Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
472.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hard reset işini çözdüm ve attım.ama şimdi şöle bi şey oldu telden markete giriyom uygulama indiryom ama pc den giremiyom.cihaz bulunamadı diyo progrm indirirken.niye acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

Farkli launcher kullananlar var mi aramizda ?

TSF shell pro yu bekliyorum. YouTube bede video sunu izledim çok güzel. Saygılarımla
  • @mgahan93

astrodan taskkiller derken neyi kastettiniz acaba? Bide SF IV'ü paylaşma imkanınız var mı?
  • Task killer uygulamaları tavsiye edilmiyor pek. Pil ömrüne olumsuz etkileri var. Önceki sayfalarda bununla ilgili açıklayıcı bir yazı yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Task killer uygulamaları tavsiye edilmiyor pek. Pil ömrüne olumsuz etkileri var. Önceki sayfalarda bununla ilgili açıklayıcı bir yazı yazmıştım.

ne zararı var?
  • quote:

@mgahan93

astrodan taskkiller derken neyi kastettiniz acaba? Bide SF IV'ü paylaşma imkanınız var mı?

PM attım. Her zaman kapatın yapın demiyorum ama isterseniz resetleyin.
  • hafıza kartı tavsiye istiyorum
    clas 6 ? clas 10?
    http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-team-8gb-sdhc-class-10-micro---tmmsd8gc10-bellek-karti-fiyati,447542.html
    linkdeki hafıza kartı alınırmı ?
  • hattımda henüz internet paketim yok ama net paketim olmadan nete girmek istiyorum ( TL ile). yukardaki çubuğu aşağı çekerek oradaki mobil şebekiyi aktif ediyorum ama mobil şebekem aktif olmuyor :(
  • quote:

hattımda henüz internet paketim yok ama net paketim olmadan nete girmek istiyorum ( TL ile). yukardaki çubuğu aşağı çekerek oradaki mobil şebekiyi aktif ediyorum ama mobil şebekem aktif olmuyor :(

apn ayarı ve hattınızın 3g özelliği aktif olmalı. bunlar tam ise mh yi aramalısınız. 3 mb int için 6 tl alıyorlar. netsiz hiç tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Task killer uygulamaları tavsiye edilmiyor pek. Pil ömrüne olumsuz etkileri var. Önceki sayfalarda bununla ilgili açıklayıcı bir yazı yazmıştım.

ne zararı var?

Task killer uygulamaları arka planda çalışan sistem gereksinimlerini kapatiyor müdür ve sen kapattikca android gerek duyduğu sistemleri yada uygulamaları tekrar açıyor buda sistemin güç harcamasına sebep oluyor 2.3 ve üstü sürüm zaten gerek duymadığı uygulamaları kapatıyor kısacası kullanma müdür bırak kendi halletsin bunu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1982

quote:

hattımda henüz internet paketim yok ama net paketim olmadan nete girmek istiyorum ( TL ile). yukardaki çubuğu aşağı çekerek oradaki mobil şebekiyi aktif ediyorum ama mobil şebekem aktif olmuyor :(

apn ayarı ve hattınızın 3g özelliği aktif olmalı. bunlar tam ise mh yi aramalısınız. 3 mb int için 6 tl alıyorlar. netsiz hiç tavsiye etmem.

Extended Control diye bişi yükledim ordan denicektim data ya tıkladığımda ise açmıyordu mobil şebekeyi eğer net paketi olsaydı açar mıydı ?

• arkadaşlar, ben yaklaşık 20 gün önce aldım telefonu. Aldığım hafta android 2.3.5 güncellemesini indirdim, dosylar inerken forumdaki güncellemeden sonraki şikayetleri hatırladım ve bir kez daha bakıyım dedim. Şikayetlerin çokluğunu görünce güncellemeden vazgeçtim. Siz ne dersiniz? Çok mu riskli ve bu riskleri almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humatus -- 23 Ocak 2012; 22:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humatus

arkadaşlar, ben yaklaşık 20 gün önce aldım telefonu. Aldığım hafta android 2.3.5 güncellemesini indirdim, dosylar inerken forumdaki güncellemeden sonraki şikayetleri hatırladım ve bir kez daha bakıyım dedim. Şikayetlerin çokluğunu görünce güncellemeden vazgeçtim. Siz ne dersiniz? Çok mu riskli ve bu riskleri almaya değer mi?

Hocam guncellemeni yap cihaz sinif atliyor eski sürümde bircok hata var ben guncellememi yaptım memnunum
  • teşekkürler, yarın ilk işim güncellemek olacak o zaman
  • Biri bana mobil şebekesi açılıp kapatılabilen extended control uygulamasını paylaşabilir mi?
  • Arkadaşlar sorunsuz çalışan bir ıcs port etmedilermi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: idil_ka

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga_

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga_

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

2 gün 8 saat pilde yazıyor.kalan% 40 :) hafta sonu az mail geliyor :)

hangi roomla bu değeri aldınız? yada telefonu hiç kullanmadınız mı :D

kasirga_ merhaba;

Hala şarz var. % 28 kalan.
    Çalışma süresi 74:18
    uyanık 12:14

orjinal ROM. Evet pek elime almadım.

