Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dot view kılıf için de öneri linkleriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar kulübün olduğuna çok sevindim her ne kadar fazla yoğunluk olmasa bile bilgi paylaşımları çok iyi . Bende bir çok android macerasından sonra (En son Note 3 Kullandım şuan beklemede olduğum için idareten nokia 2700 ile geçinmeye çalışmaya çalışıyorum ) Eye gözüme çarptı ve ön yargı ile yaklaştığım cihaza bağlandım adeta.Htc en taktir ettiğim ve favori markam daha önce m8 i arkadaşımda gördüğüm kadarı ile incelemiştim ama eye nin snapdragon 801 kullanması 2 gb ram ile gelmesi kameralarının çok iyi sonuçlar vermesi (ön kamera bağımsız zaten :)) ) beni çeken etkenler oldu.1-2 Haftaya kadar 1 Mart Htc One M9 lansmanını beklemeyi düşünürken şuan acaba diyorum :)
    Sizce eye almalı mıyım yoksa m9 u beklemeli miyim ?
    fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
    Not : M9 un malum fiyatı da tahmini 2800 den veya 2700 den aşşağı olmayacaktır s810 vs. olayları var çünkü eye biraz daha sıcak ve makul duruyor her ne kadar güzel olsa bile m9 , o kadar parayı hiç bir cihaz hak ETMEMELİ

•  HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

Dotview kılıf'tan görüntüler,amazon'dan 30 pound'a almıştım.

• Dot view kılıf için öneri link verecek yok mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Dot view kılıf için öneri link verecek yok mu arkadaşlar

Ben buradan aldım ;http://www.amazon.co.uk/HTC-M160-View-Flip-Desire-Black/dp/B00O3J3LXW
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantayim

Merhaba arkadaşlar, ürünü yaklaşık 4 gün önce aldım.

Ilk izlenimlerime değinecek olursak; ön ve arka kamerası oldukça güzel.
    Eğer sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanıyorsanız, batarya malesef yetersiz kalıyor.
    Ayrıca tanıtım ve inceleme videolarında yer alan bazı kamera ayarları görünmüyor.

Cihazı ART moduna aldim, az da olsa performansta artış gözlemledim. Herhangi bir programda da sıkıntı yaratmadı.

Dot View kılıfa gelecek olursak, mobilcadde'den sipariş ettim, bekliyorum.

Cihaz ile alakalı görselleri de paylaşıyorum;

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

aman bu arkadaşa dikat

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102279439&p=1#102279439

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum bitmiş

• Merak edenlere! Telefon otg destekliyor

• Yorumlara bakıyorumm HTC m8 ,lg g3 32 ve htc eye arasında sıklıkla gidip geliyorum..Lg kullananlara sormak istiyorumm Ram ın 3gb olması 2 gb göre çok fazla bir fark yaratıyor mu...
  • slow motion video çekiminde çözünürlük ayarı yapabiliyor muyuz. m8 slow motion videoları izledim çözünürlük gayet iyi ancak benim telefonda öyle değildi ??
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan çok mu az veya hiç foruma girecek danışmanlık isteyen yok?
    Aynı tarihlerde yorumlara açılan Huawei G7' için 83 sayfalık yorumlar var ve bir o kadarda şikayetler mevcut.
    Bu ürün oyunlarda nasıl?kullanıcı notu istiyoruz.
    HTC one max' ve HTC desire 820'den çok daha mı iyi???
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Evet bu telefonu kullanan sayısı az gibi gözüküyor. Dediğin diğer telefonları bilmiyorum ama aklına takılanları cevaplamaya çalışabilirim. Benden başka da bayadır kimse yok burada

