Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    galaxy s konusundan ziyaretinize geldim. telefon işlerinden fazla anlamayan bir arkadaşımın dhd sine custom rom yüklemeyi düşünüyorum ama karar veremedim, o yüzden sizden rom tavsiyesi almak istedim. biraz "armut piş ağzıma düş" yapıyor gibi olacağım kusura bakmayın ama dediğim gibi, telefon benim olmadığı için romları deneme şansım yok.

asıl amaç telefonu hızlandırmak olsa da, öncelikle stabil bir rom (radyosu, pusulası, vidyo kaydı vs.. çalışan, zırt pırt force close vermeyen, ekranı kapatınca hemen uyuyan, sensörleri açık kalmayan, durup dururken pili sömürmeyen) arıyorum.

-bu bilgiler ışığında cm7, miui veya galnet miui tavsiye edebilir misiniz (kendi telefonumda galnet miui kullanıyorum gayet memnunum, arada sapıtsa da)

-"bunlar sorunlu, radyo vs.. çalışmıyor, bazen sapıtıyor" derseniz stock temelli bir custom rom önerebilir misiniz?

-galaxy s için en uygun radio(modem) dosyaları ülkeden ülkeye değişmektedir. sizin telefonlarınız için türkiye de tavsiye edilen radio nedir?

teşekkür ederim.

• Öncelikle hos geldin. 3 tane rom yazicagim sana
    1 CM7.1 super stabil min batarya tüketimi, eksiği sense yok klavye kotu, rehber uygulamasi kötü,
    2 dun geçtiğim virtous affinity v1.48 Şahane bi arayuz (sense 3.5) hızlı ve stabil bi Rom cm9 a gore çok yakıyor ama değer
    3 revolution 6.2 stock romun gereksiz appslerinin banlanmis hali

2 Numarayı kur bayram ettsin arkadaşın...
  • Beyler virtuous affinity de karar kıldım, şuan sorunsuz fakat bi sorum olacak. Romun kendi internet tarayıcısında mobil sitelere girdiğim zaman zoom yapamıyorum. Normal sitelerde zoom olayı sorunsuz oluyor fakat DHnin mobil sitesi yada facebookun girdiğimde elimle zoom yapamıyorum. Nedeni nedir? Tarayacı ayarlarını kurcaladım çözemedim. Unityde böyle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

Öncelikle hos geldin. 3 tane rom yazicagim sana
    1 CM7.1 super stabil min batarya tüketimi, eksiği sense yok klavye kotu, rehber uygulamasi kötü,
    2 dun geçtiğim virtous affinity v1.48 Şahane bi arayuz (sense 3.5) hızlı ve stabil bi Rom cm9 a gore çok yakıyor ama değer
    3 revolution 6.2 stock romun gereksiz appslerinin banlanmis hali

2 Numarayı kur bayram ettsin arkadaşın...

ilgin için teşekkür ederim.

galaxy s telefonlarda miui çok daha başarılı oluyor, cyanogen mod yerine miui tavsiye eder misin (hiçbir stock temelli custom rom kesinlikle hız olarak bunların yanına yaklaşamıyor), dhd için durum nedir?

virtous affinity hız olarak nasıldır cm7 kadar var mı? bir de, romu dün yüklemişsin batarya kalibrasyonu yapmadan çok pil sömürdüğüne nasıl karar verdin?

http://en.miui.com/a-57.html adresinde root, Radio S-OFF, Super-CID, SimUnlock gibi işlemleri yapan bir program paylaşılmış, o sayfadaki yönergelere göre root, radio off, eong off gibi işlemleri halletsem bir sorun olmaz değil mi?

yükleme esnasında telefon brick oldu diyelim, bootloader (download mode) menüsüne girip her türlü tekrar rom yükleyip kurtarabilirim değil mi, telefon elimizde kalmasın :D

arkadaşlar bana da bi yardımcı olsanız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goth -- 11 Aralık 2011; 14:34:52 >

• radionmı bilmiyorum ama nedense rcmix 3D acayip hızlı geldi bana bu sefer nedense. Önceden radio güncellememiştim hiç. en son çıkanı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Beyler virtuous affinity de karar kıldım, şuan sorunsuz fakat bi sorum olacak. Romun kendi internet tarayıcısında mobil sitelere girdiğim zaman zoom yapamıyorum. Normal sitelerde zoom olayı sorunsuz oluyor fakat DHnin mobil sitesi yada facebookun girdiğimde elimle zoom yapamıyorum. Nedeni nedir? Tarayacı ayarlarını kurcaladım çözemedim. Unityde böyle değildi.