59 dak. konuşma. 6 dakka arama. 20 dakika mp3 ama kulaksız şekilde :)
    1.7 gün wifi açık kalmış :)
    Ekranda 1.5 saat açık kalmış diyor :)

hava durumu haberler ve twit face arada bir manuel güncelledim.

yalnız değerler çok iyi 3 gün gitmedi hiç benim telefon. siz s-off veya root ettiniz mi acaba? eğer öyleyse romunuzu yedekleyip kullanmama izin verir misiniz :D ben hiçbişey yapmasam o kadar gitmez bence. benim en çok 56 saati görmüşlüğüm oldu wifi sürekli açık olarak ama o değeri katlamışsını siz

Orjinal yazılımı var üzerinde. Herhalde gece yatarken ucak modunada alsaydın kim bilir kaç saati görecektim :) şarz işleni tel kapalı iken yapmaya çalışıyorum.

Bugünkü değerlerimi paylaşayım.

16 saat çalışma süresi.
    Uyanık 3 saat
    50 dakika konuşma
    115 gelen mail var
    Ekran 45 dakika açık
    10 dakika SF IV HD oyun. sokak dövüşü :) biiraz kasıyor oyun :(
    wifi 3 saat açık
    telefon boşta 9 saat 45 dakika

KALAN % 63 pil.
    Gün içerisinde bir yada iki kere Astro yöneticisnden task killerden hepsini kapat diyorum. başka hiçbirşey yapmıyorum.

Alıntıları Göster

Orjinal yazılımı var üzerinde. Herhalde gece yatarken ucak modunada alsaydın kim bilir kaç saati görecektim :) şarz işleni tel kapalı iken yapmaya çalışıyorum.

Bugünkü değerlerimi paylaşayım.

16 saat çalışma süresi.
    Uyanık 3 saat
    50 dakika konuşma
    115 gelen mail var
    Ekran 45 dakika açık
    10 dakika SF IV HD oyun. sokak dövüşü :) biiraz kasıyor oyun :(
    wifi 3 saat açık
    telefon boşta 9 saat 45 dakika

KALAN % 63 pil.
    Gün içerisinde bir yada iki kere Astro yöneticisnden task killerden hepsini kapat diyorum. başka hiçbirşey yapmıyorum.

kardeşim bu değerler de kullanman ilginç gerçekten ama 45 dk ekran açık demişsiniz ben sms attığım için gün boyu birde internetrte sayfaarda surf face felan derken 45 dk ekran açık kalması hayal oluyor o yüzden :) şarj kısa gitmesi sorun değil :)))

• merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. kısmetse yarın kargom elime ulaştığında bende bir desire s kullanıcısı olacağım inşallah...
    telefonu almaya karar verme sürecinde bu başlığı mümkün olduğunca okumaya çalıştım ancak zannediyorum zaman geçtikçe buradan sizin yardımlarınıza ihtiyaç duyacağım. çünkü ilk pda deneyimim olacak ve android tecrübem yok dolayısıyla..
    madem öyle tel. ile alakalı ilk birkaç sorumu sorayım...
    1) ilk şarj süresiyle alakalı olarak bir görüş birliği yok anladığım kadarıyla.. 15 saat civarımı yoksa yeşili görene kadarmı?? son tahlilde vardığımız sonuç nedir?
    2) elime gelen android sürümüne güncellemeyi tel. wifi ye bağlandığında otomatik mi yapacak yoksa pc mi kullanmam gerekecek?
    3) mat parmak izi bırakmayan mikrofilm temin edebilme durumumuz nedir (özellikle ankarada olanlar için;))
    4) s-off , root customrom vs... gibi hadiselere girmeyi tavsiye edermisiniz , yoksa aman salla garanti maranti riske girme mi dersiniz??
    5) android 4 çıktı ama hatice nin bize müsade edeceği sorun sürüm hangisi olacak?
    6) aandro,d market yeterli mi? yoksa başka yerlere müracaat etmemiz gerekecek mi? yanii applanet vs... illegal m,llegal ayakları var mı?? (yoktur zannımca da ne olur ne olmaz ..:D)

• bu arada kusura bakmayın .. size basit gelebilecek şeylerle meşgul etmiş gibi olamyayım ama toy bir çaylak olarak affınıza mağruren :D....
  • quote:

Orijinalden alıntı: infesta

hafıza kartı tavsiye istiyorum
    clas 6 ? clas 10?
    http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-team-8gb-sdhc-class-10-micro---tmmsd8gc10-bellek-karti-fiyati,447542.html
    linkdeki hafıza kartı alınırmı ?

up
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.