Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Arkadaşlar an itibariyle artık Rootsuz bir Rom a sahibiz, gözümüz aydın.
    Şimdi herkesin rahatça ulaşabilmesi için dosyayı nereye upload edeyim, fikriniz nedir ?

Feah öncelikle teşekkürler. Hangi programla yedek aldığını sorabilirmiyim. Zira 4extrecovery ile aldıysan clockwork mod a olmaz. Hatta clockwork mod un kendi versiyonları arasında bile sorun çıkabiliyor. Ona göre anasayfaya koyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Arkadaşlar an itibariyle artık Rootsuz bir Rom a sahibiz, gözümüz aydın.
    Şimdi herkesin rahatça ulaşabilmesi için dosyayı nereye upload edeyim, fikriniz nedir ?

Feah öncelikle teşekkürler. Hangi programla yedek aldığını sorabilirmiyim. Zira 4extrecovery ile aldıysan clockwork mod a olmaz. Hatta clockwork mod un kendi versiyonları arasında bile sorun çıkabiliyor. Ona göre anasayfaya koyacağım.

Ben clockwork mod 3.2.0.0 ile denedim. Sorunsuz yüklendi ve çalıştı. Ancak ne yazık ki bende firma tarafından yapılan güncellemeyi yüklemedi. Meşhur ünlem ve android adam ekranında takıldı kaldı Bu sorunun da bir şekilde aşılacağını düşünüyorum. Çünkü forumda rootsuz romları bile güncelleme yapmayan arkadaşlar var. Şimdi iş bu yolu bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Evet arkadaşlar buyurun Rootsuz Rom.

http://www.mega**upload.com/?d=92GRW6D8

Aradaki yıldızları kaldırmayı unutmayın !!

Şuan indiriyorum. Sonucu artık yarın bildiririm.
    Ancak şimdiden ilginiz ve zahmetiniz için teşekkürler

arkadaşlar yıldızsız olark enüste yazdım site mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor ben mi hata yapıyorum nasıl idirilir bu şimdiden saolun.birde bu orjinal romu nasıl yükleriz aynı costum romlar gibi mi

• quote:

Rica ederim hocam, ben ilk S-OFF işlemi yaptığımda yüklenen ClockworkMod ile yedek aldım.
    Versiyon 4.0.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

arkadaşlar yıldızsız olark enüste yazdım site mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor ben mi hata yapıyorum nasıl idirilir bu şimdiden saolun.birde bu orjinal romu nasıl yükleriz aynı costum romlar gibi mi

Şimdi denedim bir daha, sorunsuz olarak ulaşabiliyorum dosyaya.
    DNS ayarlarınızı kontrol edin.
  • dosyaya ait fileserve mirrorunu ilk sayfaya ekliyorum. Ordan da alabilirsiniz.
  • Downgrade işlemini yaparken "HATA [120]: DÜŞÜK ANA PİL GÜCÜ" uyarısı çıkıyor ve başlamadan iptal ediyor. Pili %100, iken %90 iken, hepsinde bu hatayı veriyor. Defalarca tekrar ettim ve yanlış birşey yapmadığım kanaatindeyim. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Şimdi denedim bir daha, sorunsuz olarak ulaşabiliyorum dosyaya.
    DNS ayarlarınızı kontrol edin.

arkadaş senin dnslerin nedir intenetten bir iki yere baktım dns leri degiştirdim olmadı seninkileri verebilirsen bende indire bilirim yada güncel dns olan bir link benim cmd sayfasına komut veriyorum sistem yükseltilmeli diyor anlamadım nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Evet arkadaşlar buyurun Rootsuz Rom.

http://www.mega**upload.com/?d=92GRW6D8

Aradaki yıldızları kaldırmayı unutmayın !!

Şuan indiriyorum. Sonucu artık yarın bildiririm.
    Ancak şimdiden ilginiz ve zahmetiniz için teşekkürler

arkadaşım bize inince başkabiyerden paylaşabilir misin? yıldızları kadırınca sayfa ya bulunamıyor yada site yasaklı diyor.dns ayarlarından sanırım onuda degiştirdim cmd sayfasında komudu yazıp enter diyorum sistem yükseltilmeli diyor.anlamadım bir türlü .şimdiden teşekkürler.

