Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 senedir kullandığım Desire S nianılmaz yavaşlamaya başladı ve bazen mico sd katı tanımıyor. Telefon hafızasının yarısı boş. Zorlanmasın diye sd kart da neredyse boş ve 2Gb boyutunda.ama yinde çok yavaş. Telefonda gereksiz programda tutmuyorum.
    Kullandığım app lar;
    Whatsupp
    twiter
    facbook ki kullanmıyorum bile
    htc nin kendi mail programı 2 adres tanımlı
    andoroit market bile çok yavaş açılıyor
    ve sadedce tek oynadığım oyun top eleven
    sizce ne yapabilirim eski hızına dönmesi için
    Teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutgunk

Arkadaşlar merhaba, 2 senedir kullandığım Desire S nianılmaz yavaşlamaya başladı ve bazen mico sd katı tanımıyor. Telefon hafızasının yarısı boş. Zorlanmasın diye sd kart da neredyse boş ve 2Gb boyutunda.ama yinde çok yavaş. Telefonda gereksiz programda tutmuyorum.
    Kullandığım app lar;
    Whatsupp
    twiter
    facbook ki kullanmıyorum bile
    htc nin kendi mail programı 2 adres tanımlı
    andoroit market bile çok yavaş açılıyor
    ve sadedce tek oynadığım oyun top eleven
    sizce ne yapabilirim eski hızına dönmesi için
    Teşekürler.

Klasik bir cevap olacak ama başka bi seçenek göremiyorum; fabrika ayarlarına geri dönmemiz sorunu çözecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır tema, görünüş, makyaj falan umurumda değil. Şarj olarak en uzun gidecek, performans olarak en iyisini verecek bir ROM arıyorum tavsiyesi olan var mı? Ayrıca yeni bir batarya için fiyat/performans oranı iyi olan bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Uzun zamandır tema, görünüş, makyaj falan umurumda değil. Şarj olarak en uzun gidecek, performans olarak en iyisini verecek bir ROM arıyorum tavsiyesi olan var mı? Ayrıca yeni bir batarya için fiyat/performans oranı iyi olan bir öneriniz var mı?

Pacman romu deneyebilirsin..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Arkadaşlar telefonu düşürdüm ve düşürdükten sonra çekim gücü azaldı. dış ortamda bi sorun yok ama ev içerisine girdiğimde sinyal 2 veya 1 e düşüyor elime aldığımdada hiç çekmiyor yanlız evden çıktıktan sonra sorun yok çünkü full çekiyor sorun telefon düştükten sonra başladı. acaba aşşağıdaki parça anten kartımıdır? bilgisi olanlardan cevap bekliyorum?
     ★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★

Sarı komponent ne işe yarar bilmiyorum ama bu parça devre anten ile alakalı değil, orası kesin. Orada aralarında mesafe olan iki konnektör pad var, o padleri ben de antenle alakalı sanıyordum ama değiller. O padler arka kapak çıkarıldığında hafıza kartı bağlantıısı kesilsin amacıyla konmuş. O padler arka plastik kapak içerisindeki bir iletkenle birbirine bağlanıyor sadece, kapak çıkınca da aralarındaki bağlantı kesiliyor, başka bir işlevi yok. Demin dediğim sarı parçanın ne olduğunu bilmiyorum ama tahminim onun bir optokuplör olduğu yönünde. O da sim kartın mekanik değilde optik yöntemle anahtarlanıp devre dışı bırakılmasını sağlıyor gibime geliyor. Diğer mekanik padlerin yanında bir de mikrofon var. Özetle bu film devre sadece mikrofon-sim kart ve hafıza kartını üzerinde barındıran ve bundan başka bir işlevi olmayan bir devre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 1 Haziran 2013; 20:33:17 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:49:16 >
  • Son çıkan jb rom larda hitachi panel desire s ler için 82n ve mddi kerneller artık işe yaramıyor arkadaşlar. Çoğunuzda panel sony olduğundan rahatsınızdır ama benim gibi bahtsız olup da ala ala hitachi panel desire s alan da vardır mutlaka.
    Başka bir çözüm bilen-duyan ya da kendi kernel düzenleyen olursa ve paylaşırsa sevinirim.
  • Rica ederim.
  • Teşekkürler
  • Teşekürler sorunum çözüldü gerçekten fakat yedekleme yapamadığım için biçok bilgi uçtu ama sağlık olsun tlf kurtuldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutgunk

Teşekürler sorunum çözüldü gerçekten fakat yedekleme yapamadığım için biçok bilgi uçtu ama sağlık olsun tlf kurtuldu :)

Geçmiş olsun:)

• Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır telefonu kullanıyorum ve telefona gelen yüklemeler dışında başka yükleme yapmadım ancak artık 2.3.5 sürümü bir çok yeni uygulamayı desteklemediğinden yeni android sürümünü yüklemek istiyorum.yukardaki yazışmaları okduğumda Pacman önerilmiş genellikle.benim için internet ve fotoğraf önemli stabil çalışan hangi romu önerirsiniz ? ve yüklemesini nasıl yapabilirim ?
  • Dostlar selamlar.
    Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Desire S telefonumda çok saçma bir problemle karşı karşıyayım; belki siz yardım edebilirsiniz.