• TELEFONU KULLANIYORUM MÜKEMMEL SÜPER BİR TELEFON,

su geçirmez tıpaları mühendislik harikası bana göre z3 ve z2 den kat kat daha sağlam tıpaları var,

sarj girişi açık olmasına rağmen su geçirmemeside mükemmel birşey,

suya soktum resmen yıkadım yıkadım yıkadım :) hatta su dolu kapta beklettim banamısın demedi,

bu telefonun su geçireceğini hiç düşünmüyorum fakat z2 ve z3 den daha düşük bir sertifikaay sahip oarasını anlamış değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler.
    iyi de ürünle ilgili hiç mi sıkıntı yok...
    Ah birde 5.9 inch ekran olsaydı tadından yenmezdi...(Şahsi görüş...bir bakarsın yarın 5.2 inch güzel gelir)
    Benim yaşadığım sıkıntı tek tük. Şarj benim için önemli olmadığı için herhangi bir ölçüt söyleyemem. Ama kameranın düşük ışıkta ve akşam oda ışığında çekim kalitesi düşüyor. Çoğu telefonun otomatik modunda flaş patlattığı yerde bu patlatmıyor. İlla karanlık olacak ki oto flaş patlasın. Bir de hızlı odaklama yapmaya çalıştığı için bazen odaklayamadan çekiyor. Bunlar benden de kaynaklı olabilir ama hepsi akşam sıkıntı. Yeterli ışık altında yine tatmin edici ama mükemmel değil. Bir de orjinal olmayan dot view kılıf kullandım. Kılıf yüzünden arka yüzeyde pek anlaşılmasa da tahrişler var. Kapaklı kılıf kullanacaklar dikkat etsin. Ayrıca htc dahili hafızayı baya kısıtlamış. Nerdeyse yarısını kullandırmıyor. Bir de ekran çerçeve oranı baya düşük bana göre. Bu kasaya rahat 5.5 inçlik bir ekran ve daha büyük bir pil sığdırırsın. Bunlar haricinde görüşme kalitesi, ön kamerası, tasarımı, boomsoundu, yazılım - donanım uyumu, akıcılık süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 20 Şubat 2015; 18:12:00 >

• @mecnunadam ve @hakangündüz arkadaşım,cevaplarınız için teşekkürler.
    Size bir şey söylesem inanmazsınız;
    Samsung s2,s3,s4 kullandım...
    Huawei ascend mate,HP Slate Voicetab,
    Huawei Mediapad 7 youth tablet telefon kullandım...
    Şu an Huawei ile iphone 4S takası yaptım,4S ile de tanıştım...
    Elimde HTC M8 ve E8 var...
    Tablet-telefon ihtiyacım var..
    HTC ve Huawei'ye odaklanma sebebim her iki telefon ile toplu sms
    gönderme özelliğini free kullanırsınız...
    HTC one max,Ascen Mate 7 gibi büyük ekran ama seri telefona ihtiyacım var...
    Desire Eye ekran benim için yeterli değil...
    Ascend Mate 7 gereksiz pahalı..
    One Max piyasa da sıfır yok..
    Haaa mutlaka nano sim olmalı kullanacağım telefon...
    Desire Eye donanımı olarak iyi ama ekran 5.2 yetersiz bana..
    HTC One E8 şu an en ideal telefonlardan biri...kullanıyorum...
    Nedense HTC desire serisinin kasası hiç hoşuma gitmedi...
    Bakalım kararımız ne olacak???

Büyük ekran için aslında Nexus 6 ideal. 6 inç. Ve donanımı da gayet iyi. Free sms işini programlarla da halledebiliyorsunuz (go sms)

• Bu arada note4 ün sesi daha fazla çıkıyor bizim boomsound dan

• Arkadaşlar sizce mavi Desire eye mi yoksa m8gold mu

Evet dostlar kırmızı Desire eye im vardı sattım rengi iş yaşantımda uymadı şimdi aklımda iki secenek var Desire eye Marine blue rengi mi yoksa htc m8gold mu

İkisinden birini bugün alıcam

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Bence desirenin artısı ekranı biraz daha büyük ve su geçirmez. 13 mp kamera 4 up kameradan ne kadar iyi tartışma konusu. M8 in artısı kasa, dahili hafıza, daha kuvvetli boomsound, güncelleme önceliği,çift kamera, daha iyi batarya vs...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.