Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

- Menü - Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - ARA(tuş)

İşinize yaramayacak örnek uygulamalar;
    LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Google+ (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Google Talk (kullanmıyorsanız),
    Google Haritalar(BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Galeri (BUNUN YERİNE QUİCKPİC ÖNERİRİM),
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Facebook, (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

bilgi için teşekkürler lakin bu yöntem android ics ve jb için var bir ikincisi viber 2xx pacman gibi custom romlarda bu daha kullanışlı hale getirilmiş hiçbir ek uygulamaya gerek kalmadan ayarlar uygulamardan devre dışı bırakılabiliyor google play den güncellenmiş uygulamalar dahil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

başka bi sorum daha olacak şuan benim cihaz revo... hboot 2.xx s-off

orjinal romlar bende çalışmıyor acaba başka bi hboot yükleyebilir miyim acaba? sanmıyorum ama telefon brick olur mu?

Valla yakın olsak atlar gelirim yanına. Telefonuma istediğini yaparsın :) bende izlerim:) çok zor geliyor dediklerini yapması.

Xda daki linki verirmisiniz.

ben şu ruu.exe den aldığım orjinal romu çalıştırmayı başarayım seninde isteğini yerine getirmiş oluruz, ister ics ister gb ister custom rom kullanırsın. xda da konu açtım dönen olmadı mail attım yine ses yok. ya soru lüzumsuz beni takan yok yada bunu bilen yok ki mutlaka vardır. downgrade yaparken sorun çıkmıyorsa aynı durum yeniden hboot atmak içinde geçerlidir diye düşünüyorum :)

• quote:

quote:

quote:

başka bi sorum daha olacak şuan benim cihaz revo... hboot 2.xx s-off

orjinal romlar bende çalışmıyor acaba başka bi hboot yükleyebilir miyim acaba? sanmıyorum ama telefon brick olur mu?

Valla yakın olsak atlar gelirim yanına. Telefonuma istediğini yaparsın :) bende izlerim:) çok zor geliyor dediklerini yapması.

Xda daki linki verirmisiniz.

ben şu ruu.exe den aldığım orjinal romu çalıştırmayı başarayım seninde isteğini yerine getirmiş oluruz, ister ics ister gb ister custom rom kullanırsın. xda da konu açtım dönen olmadı mail attım yine ses yok. ya soru lüzumsuz beni takan yok yada bunu bilen yok ki mutlaka vardır. downgrade yaparken sorun çıkmıyorsa aynı durum yeniden hboot atmak içinde geçerlidir diye düşünüyorum :)

valla yüklesem mi yüklemesem mi hala karar veremedim zor geliyor :)

sanki yük altında ICS daha başarılı ama GB ta şu kaliteli resim çekme olayı süper yaw :) istediğ,n kadar yakın çek flash çokgüzel resimde görünüyor.
    ICS ta flahsla yakın cekimde faciya :( oda da birisinin yüzünü yakından çek yüzü bembeyaz oluyor.

ama GB te yakın çektin mi sorun olmuyor .

• xda da elemanın biri bunu bizim telefona portlamaya çalışıyor görüşleriniz? :)

http://en.miui.com/thread-2279-1-1.html

• evet sonunda tüm ayarları yaptım 4.0.4 e tekrar geçtim. Ancak Flash player güncelleyemiyorum nedennn yawww.

elinizde güncel apk sı olanvar mı. Teşekkürler
  • quote:

evet sonunda tüm ayarları yaptım 4.0.4 e tekrar geçtim. Ancak Flash player güncelleyemiyorum nedennn yawww.

Adobe Flash Player v11.1.115.47 (Android 4+)

http://uploaded.net/file/rvijgybk
  • quote:

evet sonunda tüm ayarları yaptım 4.0.4 e tekrar geçtim. Ancak Flash player güncelleyemiyorum nedennn yawww.

bence bir süre sonra 2.3.5 e geri dönecekmişsin gibi bir his var onca custom rom rom denedikten sonra 2.3.5 candir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Adobe Flash Player v11.1.115.47 (Android 4+)

http://uploaded.net/file/rvijgybk

çok teşekkürler :)

elitemre @ daha önce böyle bir macera yapmıştım :) seni çok iyi anlıyorum :)

• Adobe Flash Player v11.1.115.47 mi yeni olan benimkinde sürüm 11.1.115.7 yazıyor :) sanırım sürüm 47 daha yenidir dimi :)
  • quote:

Adobe Flash Player v11.1.115.47 mi yeni olan benimkinde sürüm 11.1.115.7 yazıyor :) sanırım sürüm 47 daha yenidir dimi :)

Normalde sizin sürümün v11.1.115.07 olması lazım ancak sürümler 7 8 9 10 diye numaralandırıldığı için kafa karıştırıyor. Sizin ki Nisan/2012 sürümü. Sizinde belirttiğiniz gibi .47 şuan için güncel olan sürüm.
  • quote:

Adobe Flash Player v11.1.115.47 mi yeni olan benimkinde sürüm 11.1.115.7 yazıyor :) sanırım sürüm 47 daha yenidir dimi :)

Buyrun buradan en son sürümü indirin hocam direk adobenin arşivinden.

