Şimdi Ara

htc evo 3d kamerada sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün telefonun kamerası ile bir fotoğraf çekeyim dedim.gozüme birşey takıldı.kamera açıkken ekranın tam ortasında ve bi yerde daha küçük bir beyaz noktacık oluşuyor.ama ışığın durumuna göre küçülüyor yada büyüyor bazende yok oluyor.resim çektiğim anda kayboluyor ve cektigim resime baktigimda gorunmuyor ama videolarda duruma gore gorunuyor yda kayboluyor.neden olabilir acaba bir fikri olan varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

arkadaşlar bugün telefonun kamerası ile bir fotoğraf çekeyim dedim.gozüme birşey takıldı.kamera açıkken ekranın tam ortasında ve bi yerde daha küçük bir beyaz noktacık oluşuyor.ama ışığın durumuna göre küçülüyor yada büyüyor bazende yok oluyor.resim çektiğim anda kayboluyor ve cektigim resime baktigimda gorunmuyor ama videolarda duruma gore gorunuyor yda kayboluyor.neden olabilir acaba bir fikri olan varmi.

pixel hatası olmasın telefonunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

arkadaşlar bugün telefonun kamerası ile bir fotoğraf çekeyim dedim.gozüme birşey takıldı.kamera açıkken ekranın tam ortasında ve bi yerde daha küçük bir beyaz noktacık oluşuyor.ama ışığın durumuna göre küçülüyor yada büyüyor bazende yok oluyor.resim çektiğim anda kayboluyor ve cektigim resime baktigimda gorunmuyor ama videolarda duruma gore gorunuyor yda kayboluyor.neden olabilir acaba bir fikri olan varmi.

pixel hatası olmasın telefonunda?

sanmıyorum çünkü sadece kamera açıkken iki adet beyaz nokta oluyo.zoom yapınca daha da belirginleşiyor.fakat her renktede olmuyo.mesela koyu tonlarda fazla belli olmuyo yada sürekli gidip geliyor.normal menüde gezerken yada oyun oynarken falan hiç öyle bişi görünmüyor...

• Bugün bende fotoğraf çekmek için kamerayı açmak istedim ama açılmadı telefono kapatıp açmak zorunda kaldım ondan sonrada çektiğim fotoğrafları ikişer tane çekmişim gibi kaydeşm,iş galeride her çektiğim foto iki tane gözüküyor.
  • Bugün bende fotoğraf çekmek için kamerayı açmak istedim ama açılmadı telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım ondan sonrada çektiğim fotoğrafları ikişer tane çekmişim gibi kaydetmiş galeride her çektiğim foto iki tane gözüküyor.
  • Bugün bende fotoğraf çekmek için kamerayı açmak istedim ama açılmadı telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım ondan sonrada çektiğim fotoğrafları ikişer tane çekmişim gibi kaydetmiş galeride her çektiğim foto iki tane gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harkiw

Bugün bende fotoğraf çekmek için kamerayı açmak istedim ama açılmadı telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım ondan sonrada çektiğim fotoğrafları ikişer tane çekmişim gibi kaydetmiş galeride her çektiğim foto iki tane gözüküyor.

öyle olanları duymuştum kapatıp açınca düzeliyomuş dediğiniz gibi ama o 2 fotoğraf olayını hiç duymadım şimdiye kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.