Tekrar Runny 4.0' kurdum merakdan onda da aynı, kendi tarayıcısında mobil sitelerde dokunmatik zoom yapamıyorum.Varmıdır bi ayarı bunun ? Milliyet'in sitesinde misal zoom yapabiliyorum ama mobil dh'de zoom yapılamıyor.Dediğim gibi Virtuos Unity 2.9'da bölye bi sorun yaşamıyordum.
  • dhd için offical 2.3.5 güncellemesi yayınlanmış bilginize sense 3.0 arayüzlü şu ics4 yüklemek dalgasına rootu buzmuyorum yoksa orijinale geçmemek için kendimi zor tutuyorum bıktım şu customlardan
  • @spawn_666
    Aman hocam etme eyleme stock romun ne kadar amele bişey olduğunu biliyoruz gereksiz gereksiz bir sürü amele apps doluydu.sense 2.1 deyken bile kasiliyordu aletler, batarya ömrünü demiyorum bile , titanium back up diye bi guzelligi de kullanamiyorduk....
    Costum rom candir can sadece doğru romu yüklemeye bakıyor olay...
  • yurt dışından alınan telefonlara geldi güncelleme tr ye gelmesi 1 haftayı bulur ya da bu hafta içinde kontrol edin güncellemeyi bulacaktır. Merakte etmiyorum değil yani acaba orjinal stock romlu sense 30 nasl olmuş diye. İşlemlerden üşenmesem orjinale dönüm tekrar root yaparımda hiç uğraşacak halim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

yurt dışından alınan telefonlara geldi güncelleme tr ye gelmesi 1 haftayı bulur ya da bu hafta içinde kontrol edin güncellemeyi bulacaktır. Merakte etmiyorum değil yani acaba orjinal stock romlu sense 30 nasl olmuş diye. İşlemlerden üşenmesem orjinale dönüm tekrar root yaparımda hiç uğraşacak halim yok

Xda de son stock romun rootlu hali mevcut.Kurabilirsiniz.Yalnız tr dil morelocale ile oluyor.Fena değil aslında.Quadrant değerleri 1700/1800 lerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

dhd için offical 2.3.5 güncellemesi yayınlanmış bilginize sense 3.0 arayüzlü şu ics4 yüklemek dalgasına rootu buzmuyorum yoksa orijinale geçmemek için kendimi zor tutuyorum bıktım şu customlardan

Yunanlının birisi video çekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

quote:

yurt dışından alınan telefonlara geldi güncelleme tr ye gelmesi 1 haftayı bulur ya da bu hafta içinde kontrol edin güncellemeyi bulacaktır. Merakte etmiyorum değil yani acaba orjinal stock romlu sense 30 nasl olmuş diye. İşlemlerden üşenmesem orjinale dönüm tekrar root yaparımda hiç uğraşacak halim yok

Xda de son stock romun rootlu hali mevcut.Kurabilirsiniz.Yalnız tr dil morelocale ile oluyor.Fena değil aslında.Quadrant değerleri 1700/1800 lerde.

Hocam ben araştırdım ancak bulamadım , tam link'i verirmisiniz acaba ?

