Şimdi Ara

HTC DESİRE SV KULLANANLAR ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
27.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cilic

Yeni güncelleme yok mu hala android 4.0.4 kullanıyoruz

maalesef yok ve de görünüşe göre asla da olmayacak
  • mekale kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor gibi :/ Bugüne kadar çevremde kimsede görmedim bu telefonu HTC'den de üvey evlat muamelesi göreceğiz anlaşılan.
  • hiç bulaşmayın. donmalar resetler gırla gidiyor...eski galaxy nexusumu mumla arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

hiç bulaşmayın. donmalar resetler gırla gidiyor...eski galaxy nexusumu mumla arıyorum

çok yükleme yaptınızmı telefona. biz aldığımızdan beri pek yükleme yapmadık normal internet, 1-2 oyun ve konusma, mesajlasmada kullanıyoruz. pek bir sorunla karşılaşmadık.

hard reset atın tüm sorunlarınız çözülecektir
  • Telefonun sesi gitti gelen arama, müzik, video hiç bir şekilde ses gelmiyor.Yardımcı olacak var mı?

Edit:Şimdi rastgele denerken Telefona arkasına bir kaç vurunca düzeliyor aynı şekilde bir kaç defa daha vurunca gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 15 Şubat 2014; 15:34:42 >
  • Ekmek seçer gibi aldım bu telefonu HTC istiyordum o sıra fiyat aralığında bu vardı görüntü güzel dedim aldım çıktım. Vay arkadaş ne problemli telefon çıktı bundan ucuz olan SII daha güçlü ve rom gırla gidiyor. Okadar forum gezdim yerlisi yabancı yok arkadaş yok bizim telefona rom yok ! Ulan tamam dedik rom la olmayacak bari güncelleme gelsin baktık HTC ye mesaj attık var bi problem en son aradım. Ordaki dürüst arkadaş gelmeyecek abi güncelleme kaldıramıyor bu telefon denenmiş dedi hak verdim kaldıramaz gibi Ha birde demişler 4GB depolama kardeş bunun 1,1GBlik kısmı senin ki ne oyunlar için sistemin yeterken bellek yetmiyor, tertemiz telefona !! bi oyun indiremiyorsun 1GB yi aşıyor çoğu oyun. Anlayacağınız deli oldum sayın forum kafayı yemekteyim. Rom yapan da yok ki kimse iplemiyor arkadaş. Xda da sormuş bikaç kişi cevap bile vermeye tenezzül edilmemiş Hele hele birde o bildirim çubuğunun kasması yok mu ulan uan ace bile kasmıyor diyorum ama telefon işte..

• Telefonumun sesi azaldı mı diyorsunuz, arkadaki ses deliklerini dis fırçası ile temizleyin %100 fark edecektir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi yardımcı olun allah aşkına. Telefon kendiliğinden kapanıyor. Kaç kez hard reset attım fabrika ayarları yaptım yok ise yaramadı. Şimdi yeni fark ettim telefon sarjdayken kapanmıyor. Ama normal kullanımda sürekli kapanıyor. Bu problemi yaşayan ve cozum bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yerme77

Arkadaşlar bi yardımcı olun allah aşkına. Telefon kendiliğinden kapanıyor. Kaç kez hard reset attım fabrika ayarları yaptım yok ise yaramadı. Şimdi yeni fark ettim telefon sarjdayken kapanmıyor. Ama normal kullanımda sürekli kapanıyor. Bu problemi yaşayan ve cozum bilen var mi?
    Bataryanın arka tarafına ince bir kağıt/kartvizit sıkıştır kesin çözüm.. Maalesef koskoca şirket batarya/batarya yuvası boyutunu tutturamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 31 Ağustos 2014; 9:06:28 >
  • Dediğinizi yaptım bakalım işe yarayacak mi. Bekliyoruz :) teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yerme77

Dediğinizi yaptım bakalım işe yarayacak mi. Bekliyoruz :) teşekkür ederim

4-5 gündür kapanma oldu mu?
  • Bende de kapanma oluyor, ama güç ile ilgili değil tahminimce çok kasinca kapanıyor.

• Bir sorunum var. Telefonumu prizde(AC mod) şarj ederken, bir süre sonra sanki bilgisayardan şarj(USB mod) ediyor gibi oluyor.Yani kısacası AC moddan USB moda geçiyor. Daha önce başına gelmiş ya da bir çözüm önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 29 Kasım 2014; 18:52:18 >
  • quote:

Bir sorunum var. Telefonumu prizde(AC mod) şarj ederken, bir süre sonra sanki bilgisayardan şarj(USB mod) ediyor gibi oluyor.Yani kısacası AC moddan USB moda geçiyor. Daha önce başına gelmiş ya da bir çözüm önerisi olan var mı?

sorununuzu tam olarak anlamadım usb mod a geçtiğini nasıl anlıyorsunuz? nasıl farkettiniz?

Ayrıca ;

bataryanın arkasına kagıt koyarak kendinden kapanma olayını sayenizde çözdüm , şimdi ki sorunum hafıza zamanla kendi kendine doluyor , sizde de aynı sorun var mı ? Root atılması lazım falan dediler onu da garanti dolmadan yapmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryeşildağ -- 30 Kasım 2014; 23:21:02 >
  • onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    evet aynı sorun bende de var arada tğm programları silip yeniden yüklüyorum

Telefon çok geç şarj oluyordu hatta aktif kullanırken akım yetmiyor telefon şarj olmuyor uyarısı geliyor. Ama sorun şarj aletinden kaynaklanıyormuş.

USB moda geçtiği ayarlar---Güç bölümünden görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 6 Aralık 2014; 2:15:55 >
  • quote:

evet aynı sorun bende de var arada tğm programları silip yeniden yüklüyorum

Telefon çok geç şarj oluyordu hatta aktif kullanırken akım yetmiyor telefon şarj olmuyor uyarısı geliyor. Ama sorun şarj aletinden kaynaklanıyormuş.

USB moda geçtiği ayarlar---Güç bölümünden görülüyor

Bi deniyelim bakalım , sarjda iken ayarlar güce bakicaz sanırım, çünkü suan güce baktığımda usb falan gözükmüyor,

• cilic C kullanıcısına yanıt
    Telefon sarjdaykende baktım güç bölümünde dediğiniz gibi bir ayrıntı yok . Birde benim ki dikkat ediyorum tam şarj etmiyor yani full olmuyor . Bataryanin ömrü bitti sanırım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.