum. Facebook falan açılmıyo nasıl hallederim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaptoass

arkadaşlar daha bu gün gelime geçti artık bende bir HTC evo 3d kullanıcısıyım.

Biraz kurcaladım da telefonu performansı gayet iyi 3d si de güzel. Ancak google hesabına bağlanmakta sorun yaşıyorum. Facebook falan açılmıyo nasıl hallederim ?

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bence tele fabrika ayarlarına bi dönderin bendede o tarz bazı sorunlar vardı video açmıyordu çekmiyordu v.s gibi fabrika ayarlarına dönderdiğim zaman cihaz bomba gibi oldu herşeyi on numara yapıyor
  • Root yapanlar var mı? Ben stok roma root düşünüyorum.
  • ya arkadaslar benim bi sorum var. ben birini ararken yada biri beni aradıgında hemen hoparlör acılıyo illa kapatmam gerekiyo bunu nasıl kaldırabilirim? direk sesi dışarı veriyo baktım ama bulamadım biturlu
  • Arkadaşlar merhaba
    htc evo 3d de şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyormu.rootla bu özellik acılırmı.
  • Arkadaşlar ekran filmi kullanıyor musunuz? El izi dışında bir sorun yaratmaz herhalde gorilla glass ekran ?
  • beyler çok gerekli olmassas olmaz programları nerden bulabilirim bunun için güzel bir site var mı ?
  • quote:

Arkadaşlar ekran filmi kullanıyor musunuz? El izi dışında bir sorun yaratmaz herhalde gorilla glass ekran ?

merhaba gorilla glass güvenmeyiniz bence ben dogubankta taktirdim 5tlye çoktan güzel oldu yalnız parmak izi birakmayanlari tercih etmeyiniz görüntüde bozulmlar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada *.mpo uzantılı dosyaları bilgisayarda açan bir program bilen var mı?

Nette araştırdım ama bir program bulamadım.
  • Merhabalar,

Telefon bugün elime geçti 3 sorum olacak.

1.si buradanhttp://www.htcdev.com/bootloader/ bootloader engelini kaldıran oldu mu?

2.si Stock üzerine root erişimi sağlayan var mı?

3.sü 1.soruya bağlı olarak "View Supported Devices List" bölümünde diğerler için TUR yani Türkiye var ancak EVO 3D'de yok. Acaba bizim kullandığımız (EMEA) dağıtımı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Arkadaşlar ekran filmi kullanıyor musunuz? El izi dışında bir sorun yaratmaz herhalde gorilla glass ekran ?

merhaba gorilla glass güvenmeyiniz bence ben dogubankta taktirdim 5tlye çoktan güzel oldu yalnız parmak izi birakmayanlari tercih etmeyiniz görüntüde bozulmlar oluyor

evet haklısınız n8 den de biliyordum, böyle beyaz ekranda karıncalı gibi duruyor. su yemiş gibi.

clear screen olanlardan takmak lazım.
  • Arkadaşlar birde zil sesi seviyesi az geldi biraz sanki. Sıkıntı yaratmadan arttıracak sağlam bir program var mı kullandığınız.
  • Arkadaşlar *.mpo gösterimi için program bilen, duyan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.