Şimdi Ara

HTC Desire X inceleme 'Yeni Fiyat/Performans Telefonu' video (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
55.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır kullandığım canım telefonum. Elimde beyazı mevcut. Şarjı ortalama kullanımda bir gün rahat gidiyor. Oyunlar konusunda bazı ufak takılmalar yaşatsada çok rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım. Turkcell'den kontratlı aldım. Aylık ödeyeceğim tutar 76 lira. Normalde 50 lira ödeyen bir insan olarak ekonomik olarak beni pek zora sokmadı. Menü geçişlerinde herhangi bir takılmayla da karşılaşmadım. İlk android telefonum. Daha önce kullandığım samsung omnia 2 çilesinden sonra ilaç gibi geldi. Kulaklık çıkışı güzel. Herhangi bir kulaklık taktığınızda da köşede beats audio iconu beliriyor. Oldukça memnunum. Tavsiye ederim arkadaşlar.

• Teknosadan aldım 8 taksitle 850 tl ye.
  • Bugün bende 800 tlden aldım vatandan.wilfire s ten sonra gayet hızlı geldi bana,enazindan msj falan yazmak oldukça keyifli.nebiliyim ilk akıllı telefonum htc olunca diğer telefonlarada bakmadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

800 CİVARI BUTCEM VAR.

HTC İCİN COK YORUM OKUDUM VE DAHA AGIR BASMIS GİBİ FAKAT SAMSUNG GALAYX ACE 2 İCİN COK YORUM BULAMADIM.

İKİ TELEFONUN İYİ TARAFLARI KÖTÜ TARAFLARI NELERDİR ...

SARJ SÜRESİ , TİTRESİM GUCU , MENU KOLAYLIGI , MESAJ YAZMA KOLAYLIGI GUNES ISIGINDAKİ EKRANIN DURUMU , FOTORAG KALİTESİ GİBİ KONULARI ÖZELİKLE MERAK EDİYORUM...

ACE 2 İLE HTC DESİRE X 5 MP FAKAT RESİM KALİTESİ AYNIMIDIR SİZCE.

ARADAKİ 100 TL FARKA NELER DEYER NELER DEYMEZ..

SAMSUMG GALAXY ACE 2 VE HTC DESİRE X KULLANLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufum79 -- 13 Şubat 2013; 1:08:52 >
  • Merhaba arkadaşlar,benim bir arkadaşım HTC ACCORD WINDOWS BLUE almış ve çok güzel bir fiyata aldım dedi.Darty kampanya yapmış % 40 indirimle satıyormuş.Hemen internetten aldım dedi.Kampanya hala sürüyormuş.Normal fiyatı 1.799.00 TL imiş bizim arkadaş 1.599.00 TL ye aldım dedi.Eğer almak isteyen olursa diye paylaştım bunları.İstersenizhttp://tinyurl.com/DARTY-COM-TR bu darty adresinden inceliyebilirsiniz.Fiyatı şuan GÜNCEL

DESİRE X : 650 TL

ACE 2 : 580 TL

SİZCE HANGİSİ ????

Orijinalden alıntı: neco88

arkadaşlar şuan indirim kupon vs herşey düşülmüş fiyatı

SİZCE HANGİSİ ????

kesinlikle desire x ben kendim kullanıyorum gayet memnunum

Orijinalden alıntı: Lucky1920

quote:

Orijinalden alıntı: neco88

arkadaşlar şuan indirim kupon vs herşey düşülmüş fiyatı

SİZCE HANGİSİ ????

kesinlikle desire x ben kendim kullanıyorum gayet memnunum

teşekkür ederim bende desire a biraz daha sıcak bakıyorum
  • 10 SAAT ÖNCE ALDIM GTC DESİRE X , ŞUNU SÖYLEYEYEİM EN AGIR OYUNLARI BİLE RAHATÇA AÇIYOR, MENÜ FONKSİYONLARI SÜPER, KULLANIM KOLAYLIGI SÜPER, ANDROİD SİSTEMİ ŞAHANE ŞARJ SÜRESİ SÜPER, HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIN ARKADAAŞLAR, YANLIZ SUNU SÖYLEYEYİM TELEFONUNUZU ALIR ALMAZ HEMEN ARKA KAPAK KORUYUCU ALIN DEFORME OLUYOR ELİNİZDE =) HAAA ŞUNUDA BELİRTEYİM BEN İPONE 4S DE KULLANDIM, AMA DESİRE KADAR SESİ İYİ DEĞİL, DESİREX İN SESİ FEFKALADE =)

• arkadaşlar ben çaylak olarak aranıza dahil oldum bu biraz zoruma gitti ama foruma nasıl msj bırakacağımı bile bulamadım hakkaten çaylak olduğumu anladım. benim sıkıntım şu hepsiburada dan desire x aldım cihaz dün geldi şarjı boşalsın diye bugüne kadar kullandım ama şarj bitmeye yakın ekranın etrafına 3 mm kadar bi kırmızılık beliri ve defalarca tekrar etti buda benim canımı sıktı acaba kafayımı yiyor diye eğer yanılıyorsam bana yardımcı olun lütfen eğer sizde böyle bir şey yoksa tlf. nu geri göndereceğim daha sorularım var sonra sorarım

• arkadaşlar ram kapasitesi 768 mb olması bi sorun yaratırmı
    Bende 3 ay evvel vatan bilgisayardan 870 tl verip desire x aldım. Ama sorunlar yaşadım. Telefon zamanla yavaşlıyor. Fazla uygulama yükleyemiyorsun. Bir zaman sonra telefon aramak bile zorlaştı. Hafıza temizleme programları kullanmak zorunda kalıyorsunuz. 15 gün önce telefon açılmaz oldu . Garantiden servis yenisini gönderecek. Umarım sorunları bir daha yaşamam.

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
  • arkadaslar su an kliksa.com da 600tl görünüyor zira 75tl maxipuan hediyesiyle fiyat nasıldır...

the bomb has been planted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -xenon -- 22 Kasım 2013; 17:49:15 >

• Telefonu kullanıyorum, tek eksiği bence ön kamerası olmaması :(
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.