FLASH PLAYER
  • selam arkadaslar bende htc desire s kullanıyorum 2 ay falan oldu alalı 2. el aldım cok memnunum telefondan. Yalnız sıkıntım batarya dolum süresinde %5'in altındayken koyuyorum sarja %100 olması tam 6-7 saat alıyor anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor tüm desire s'ler mi böyle yoksa benımkı mı acaba? şarj aletim orjinal htc hd2 şarj aleti yalnız bunla bi alakası var mı bilmiyorum
  • merhaba.. bende artık dün itibari ile desire s kullanıcıları arasına katıldım 2. el aldım şöyle bi sorum olucak sim kartımda rehberimin olduğuna eminim ve eski telefonum da gözükmekte fakat htc desire s e sim kartımı taktığımda rehberi görmüyor rehber e girip ordan simden telefona aktar dediğim de sim kartınız da hiçbirşey yok diyor ACİLL.. yardımcı olabilrsenz sevinirm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk.trn

merhaba.. bende artık dün itibari ile desire s kullanıcıları arasına katıldım 2. el aldım şöyle bi sorum olucak sim kartımda rehberimin olduğuna eminim ve eski telefonum da gözükmekte fakat htc desire s e sim kartımı taktığımda rehberi görmüyor rehber e girip ordan simden telefona aktar dediğim de sim kartınız da hiçbirşey yok diyor ACİLL.. yardımcı olabilrsenz sevinirm..

Hoş geldin .pilin ömrü bitmesine yakın sarz süresi
    Uzar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maglor_33

selam arkadaslar bende htc desire s kullanıyorum 2 ay falan oldu alalı 2. el aldım cok memnunum telefondan. Yalnız sıkıntım batarya dolum süresinde %5'in altındayken koyuyorum sarja %100 olması tam 6-7 saat alıyor anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor tüm desire s'ler mi böyle yoksa benımkı mı acaba? şarj aletim orjinal htc hd2 şarj aleti yalnız bunla bi alakası var mı bilmiyorum

bataryanda şişme mevcutsa değiştirmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitemre

quote:

selam arkadaslar bende htc desire s kullanıyorum 2 ay falan oldu alalı 2. el aldım cok memnunum telefondan. Yalnız sıkıntım batarya dolum süresinde %5'in altındayken koyuyorum sarja %100 olması tam 6-7 saat alıyor anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor tüm desire s'ler mi böyle yoksa benımkı mı acaba? şarj aletim orjinal htc hd2 şarj aleti yalnız bunla bi alakası var mı bilmiyorum

dostum şişme falan yok ya zaten her turlu 1-2 gun sarj süresi var yani sade dolum süresi dedıgım gıbı cok suruyor ya sızın teller kaç saatte doluyor?

• android ICS 4.0.4 güzel ama gerçekten fotograf kalitesindeki noise oranı çok yüksek. Bu da resimlerdeki keskinliği yada yüz hatlarındaki keskinliği öldürüyor.

Ama onun dışında web performansı 2.3.5 e göre daha başarılı. Görselide başarılı. Foto olayını çözersem tamamdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk.trn

merhaba.. bende artık dün itibari ile desire s kullanıcıları arasına katıldım 2. el aldım şöyle bi sorum olucak sim kartımda rehberimin olduğuna eminim ve eski telefonum da gözükmekte fakat htc desire s e sim kartımı taktığımda rehberi görmüyor rehber e girip ordan simden telefona aktar dediğim de sim kartınız da hiçbirşey yok diyor ACİLL.. yardımcı olabilrsenz sevinirm..

Hoş geldin .pilin ömrü bitmesine yakın sarz süresi
    Uzar.

hocam sorduğumla cevabın pek alakasını kuramadım ama yinede teşekkür ederm...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elitemre

quote:

dostum şişme falan yok ya zaten her turlu 1-2 gun sarj süresi var yani sade dolum süresi dedıgım gıbı cok suruyor ya sızın teller kaç saatte doluyor?

benim pilde şişme vardı yuvasına sıkıca giriyordu,garantiye gönderdim yeni pil ile değişim yapıldı. şimdi 2 saatte full dolum oluyor, bir tanede yedek bataryam var çinden sipariş onun dolması saatleri buluyor :)

• quote:

android ICS 4.0.4 güzel ama gerçekten fotograf kalitesindeki noise oranı çok yüksek. Bu da resimlerdeki keskinliği yada yüz hatlarındaki keskinliği öldürüyor.

Ama onun dışında web performansı 2.3.5 e göre daha başarılı. Görselide başarılı. Foto olayını çözersem tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.