Şimdi Ara

HTC Desire Z alındı. Görüşler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 12 Temmuz 2011; 19:44:59 >

• nokia ya bulaşma ideos x5 al ama sana söylim samsung da harika modeller var
  • nokia x6
  • nokia c6-00 arkadaşım kullanıyor foruma üye kendisi adı da aLperenDepp ona danışabilirsin. ulaşamama ihtimalini göz önünde bulundurarak ben sana söyleyeyim symbiandan memnun değil sen android almaya bak
  • Peki sizin 600 Tl araliginda onerebileceginiz modeller var mi? Android vb. hangisi iyiyse o olsun. Kazik yemek istemiyorum.
  • takip
  • C6-01 almak daha mantıklı ama 700 civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c6 01 al, kardeşime c6-00 alalı 1 hafta olmadı tutturdu klavyesi yüzünden aldı şimdi yavaş bu deyip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

c6 01 al, kardeşime c6-00 alalı 1 hafta olmadı tutturdu klavyesi yüzünden aldı şimdi yavaş bu deyip duruyor

5800 la c6-00 2ın hızı aynı ikisi de s60-v5 işletim sistemine sahip

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Peki sizin 600 Tl araliginda onerebileceginiz modeller var mi? Android vb. hangisi iyiyse o olsun. Kazik yemek istemiyorum.

telefonla yapmak istediklerine bağlı şöyle bi kısaca yazarsan site linkine kadar uygun telefon bulabilirim
  • C6-01 al symbian 3 var.Anna güncellemesi var amoled var ileriye dönük bir cihaz almış olursun.
  • tavsıye etmem samsung yonel derım
  • Arkadaşlar öncelikle dokunmatiğinin iyi olmasını istiyorum, şayet dokunmatiği kötü ise doğrudan QWERTY klavyeli almak benim için mantıklı olandır. Çünkü mesajlaşma olayı bende bayağı bir aktif, dokunmatiği kötü ise zor olacaktır.

C6-01 aklımda yok değil, almak istiyorum. Bunun yanında E72'i mesajlaşma açısından çok övdüler. 2-3 gün içerisinde karar kılıp almak istiyorum. Benim için önemli özellikler dokunmatik olacaksa iyi olsun. Olmayacaksa da E72 gibi ''Blackberry'' modelleri türünde QWERTY klavyeye sahip olmasını isterim.
  • E72 kullandım bir süre. Oldukça da memnun kaldım. Tabi son güncellemelerle durum nedir bilemiyorum. Uzun süre oldu kullanalı. GPS i, klavyesi ve ihtiyaç duyduğumda sahip olduğu kamera oldukça işlevseldi.

Samsung istemiyorum demişsiniz. Ancak android, qwerty ile birlikte indirimdeki şu ürünü bir araştırın isterseniz. Kullanmadım, incelemedim. Sadece gözüme çarptı indirimi. Kapasitif ekranlı (Dokunmatik iyi olsun demişsiniz, C6 nın resistif malum.) androidli bir cihaz.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=56367&cat_id=12&CFID=119893579&CFTOKEN=37859502

• 3 aydır c6-00 kullanıyorum.Memnun değilim.Hem yavaş , hem de stabil çalışmıyor.Yüklediğim prg sayısı artınca , kilitlenmeler başladı.Dokunmatiği kötü.Ben de klavyesi için aldım.Bana sorarsan samsung'un klavyeli modeli var , illa klavyeli alacaksan onu al .i5510modeli galiba , hem de android ..
  • İ5510 veya b7510 alabilirsin. Hem dokunmatik hem klavyeli.
  • Huawei İdeos X5 e bakın derim.
  • bulabilirsen ikinci el iphone 3gs bak derim ben. (c7 kullanıyorum)
  • yazmak bir karakterdir kimisi tuş hissetmek sever kimisi dokundum mu algılasın ister(kapasitif) kimisi ekrana bastırayım algılasın der (5800-rezitif) genelde 3. sü pişman olur ama
  • E72 'i öven kesim çok ancak o da bayağı bir oldu çıkalı zannedersem 650 lira eder mi ?

c6-01 oldukça güzel ancak aynı fiyata ondan daha iyi telefonlar var mı? Bilemiyorum. Huawei İedos x5 oldukça güzel ancak ondan da kimileri olumsuz yorum yapmış.
  • Samsung Galaxy Ace , E72 , C6-01 , C7 arasında kaldım.. Hangisi iyidir sizce ? C7 , C6-01 kamerasında sanırım otofokus mu ne birşey yokmuş bu sıkıntı yapayormu ? Donma vs oluyormu telefonda zamanla. Herkez android öneriyor kafam karıştı..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.