Şimdi Ara

Htc DESİRE takas Nokia N8 arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 2 aylık htc desire mi nokia n8 le takas etmek istiyorum.telefon electroworld'ten alındı 2 sene sigortası mevcuttur.

• Desire n8 den cok daha iyi neden takas ediyorsun
  • çok fazla teknolojik bir insan değilim rom root falan fazla beceremiyorum benim için en önemli şey fotoğraf çekimi ve mp3 kalitesi gibi özellikler bu yüzden takas düşünüyorum..tabiki illa olacak diye birşey yok htc den cok memnunum ama uygun birşey çıkarsa :)
  • Kendine bir dijitla fotoğraf makinası al. Desire sahibi olduğun için sıradan bir kompakt alabilirsin sanırım. Desire yi satma. At dan eşşeğe düşmüş gibi hissedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Nisan 2011; 2:53:58 >
  • HD değil yalnız normal desire
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Kendine bir dijitla fotoğraf makinası al. DHD sahibi olduğun için sıradan bir kompakt alabilirsin sanırım. DHD yi satma. At dan eşşeğe düşmüş gibi hissedersin.

aynen al bi tane kamera misss
  • Kamera al diyenler her gun cebinde dijital kamerayla dolasiyor sanirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazıları da n8'i fotograf makinasi saniyor olmalı, optik zoom'u olmayan bir fotograf makinasi hem de.
  • Şu an için daha iyi fotoğraf ve video performansı veren başka bir cihaz olmasa da kimse N8'e fotoğraf makinesi demiyor, element uydurmaya gerek yok. Telaşlanma rahat ol yani :)
  • yokmu isteyen kimse?
  • htc konusu altında bu takasa yanaşacak birini bulamazsın bence :) nokia başlığına aç canı yanıp kaçan birini yakalarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Kamera al diyenler her gun cebinde dijital kamerayla dolasiyor sanirim :)

Evet hergün yanımda

canon DSLR 18-55mm / 55-250mm ve 50mm prime lens ile dolaşıyorum. Fotoğraf fotoğraf makinesi ile çekilir çünkü.

He şuda var Desire HD 'den sonra her an yanıma almamaya başladım. Gündüzleri acil durumda foto çekebilecek kadar kabiliyetli :) Ama çoğu zaman gezintiye çıktığımda ve dışarı çıktığımda %95 DSLR ile çıkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Nisan 2011; 6:25:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.