arkadaslar telefon alıcam da bu 2 telefon arasında kaldım sanırım su anda piyasanın en iyi PDa sı motorola gibi gözüküyor sizce hangisini almalıyım HTC de 8 mpx kamera var motorola da 5 mpx ama hız benm için çok önemli tamam HTC de 1 Ghz işlemci var ama motorola da 2 çekirdekli 1 GHz var ikisinin arasında kaldım bi yardımcı olun lüğtfen
Fiyat önemli değilse kesinlikle Atrix 4G
Eğer hız önemliyse Optimus 2x veya Atrix iyi tercih olacaktır. Eğer bekleme şansınız varsa Galaxy S II'yi bekleyin, az kaldı zaten. Fakat fiyatı biraz daha yüksek olacaktır onun.
internet tarayıcısı motorolanın biraz sanki yavas gibi mesut çevik in incelemesinde gördüm sanki biraz sayfayı yavas yaklastırıyo bundan önce N8 kullanıyordum satma sebebim internet tarayıucısı idii çok yavastı galaksy s2 yi beklycem ama değişebilir kararım bilmiyorum
Atrix...
ben atrix kullanıyorum memnunum sgsII de güzel bir seçenek tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Krokodill internet tarayıcısı motorolanın biraz sanki yavas gibi mesut çevik in incelemesinde gördüm sanki biraz sayfayı yavas yaklastırıyo bundan önce N8 kullanıyordum satma sebebim internet tarayıucısı idii çok yavastı galaksy s2 yi beklycem ama değişebilir kararım bilmiyorum
Evet, Tegra2'li telefonlarda o açıdan biraz sorun var. S2'nin tarayıcısı full Flash açıkken bile su gibi akıyor, onu bekleyin o zaman.
samsung galaxy s 2 nin ne zaman cıkacagı belli bile değil fiyatını da iphone 4 den daha uçuk bi fiyat olacagına inanıyorum 900 ksüür doloardan bahsedişyorlar kafam çok karıstı telefondan internet üzerinden borsa takibi yapıyorum yani döviz alıp satıyorum bu benim iççn çok önemli motorola kkullanan arkadas gerçekten gözle görülür bi donma varmı telefonda tarayıcıda ?
resimlerde bile donarak yakınlastırma söz konusu :S artix den soğudum bana Hız canavarı bişi lazım HTC de öle bi sorun yok Tarayıcısını bilmiyorum nasıl bişi die neyse bu ara zaten kredi kartı borçlarımı ödüyorum bakalım galaxy bi gelsin de düşünürüz
quote:
Orijinalden alıntı: Krokodill samsung galaxy s 2 nin ne zaman cıkacagı belli bile değil fiyatını da iphone 4 den daha uçuk bi fiyat olacagına inanıyorum 900 ksüür doloardan bahsedişyorlar kafam çok karıstı telefondan internet üzerinden borsa takibi yapıyorum yani döviz alıp satıyorum bu benim iççn çok önemli motorola kkullanan arkadas gerçekten gözle görülür bi donma varmı telefonda tarayıcıda ?
Galaxy S II Kore'de çıkmak üzere. Dünyanın çoğu yerinde Mayıs'ın ilk haftası çıkacak, Türkiye'de de Mayıs içinde çıkması bekleniyor. Fiyatının iPhone'dan daha pahalı olma ihtimâli yok, 500-550 € arasında değişir.
bencede Atrix 4g
LG optimus 2x i inceeledim harika bir telefoun arayüzü felan onun hakkında düşünceleriniz nedir tabi sg2 çıkmadan daha bişi söliyemem ama 1100 maksimum 1500 TL verebilirim bir teleofn a zaten 2 ay sonra satıyorum telefonu hevesimi aldıktan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Krokodill LG optimus 2x i inceeledim harika bir telefoun arayüzü felan onun hakkında düşünceleriniz nedir tabi sg2 çıkmadan daha bişi söliyemem ama 1100 maksimum 1500 TL verebilirim bir teleofn a zaten 2 ay sonra satıyorum telefonu hevesimi aldıktan sonra
Optimus 2x birazcık sorunlu olsa da f/p açısından iyi bir cihaz. Var olan yazılımsal sorunlar da custom rom v.s ile giderilir. Güzel bir tercih olur.
tabiki motorola da nerden getirteceksin :D ben baktım da amozonda göremedim satılık falan benimde getirtme niyetim var
Tegralı cihazın eline zor su dökülür.
artx i geçin arkadaslar
optimus 2 gerçekten çok hosuma gitti pişman eder mi beni hız açısından
atrix mi lg mi acaba bende çok kararısz kalıyorum ama hdmi çıkışı olması benı en çok cevbeden olay motorolada insan çok kararsız kalıyor gerçeken çok seçenek olunca
ikiside diyil samsung galaxy s2
quote:
Orijinalden alıntı: orhan azeri
ikiside diyil samsung galaxy s2
samsung Galaxy S2 nin arayüzü çok hoş bi telefon videolarını inceleedim ama ne bilim o teelfn iphone 4 den daha ince ve güzel duruyo ülkemizde de samsung haliyle rabet gören bir telefon kullanıcısı çok oluyor fiyatının bence 1700 den asagu olmayacagını biliyorum hatta çok çok daha fazla TİM de hala Galaxy s 1200 TL oldugundan bahsediyor 2 si çok çok daha fazla olacaktır BEN OPTİMUS a bayıldım 1000 TL ye yurt dısından getirtecem ama daaha 6. ayda gelecek o zamana kadar kararımı verecem bide arkardslar bu HTC yeni telefon cıkardı bi dünya bilgisi olan varmı güncel tutalım konuyu