Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

quote:

Abicim yazdığın doğru bizim teller 3,7mp çekebiliyor. 5 değil. Atlamıslarmıdır yada 3d ancak bu sekildemi oluyor anlamadım gitti.

demin başka biyerde arkadaş yazınca kafama takıldı. Bu makinayı 5mp diye aldık, 3,7 mp de neyin nesi anlamadım gitti. Ürün lansmanında da 5 mp yazıyor, hadi 3D yi anladım ama 2D fotolar neden 5 mp değil ki ???

Sensation'da durum nedir ?

O 8mp onda problem yok diye biliyorum.

müşteri hizmetlerine yazdım bakalım ne cevap gelecek ? Böyle bir hata olmaz herhalde

fotğrafın 3.7mp olduğunu nasıl anladnız?

Ayarlarda ki rakamları kendi içinde çarp çıkan sonuç mp yi gösterir yani 2.560 x 1440= 3686400 yani düz 3,7de

• HTC'den gelen cevap. Kafa buluyorlar herhalde
    Allah aşkına herkes bir kontrol etsin, kamera çözünürlüğü herkesde 2560*1440 mı, bir tek bende mi böyle.. 2560*1920 olan var mı?

Merhaba xxxxxxxxxxx,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili ;yetkili servis ile temasa geciniz.

Musteri hizmetleri Numaralarimiz :
    + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.
    00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)
    081-128-800-12 (code: 3115); Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 30 Kasım 2011; 14:48:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abicim yazdığın doğru bizim teller 3,7mp çekebiliyor. 5 değil. Atlamıslarmıdır yada 3d ancak bu sekildemi oluyor anlamadım gitti.

demin başka biyerde arkadaş yazınca kafama takıldı. Bu makinayı 5mp diye aldık, 3,7 mp de neyin nesi anlamadım gitti. Ürün lansmanında da 5 mp yazıyor, hadi 3D yi anladım ama 2D fotolar neden 5 mp değil ki ???

Sensation'da durum nedir ?

O 8mp onda problem yok diye biliyorum.

müşteri hizmetlerine yazdım bakalım ne cevap gelecek ? Böyle bir hata olmaz herhalde

fotğrafın 3.7mp olduğunu nasıl anladnız?

Ayarlarda ki rakamları kendi içinde çarp çıkan sonuç mp yi gösterir yani 2.560 x 1440= 3686400 yani düz 3,7de

çok tuhaf :S

• 16:9 çekim yaparken 3,7 mp olarak çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concus -- 2 Aralık 2011; 13:59:15 >
  • 4:3 çekim yaparken ise 5mp olarak çekim yapıyor..

(iki resim dosyasını tek mesajda gönderemedim nedense iki ayrı mesaj attım kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concus -- 2 Aralık 2011; 13:59:00 >
  • Hımm güzel...
  • açıkcası cihazdan memnunum kurcaladıkca daha da bir hayran kalıyorum ama tek sıkıntım ses kısmı bazen neredeyse hiç duyamıyorum çok düşük çıkıyor sesi uygulamalarla vs. arttırma olasılığımız varmı ? birde cep modunu tam anlamı ile kullanamadım cebimdeyken yüksek seste çalması gerek ama o an ayarlı olan ses düzeyinde çalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concus

açıkcası cihazdan memnunum kurcaladıkca daha da bir hayran kalıyorum ama tek sıkıntım ses kısmı bazen neredeyse hiç duyamıyorum çok düşük çıkıyor sesi uygulamalarla vs. arttırma olasılığımız varmı ? birde cep modunu tam anlamı ile kullanamadım cebimdeyken yüksek seste çalması gerek ama o an ayarlı olan ses düzeyinde çalıyor..

Equalizer uygulamasını indir kur ses problemin kalmaz

https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmVxdWFsaXplciJd

• quote:

Cihaz 2 haftaya gelir. Paketini hiç açmayacağım. Öncelikle burada 1600-1650 tl gibi bir fiyattan ilan açacağım. Talep olur mu göreceğiz.

Turkcell'in ne tür bir kampanyası var ki evo 3d veriyor biraz bilgi verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Cihaz 2 haftaya gelir. Paketini hiç açmayacağım. Öncelikle burada 1600-1650 tl gibi bir fiyattan ilan açacağım. Talep olur mu göreceğiz.

Turkcell'in ne tür bir kampanyası var ki evo 3d veriyor biraz bilgi verirmisin?

Turkcell Internet Festivalinde gün birincilerine dağıttı.
  • Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım istiycem .
    Htc evo 3d cihazım 1 aylık bekleme süresinden sonra dün elime ulaştı.
    8 gb lık komik bir depolama alanım var :) şimdilik ekran kalitesini görmek adına 3 5 oyun indirdim pc üzerinden. onları htc cihazımda nasıl kurucam o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. telefonun her yerini kurcaladım ama bi türlü başarılı olamadım .

Şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkür ederim .
  • HTC EVO 3D mkv uzantılı 1080p 3D filmleri sorunsuz oynatabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassin_35

Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım istiycem .
    Htc evo 3d cihazım 1 aylık bekleme süresinden sonra dün elime ulaştı.
    8 gb lık komik bir depolama alanım var :) şimdilik ekran kalitesini görmek adına 3 5 oyun indirdim pc üzerinden. onları htc cihazımda nasıl kurucam o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. telefonun her yerini kurcaladım ama bi türlü başarılı olamadım .

Şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkür ederim .

Öncelikle es file explorer bu yazılımı marketten bul indir. Sonra onun vasıtasıyla karta gir ve indirdiğin dosyaları kur
  • çok teşekkür ederim. htc sync programını bulup kurdum bilgisayarıma o şekilde şimdilik işimi gördüm. ama her an bilgisayara bağlı kalamıcağım için senin dediğini de yaptım çok teşekkür ederim yardımın için.
  • İngiltere ebaydan htv evo 3d ıcın güzel bır kılıf aldım ancak ıkı tane yollamışlar cunku bır karısıklıktan dolayı 28 gunde geldı kargodan 4 gun arayla ıkı adet geldı bırını ihtıyacı olan vede unıversıte ögrencısı olan bır gencımıze kargo bedelı kendıne alt olmak uzere yollamak ısterım...Pm atan ılk kısıye yollarım..
  • XE yerine 3D evo arasında fena halde kaldım, 3d kamerası pekde umrumda değil ancak ram farkı canımı sıkıyor.
  • Eskiden ram mi vardı.
  • quote:

4:3 çekim yaparken ise 5mp olarak çekim yapıyor..

(iki resim dosyasını tek mesajda gönderemedim nedense iki ayrı mesaj attım kusura bakmayın)

teşekkürler cevap için. Böyke bir detayı HTC Müşteri Hizmetleri bilmiyor yani..
  • Arkadaşlar bır kılıf yollıyacaktım ilk pm atana arkadaşımıza yollıyacağım.Gönul ısterdı daha cok kişiye yollayım ama malesef ımkan yok..Lütfen Pm atmayınız.Teşekkürler...
  • quote:

quote:

4:3 çekim yaparken ise 5mp olarak çekim yapıyor..

teşekkürler cevap için. Böyke bir detayı HTC Müşteri Hizmetleri bilmiyor yani..

Arkadaşlar, fotoğraf kailtesi bariz arttı. Yukarıda yanıt veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Cihazda kamera ayarı default 16:9 geliyor bu nedenle çoğu makina 5 mp öçekim yapmıyor. Fotoğraf kalitesinden şikayetçi olan var ise lütfen yarlardan 4:3 seçsin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.