Bildirim
HTC Desire C alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tavsiye etmem git nokia 603 al daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam telefon neymiş felan dedim açtım beats felan yazıyo vaayy dedim ki demez olaydım 600Mhz gördüm :D -
Konuyu biraz canlandırmış olacam ama yazayım. Telefonun 600 Mhz olduğuna bakmayın, htc çok güzel stabil hale getirmiş, menülerde takılma vs yok. Oyunlarda da yeterli düzeyde performans veriyor. Hatta millet dead trigger oynuyordu desire c ile. Bence en büyük eksisi kamerada flaş olmaması, onun dışında 600 lira civarı alınabilecek telefonlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
Konuyu biraz canlandırmış olacam ama yazayım. Telefonun 600 Mhz olduğuna bakmayın, htc çok güzel stabil hale getirmiş, menülerde takılma vs yok. Oyunlarda da yeterli düzeyde performans veriyor. Hatta millet dead trigger oynuyordu desire c ile. Bence en büyük eksisi kamerada flaş olmaması, onun dışında 600 lira civarı alınabilecek telefonlardan
Bence de haklisiniz. Cunku arkadasim daha yeni aldi telefonu ve su ana kadar hic sorun cikarmamis. Ayrica telefonun android surumunun de 4.0.3 oldugunu belirtmek isterim (kendi gozlerimle gordum). Ayrica telefon cok hos duruyor, kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X