Şimdi Ara

HTC Desire mı HD2 mi Yoksa SAMSUNG Galaxy S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zipmaker

arkadaşlar ürünü alacağım az sonra, abd'den gelme daha kutusu hiç açılmamış.

yalnız yurtdışı faturasının olmaması bir sorun oluşturur mu? bu fiyata da kaçırmak istemiyorum şimdi sırf faturası yok diye? biraz acele cevap verirseniz sevinirim :)

şimdi yurtdışından alınan cihazların garanti sorunu muhakkak oluyor.yalnız şu var kutusu bile açılmamış bir telde sorun çıkmazı pek olası değil.şu ana kadar yurt dışı birçok cihaz aldım tek problem yaşamadım ama işini sağlama almak istiyorsan biraz bekle sıfırı çıkacak.yalnız fiyatı tahminim 1400 civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

arkadaşlar ürünü alacağım az sonra, abd'den gelme daha kutusu hiç açılmamış.

yalnız yurtdışı faturasının olmaması bir sorun oluşturur mu? bu fiyata da kaçırmak istemiyorum şimdi sırf faturası yok diye? biraz acele cevap verirseniz sevinirim :)

şimdi yurtdışından alınan cihazların garanti sorunu muhakkak oluyor.yalnız şu var kutusu bile açılmamış bir telde sorun çıkmazı pek olası değil.şu ana kadar yurt dışı birçok cihaz aldım tek problem yaşamadım ama işini sağlama almak istiyorsan biraz bekle sıfırı çıkacak.yalnız fiyatı tahminim 1400 civarı olur.

bu elektronik işi biraz da şans. artık almış bulundum yarın elime ulaşacak umarım bozulmaz da başım ağrımaz :)

gittigidiyor üzerinden samsung galaxy s'i 1.139 TL'ye Axess'e peşin fiyatına 12 taksitle aldım, ayda 95 TL. Soran arkadaşlar olmuş :)

edit: ne aldığımı yazmamışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 6 Ağustos 2010; 1:23:42 >

• Hayırlı olsun fiyat gayet iyi bence. Telefonu aldıktan sonra ufak bir inceleme yaparmısın?
  • Paylaşım için saol…
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
    Hayırlı olsun fiyat gayet iyi bence. Telefonu aldıktan sonra ufak bir inceleme yaparmısın?

haftasonu yapmayi dusunuyorum. Gercekten cok hos bir cihaz
  • quote:

Hayırlı olsun fiyat gayet iyi bence. Telefonu aldıktan sonra ufak bir inceleme yaparmısın?

HTC Desireyi Türkiye'Den En Az 10 Ay Taksitle Nereden Temin Edebilirim ?
  • Uzun zamandır windows mobile işletim sistemi olan cihazlar kullanıyorum... Tercih kesinlikle HTC HD2 olmamalı.. İlk çıktığı zaman HD2 almıştım... Ama bir süre sonra cihazda donmalar, kasılmalar, komutlara geç cevap vermeler gibi sorunlar baş gösterdi. Bu sorunların windows kaynakllı olduğunu düşünüyorum... Canım cihaz windows mobile ile berbat bir duruma düşmüş....
    Geçen hafta HTC HD2'yi Galaxy S ile takas ettim. Android gerçekten uçuyor... Desire hiç kullanmadığım için bişey diyemem ama HD2 ile Galaxy S arasında kesinlikle Galaxy S... Ekran süper, hız, akıcılık, uygulama çokluğu, hafiflik... kesinlikle Android...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Gittigidiyor veya sirkeci doğubantan alabilirsin. Sirkeci maximum axess ve bonusa 0.09 faizle 10 ay taksitle alabilirsin. Gittigidiyorda 7 günde bir axesse peşin fiyatına 12 ay taksit kampanyası oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Gittigidiyor veya sirkeci doğubantan alabilirsin. Sirkeci maximum axess ve bonusa 0.09 faizle 10 ay taksitle alabilirsin. Gittigidiyorda 7 günde bir axesse peşin fiyatına 12 ay taksit kampanyası oluyor.

internetten alacağım ama _?

• konuyu diriltmek gibi olmasın telefon alan arkadaşlar kıbrıstan kaça aldılar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.