Şimdi Ara

HTC Desire için mikrofonlu, kumandalı, kulakiçi kulaklık arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. HTC Desire için mikrofonlu kumandalı kulakiçi kulaklık arıyorum. Kendi orjinal kulaklığı kulakiçi olmadığından rahat değil. Aynı özelliklere sahip kulakiçi kulaklık arıyorum. tavsiyesi olan varmı? bi kaç tane buldum ama kumandası uyumlu olmayabilir diye almaya cesaret edemiyorum. Örnek olarak "Nokia Mikrofonlu Stereo Kulaklık WH-701" buldum ama kumandası htc ye uyumlu olmama ihtimali yüksek. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• "Sennheiser MM 70i Mikrofonlu iPhone Kulaklığı" şöle bir kulaklığı var mikrofonlu diyorsan. ama iphone diyor, kumandası htc de uyumsuz olabilir. Gerçi fiyatı 200 tl ye yakın :) benim söylediğim nokia olan 50 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytuncilen -- 22 Aralık 2010; 9:00:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Aralık 2010; 9:13:22 >

birde Sennhieser'ın "i" serisi kulaklıkları var onlar nasıl acaba??

iyice araştırmak gerek
  • yok benim içinde kumanda önemli mikrofon değil :) kulaklıkla konuşmaya alışamadım. müzik dinlerken şarkı değiştirmek, ses kısmak falan telefon cepteyken kolaylık oluyor kumandayla :) nasıl öğrenicem bu kumanda olayını biliyormusun? kendi kulaklığında var ama o da kulakiçi olmadığından büyük geliyor kulağıma, bi de rahatsız.
    i serilerini inceledim biraz. fena değil.

psn@kryshn
  • şimdi biraz araştırdımda, HTC'nin orjinal kulakiçi kulaklık üretimi bulunmuyor.. dolayısıyla ya kendi ürününü kullanıcaz ki şu anda kullanıyorum () ya da mecbur başka markalara bakacağız.. bu Sennheiser'ın iPhone için olan kulaklığını alan kullanan birisi vardır muhakkak.. ona sormak gerek.. her ne kdr uyumlu mu uyumlu değil mi derken aslında temelde bir şeyi atlıyoruz.. bunların sistemi temelde aynı yani müziğin sesini kıs, yükselt, önceki ya da sonraki parçaya geç, telefonu cevapla - kapat... dolayısıyla ne iPhone'da ne de başka bir markada bunlar özel bir program ile de çalışmadıkları için ben uyumlu olabileceğini düşünüyorum..

ama yinede araştırarak alınmalı tabii ki.. bnmki sadece bir tahmin

• bunu görmüştüm.şarkı değiştirme tuşu yok sanırım kumandasında

şu anda ekstra bir bilgi gördüm, ekliyorum;

"The IE 8 are optimised for professional monitoring use and ideal for portable AV devices like MP3, DVD and CD players, iPods, iPhones (iPhone and iPod are registered trademarks of Apple Inc. in the U.S. and other countries), or any other mobile phone with a 3.5mm stereo jack."

yani kırmızı olarak aldığım yerlerin Türkçesi "IE8 .... .... .... ... veya herhangi bir cep telefonu için 3.5mm stereo jakı ile optimize edilmiştir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 23 Aralık 2010; 0:19:49 >

• bilgilerin ve ilgin teşekkür ederim kardeş. evet biraz daha araştırayım bakayım. senin dediğinede bakayım. gerçi SENNHEISER lerin fiyatları baya sağlam :)
  • Merhaba elimde fazlalık sıfır HTC kulaklık var. 3.5mm jag lı.. Touch HD mi satarken bulamadığım için kutu içeriğinde verememiştim. Şimdi fazlalık kaldı. Orjinal HTC dir. 30 lira düşünüyorum. ilgilenirseniz volkan.cirak@balyem.com.tr adresim sahibinden.com adresinden de ilan açabilirim ama GET li. olarak
  • tamam kardeş aramaya devam ediyorum.bulursam bende yazarım. "Nokia Mikrofonlu Stereo Kulaklık WH-701" bunu söylemiştim, almaya cesaret edemiyorum.kutusunu açıncada iadesi mümkün olmaz. boşa 50tl vermek istemiyorum.
  • ben aynı zamanda bluetooth kulaklık da arıyorum. Hem müzik dinlenebilen hem de telefon cevaplanabilen. Sanırım telefon gelince elimde telefon dükkan dükkan dolaşıp deneyerek en uygununu bulacağım sonunda:)
  • Arkadaşlar kumandalı kulaklığa benim de desire s için ihtiyacım var. Nokia kulaklığına bakan arkadaşlar için söylüyorum ben de Nokia HS-45 AD-54 kulaklığı var. Kumandası çalışmıyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytuncilen

tamam kardeş aramaya devam ediyorum.bulursam bende yazarım. "Nokia Mikrofonlu Stereo Kulaklık WH-701" bunu söylemiştim, almaya cesaret edemiyorum.kutusunu açıncada iadesi mümkün olmaz. boşa 50tl vermek istemiyorum.

Nokianin kulaklıgi olmuyor malesef
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.