Facebook uygulaması üzerinden Facebook'a girmeye çalıştığımda bildirimlerde (şu yukarıdan zort diye çekilen menü) HTC Sense'ye izin ver gibi bir ibare çıktı. Muhtemelen senkranizasyon içindir dedim. Facebook'un tüm senkranizasyonunu kapadım. Ama yine oradaydı ve bir türlü gitmedi. Dedimki "uleyn sense, hadi tamam izin veriyim yeterki git".. izin vermek için tıkladım. Telefonun kendi tarayıcısından m.facebook.com hesabına ulaştı, kullanıcı adı ve şifre girdim ve gitmeye çalıştığı sayfa görüntülenemiyor diye uyarı verdi.

Netice itibariyle bu "HTC Sense'ye izin ver" bildirimini bir türlü kaldıramıyorum! Kafayı yicem, yardımcı olabilecek varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Dostlar selamlar.
    Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Desire S telefonumda çok saçma bir problemle karşı karşıyayım; belki siz yardım edebilirsiniz.

Facebook uygulaması üzerinden Facebook'a girmeye çalıştığımda bildirimlerde (şu yukarıdan zort diye çekilen menü) HTC Sense'ye izin ver gibi bir ibare çıktı. Muhtemelen senkranizasyon içindir dedim. Facebook'un tüm senkranizasyonunu kapadım. Ama yine oradaydı ve bir türlü gitmedi. Dedimki "uleyn sense, hadi tamam izin veriyim yeterki git".. izin vermek için tıkladım. Telefonun kendi tarayıcısından m.facebook.com hesabına ulaştı, kullanıcı adı ve şifre girdim ve gitmeye çalıştığı sayfa görüntülenemiyor diye uyarı verdi.

Netice itibariyle bu "HTC Sense'ye izin ver" bildirimini bir türlü kaldıramıyorum! Kafayı yicem, yardımcı olabilecek varmıdır?

Facebook ayarlarinizdan olabilir. Aynı şey farklı bi bilgisayardan ve farklı bi telefondan girdiğimde bende de oluyor.. Facebook güvenlik ayarlarını kontrol edin..

• ya telefonuma uzun zamandan sonra tekrar rom kurayım dedim.
    pacman'i indirdim full wipe yaptım.
    sd card'tan install yaptım.
    yükledikten sonra reboot yaptım.
    ama telefon tekrar açılıp yeşil akranda kalıyo.
    yani 20 dk bekledim ekran öyle kalınca bir daha denedim yarım saati geçti ama hala telefon başlamadı.
    bi yerde yanlış mı yaptık nedir?
    pacman'i mi yanlış indirdik yoksa? (xda'dan 150 mb'lık releases'i indirdim)
    yoksa bunun huyu mu böyle? daha mı fazla beklememiz lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

ya telefonuma uzun zamandan sonra tekrar rom kurayım dedim.
    yani 20 dk bekledim ekran öyle kalınca bir daha denedim yarım saati geçti ama hala telefon başlamadı.

Bu adrestekileri bi dene bakalımhttp://www.androidli.com/s-bootloader-unlock-cihazlarda-beyaz-ekranda-tak-lman-n-z-m-t1427.html
    Not: Site ile ilgim yoktur.
    Yanlış bişey olacağını sanmıyorum; ama yine de sorumluluk sana aittir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SELAMIN ALEYKUM BEYLER BENDE HTC DESİRE X VAR BU CİHAZDA TELEFON CALAN ZİL SESİMİ HERHANGİ BİR MP3 ü YAPAMIYORUM NEDEN OLABİLİR HAFIZA KARTIMAKİ BİR MP3 CALAN MÜZİK OLMUYOR. İLLAH ORJİNAL SESLERİNİ AYARLIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlack78

quote:

Orijinalden alıntı: berden

ya telefonuma uzun zamandan sonra tekrar rom kurayım dedim.

Bu adrestekileri bi dene bakalımhttp://www.androidli.com/s-bootloader-unlock-cihazlarda-beyaz-ekranda-tak-lman-n-z-m-t1427.html
    Not: Site ile ilgim yoktur.
    Yanlış bişey olacağını sanmıyorum; ama yine de sorumluluk sana aittir :)

çok teşekkür ederim.

• hızlı ve stabil bir rom önerebilir misiniz?
    sense 3.6 bile olabilir, özellik filan istemiyorum.
    sadece hızlı olsun, kasılma olmasın ve bunu uzun zaman devam ettirebilsin.
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.