Bu arada Desire HD için bu sense 3.0'lı stock rom'u gördükten sonra, ICS güncellemesinin gelmiyeceğini düşünmeye başladım. Sense 3.0 için bu kadar zaman beklediklerine göre, ICS'nin gelmesi zor gözüküyor stock olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apricotx -- 10 Aralık 2011; 22:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

quote:

Gördüm hocam hemen indirip deniyecem bakalım stock rom'u nasıl yapmışlar. Elemanın dediğine göre sadece rootlamış bakalım hiç değişiklik yapmamış.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Aralık 2011; 22:22:03 >

• quote:

Gördüm hocam hemen indirip deniyecem bakalım stock rom'u nasıl yapmışlar. Elemanın dediğine göre sadece rootlamış bakalım hiç değişiklik yapmamış.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382235

Link için teşekkürler. Klavye turuncu olmuş, çok güzel olmuş bence. Son 3 gündür denemediğim rom kalmadı. Virtuos 2.39 kullanıyordum ve bu rom denemelerimin sonucunda en son dün yine virtuos 2.39 a dönmüştüm. Şimdi telefonu şarz edip, stock rom'u kuracağım bende. İzlenimlerimi söylerim.

Kısayol olması açısından dosya indirme linklerini buraya yazayım bende, 2 rom var. Birisi HTC'nin RUU dağıtımı olan Exe şeklinde ve rootsuz stock rom ki link'i şu;

RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.6 0.29_26.14.04.28

http://www.multiupload.com/74DIWTH88Y

Bu da XDA da ki geliştiricinin stock rom'u rootlayıp, zip haline getirdiği rom;

WWE_3.12.405.1_STOCK root

http://www.megaupload.com/?d=R0QF8XFD

Tavsiye edilen radio;

http://www.mediafire.com/?sjpp75agt3q3u3n

NOT: Radio PD98IMG.zip şeklinde olduğundan, Flashlamak için bu dosyayı sdkart ana dizinine atın ve cihazı açarken bootloader ekranına düşün ( Cihazı yeniden başlatırken - volume tuşuna basın) Radio otomatik olarak yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apricotx -- 10 Aralık 2011; 22:45:11 >

• Biraz kullanayımda , gerçekten sıkıldım zırt pırt rom denemekten belki rootu falan iptal eder orjinale dönerim bellide olmaz erkenden ics geleceğini bilsem.

Bu arada ebnde uturuncu olan bir yer yok hocam neresi turuncu yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Aralık 2011; 23:23:27 >
  • quote:

Biraz kullanayımda , gerçekten sıkıldım zırt pırt rom denemekten belki rootu falan iptal eder orjinale dönerim bellide olmaz erkenden ics geleceğini bilsem.

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

Yukarıda paylaştığım yunanlının videosunda gördüm bende. Ben daha kurmadım, şarj ediyorum cihazı daha. Belki de onun yüklediği 3. parti bir uygulama, ben bir an varsayılan klavye sandım onu

• yok hocam öle bişey turuncu kalvye ne arar la bazarda Yine klavye aynı bi değişiklik yok :D

TR dil desteği yok işte, tr dil desteği veren bi güncelleme çıkarsa ou yükleyip ics ye kadar bekleyebilirim

birde bende hangi romu kurarsam kurayım market hep yavaş hep yavaş gına geldi artık. Bazı telefonlarda çatır çatır yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Aralık 2011; 23:39:33 >
  • quote:

Biraz kullanayımda , gerçekten sıkıldım zırt pırt rom denemekten belki rootu falan iptal eder orjinale dönerim bellide olmaz erkenden ics geleceğini bilsem.

Root gibisi varmı hocam.Bir sürü apps root istiyor.Ics ya çok gelecek yada gelmeyecek zaten.Sense 3 ü 5-6 aydır kullanıyoruz.Orjinalde bekleyenlere göre biz yeni bir cihaz almış gibiyiz 6 aydır.Custom rom maalesef kaçınılmaz.Ama şimdilik bende sıkıldım ve orjinal rootlu 3.0 a döndüm.Artık ics ile dönerim Custom rom'a.Gerçi o da eli kulağında kamera ve pc bağlantı sorununu aşarlarsa bitmiş gibi iş.Beta 4 ü çıkardılar en son.

• öle ya dayanamam yine dönerim zaten ben başka bir roma yarın Hergün habire farklı bişey deniyorum yav bide ayfon diye tutturuyor millet , yok android karışıkmış şöyleymiş böyleymiş.
  • affinity kurudm 1,4ghz overclock yaptım yola devam. Sıkıntı bastı stock romda oc bile yapamıyorsun ya
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.