• telefonun açılırken beyaz ekranda kalması ve hiç açılmaması neden olabilir acaba?
    bana sd kart yüzündenmiş gibi geliyor ama başka sorunlar olabilir mi?
    sd kartı formatlasam düzelir mi?
  • arkadaşlar mesajım gözükmedi heralde:=)

ilk sayfada ilk mesajın en altında fileserve linki verdim stock rom için.
  • Başka bir yere yükleyeyim diyecektim ama djdigy5 üstad yüklemiş, ilk sayfada mevcut.

DNS olarak da çok yaygın olan google dns kullanıyorum.
    8.8.8.8
    8.8.4.4
  • quote:

Başka bir yere yükleyeyim diyecektim ama djdigy5 üstad yüklemiş, ilk sayfada mevcut.

8.8.8.8
    8.8.4.4

teşekkürler kullandım oldu.saygılar rom için ayrı bir teşekkür etmek istedim.birde bu stok rom nasıl atılıyor.
  • quote:

quote:

Başka bir yere yükleyeyim diyecektim ama djdigy5 üstad yüklemiş, ilk sayfada mevcut.

8.8.8.8
    8.8.4.4

teşekkürler kullandım oldu.saygılar rom için ayrı bir teşekkür etmek istedim.birde bu stok rom nasıl atılıyor.

Rardan 2011-08-15.20.32.50 isimli dosyayı çıkarın ve telefonun hafıza kartında olan ClockworkMod klasörü içindeki backup klasörüne kopyalayın.
    Ardından ses kısma + power düğmesiyle Boot menüsüne girin, ordan backup and restore dan restoru seçip dosyayı bulun (2011-08-15.20.32.50 isimli dosyayı) ve onaylayın, ortadaki Yes ile başlayan maddeyi seçin yüklenecektir.

Ek: Yüklemeden önce wipe data/factory reset yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 16 Ağustos 2011; 15:53:30 >

• quote:

quote:

quote:

8.8.8.8
    8.8.4.4

Rardan 2011-08-15.20.32.50 isimli dosyayı çıkarın ve telefonun hafıza kartında olan ClockworkMod klasörü içindeki backup klasörüne kopyalayın.
    Ardından ses kısma + power düğmesiyle Boot menüsüne girin, ordan backup and restore dan restoru seçip dosyayı bulun (2011-08-15.20.32.50 isimli dosyayı) ve onaylayın, ortadaki Yes ile başlayan maddeyi seçin yüklenecektir.

Ek: Yüklemeden önce wipe data/factory reset yapın.

Feah senin yüklediğin .rar ı ben modifiye ettim clockworkmod un ihtiyacı olan dizin sırasıyla karta yüklenecek rar dosyasını açınca.

/clockworkmod/backup/senin yedeğin haliyle açılacak. Yani recovery e girip restore derseniz sanırım direk olarak açılacak o menü. aynı hesap ama biraz daha kolay:)

ilk mesajda en altta verdiğim fileserve linkini direk sd karta açmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 16 Ağustos 2011; 15:57:56 >

• Feah 2096 üstadım teşekkürler var ol .sabrınız için teşekkürler.sora sora öğreniyoruz.eksik olmayın.
  • quote:

Feah senin yüklediğin .rar ı ben modifiye ettim clockworkmod un ihtiyacı olan dizin sırasıyla karta yüklenecek rar dosyasını açınca.

/clockworkmod/backup/senin yedeğin haliyle açılacak. Yani recovery e girip restore derseniz sanırım direk olarak açılacak o menü. aynı hesap ama biraz daha kolay:)

ilk mesajda en altta verdiğim fileserve linkini direk sd karta açmanız yeterlidir.

Evet daha iyi olmuş eline sağlık, fazladan dosya kalabalığı ,dün gece düşünemedim ben onu.
  • quote:

Feah 2096 üstadım teşekkürler var ol .sabrınız için teşekkürler.sora sora öğreniyoruz.eksik olmayın.

Rica ederim, diğer arkadaşlar gibi bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum ben de.
  • Neden kimse bana yardımcı olmuyor veya en azından olamayacağını söylemiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

telefonun açılırken beyaz ekranda kalması ve hiç açılmaması neden olabilir acaba?
    bana sd kart yüzündenmiş gibi geliyor ama başka sorunlar olabilir mi?
    sd kartı formatlasam düzelir mi?

şu soruna bir kelam edebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.