Merhabalar arkadaşlar , HTC DHD cihazımı satmak ya da takas etmek istiyorum. Tüm detayları ile cihazımı anlatacağım ...
Alınış Tarihi : 21.03.2011 Garanti Süresi : 2 Yıl Alınan Şube :Vodafone Ümraniye
Cihazın hala 14 Ay garantisi vardır , ekranın da ya da arkasın da çizikler yoktur , zaten cihazın yanın da silikon kapta vereceğim , ekran koruyucu film kullanıyordum fakat kalitesiz olduğu için çıkarttım. Kullanım sırasın da cihazın ekranı kırılmıştır , kendi servisine teslim edilerek ekran tamamen değiştirilmiştir (310 tl karşılığında). Size vereceğim evraklar da hepsi detayları ile yazmaktadır zaten .
İçerik HTC DHD cihaz Şarj adaptörü USB Kablosu ( kablo ve usb girişinin bağlandığı bölümde ufak bir deformasyon vardır ) 8 GB SD Kart Silikon Kılıf Kutusu ve Kitapçıkları ( Kutusu biraz ezilmiştir ) Garanti Belgesi ve Faturası
not : kulaklığı kaybolmuştur.
Fiyat : 650 TL Takas : Sadece iphone 3gs Yer : İstanbul Anadolu yakası ve Eminönü veya Beşiktaş ' ta yüzyüze Telefon : 539 213 04 89 Mail :ahmetakan123@gmail.com
not : şu an elimde cihaz olmadığı için fotoğraflarını çekemiyorum , en kısa sürede ekleyeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.