Şimdi Ara

HTC Desire HD acilll 90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler htc desire hd cihazım satılıktır cihazın şebeke sorunu var hattı görüyor ama şebekeyi bulmuyo birde batarya kapağını çıkartırken ses açma kapama düğmesini düşürdüm 10 tl ye nette satılıyo alınıp takılabilir yada ekrandan açıp kapatılabilir bunlar dışında bi sorunu yok wifisi felan çalışır durumda öğrenciyim para lazım olduğu için satıyorum kargo ile felan uğraşamam çünkü güven olmuyo diğer taraf gönder öyle parayı veriym der bende kabul edemem o yüzden ankara içi olursa benim için daha iyi mantıklı pazarlık yapın yok 50 olur mu 40 olur mu denen mesajlara cevap vermeyeceğim

fiyat:90 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemster5806 -- 29 Temmuz 2014; 21:27:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hemster5806

iyi günler htc desire hd cihazım satılıktır cihazın şebeke sorunu var hattı görüyor ama şebekeyi bulmuyo birde batarya kapağını çıkartırken ses açma kapama düğmesini düşürdüm 10 tl ye nette satılıyo alınıp takılabilir yada ekrandan açıp kapatılabilir bunlar dışında bi sorunu yok wifisi felan çalışır durumda öğrenciyim para lazım olduğu için satıyorum kargo ile felan uğraşamam çünkü güven olmuyo diğer taraf gönder öyle parayı veriym der bende kabul edemem o yüzden ankara içi olursa benim için daha iyi

fiyat:130 tl

sorun yazılımsal heralde bir kere fabrika ayarlarına döndürmeyi denedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hemster5806

iyi günler htc desire hd cihazım satılıktır cihazın şebeke sorunu var hattı görüyor ama şebekeyi bulmuyo birde batarya kapağını çıkartırken ses açma kapama düğmesini düşürdüm 10 tl ye nette satılıyo alınıp takılabilir yada ekrandan açıp kapatılabilir bunlar dışında bi sorunu yok wifisi felan çalışır durumda öğrenciyim para lazım olduğu için satıyorum kargo ile felan uğraşamam çünkü güven olmuyo diğer taraf gönder öyle parayı veriym der bende kabul edemem o yüzden ankara içi olursa benim için daha iyi

fiyat:110 tl

hocam bide telefonun imei sini kontrol et kapandıysa ondan da yapar

• yok imeiden değil baktım kayıtlı cihaz yurt içi cihaz ızaten vodafone dan aldıydık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Özel mesaj gönderdim.
  • Hocam merhaba cihazin su Ile temasi oldumu ve cihazin fotolar varsa yukleyebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.