Şimdi Ara

HTC DESIRE HD E-MAIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • live.com ve şirket maillerim için tüm ayarlamaları yapmış olmama rağmen Gingerbread güncellemesi sonrasında maillerim otomatik düşmüyor telefonuma, yapmam gereken başka bir ayar mı var acaba ?
  • @mukavem,

Güncelleme sonrası bende de problem oldu. Hesapları silip tekrar kurduktan sonra düzeldi.
  • Ben telefonu 2g de kullanıyorum yani Edge de... Buna rağmen şirket maillerimi sorunsuz takip edip, mail gönderebiliyorum.

desire de bataryayı götüren 2 şey var, 1. ve en önemlisi ekran 2.si ise en az onun kadar batarya yiyen 3g
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DuKe-

@mukavem,

Güncelleme sonrası bende de problem oldu. Hesapları silip tekrar kurduktan sonra düzeldi.

az önce hesapları silip live.com için "exchange" kısmından actım, şirket mailini ise "pop" kısmından actım, bakalım ne olacak
  • exchange ayarlarını kullanınca sildiğim mail art arda gelmeye devam etti
  • live.com aynı problemi bende de yaptı. blackberryde de doğru düzgün çalışmamıştı zaten. Çok uğraştım çözemedim. En sonunda gmail'e yönlendirip hotmailden kurtuldum.
  • bir insan evladı da nasıl olduğunu yazmamış..biri diyo ben bunları kullanıyorum,öteki diyo şunları kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Orijinalden alıntı: -DuKe-

@tatarali,

bende blackbbery den geçtim DHD ye. bunları çok daha rahat yaparsın

yanlız hotmail konusunda malesef sorun yaşıyorum. sanırım pek uyumlu değil androidle yada ben yapamadım. sildiğim mailler tekrar geliyor.

silinen maillerin tekrar gelmemesi için (hotmail için)
    posta kutusunu açın menü>daha>ayarlar>gönder ve al>silinmiş öğeleri sunucudan eşitle ve sunucudaki postayı sil tikleri işaretli olursa sunucudan sildikleriniz telefondan, telefondan sildikleriniz sunucudan silinir.

Bu konudan dolayı bende problem yaşıyorum, maillerimde sildiğim postalar mail kutusu yenilenince genelde tekrardan yükleniyor bazende sildiğim tekrardan yüklenmiyor yani yeni bir posta iletisi olarak gözükmüyor .

" posta kutusunu açın menü>daha>ayarlar>gönder ve al>silinmiş öğeleri sunucudan eşitle ve sunucudaki postayı sil " burada yazmışsınız ama " silinmiş öğeleri sunucudan eşitle ve sunucudaki postayı sil " şu secenek nedense bende yok bu durumla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar sorunları çözmüşlerse nasıl çözdüklerine dair bilgi verebilirler mi .

• Bende şirket maillerimi alabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Hem telefona hem de outlook'a düşüyor sorun yoktur.
  • ee tamam herkes ne güzel alıp verebiliyormuşta birinizde adam akıllı kurulumu anlatsanız :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.