Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olmuş mu ?
    blututh için bir öneriniz varmı ?
    teşekkür ederim
     ★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★
  • kennann kullanıcısına yanıt
    sd ext alanını belirlerken en son ext 4 olarak belirlersen hemen hemen bütün romlarda stabil sorunsuz ext 4 alanını kullanırsın ext 2 sorun çıkarabilir ama romda kasma donma yaşamıyorsan kalsın

birde xda dan baktım senin kurduğun rom hangisi anlayamadım link verirsen blutooth olayına bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 25 Nisan 2014; 22:56:47 >
  • umut71 U kullanıcısına yanıt
    en son ext 4 olarak nasıl belirleyebilirim 4EXT de sıra seçebiliyormuyuz

Se(dd)at hocamın paylaştığı linkleri indirdim
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2651790

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692043

birde sizin tavsiyeniz üzerine mildwild indirdim ama linki bilmiyorum şimdi

bluetoothu şimdi tekrar denedim telefondan geleni bilgisayar kabul etmiyor ama bilgisayardan telefona gönderebiliyorum myphone explorer de senkronize oldu teşekkürler ilginiz için

bir sorum daha var uygulamaları kontrol edebilen bir program varmı acaba mesala whatsapp yazışması yaptırabilirmi bilgisayar üzerinden
     ★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★ ★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 25 Nisan 2014; 23:56:48 >

• @Kenann
    Bluetooth olayini bilemicem acikcasi.

@Se(dd)at
    Romu silip tekrar kurdum.gapps ı yüklemeden önce kamerayi denedim calisiyordu.gapps ı flasladiktan sonra kamera sorun oldu.
    Sorun gapps dan kaynaklaniyor galiba.sen hangi gapps i yukledin.beanstalk romun yaninda belirtilen gapps i mi yukledin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kennann kullanıcısına yanıt
    4ext recoveryle sd kartınızı partisyonlarken zaten o seçenek çıkacak size ext3 mü ext4 olarak formatlayayım diye ext4 dersiniz .Bluetooth sorununa bakamadım ama asıl sorununuz rehberinizi atmak ise daha kolay yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandufla

@Se(dd)at
    Romu silip tekrar kurdum.gapps ı yüklemeden önce kamerayi denedim calisiyordu.gapps ı flasladiktan sonra kamera sorun oldu.
    Sorun gapps dan kaynaklaniyor galiba.sen hangi gapps i yukledin.beanstalk romun yaninda belirtilen gapps i mi yukledin.?

evet 4.4.2-BanksCoreGApps yüklemiştim.bide bazen ekrantitriyor onuda Geliştirici Seçeneklerinden SystemUi Reset yaparak sorun hallediliyor.

Kamera için yıllardır ProCapture kullanıyorum ben. Full versionunu apk sitelerinde mevcut. Nasıl olsa vide çekmio orj kamera uygulaması gereksiz :D

yeni bi ROM çıkmıs Denemek lazım :D
    [ROM] [4.4.2] [Apr-26] [HOMEMADE] OmniRom for HTC Desire (GSM) | Preview Release
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732280

• Procapture işe yaradı saol.

bu beanstalkı biraz daha kullanayım.denemek istiyorum.yeni çıkan romu denersen paylaş bizimle.
  • yeni bir sorun çıktı wi-fi hotspot taşınabilir uzaktan bağlantı ile telefonun internetini bilgisayara vereyim dedim açılırken geri kapanıyor cyangenmod 10.1 yeniden rom denemeye başlayaz anlaşılan :(

EDİT alıştım sorun aramaya telefonu yeniden başlatınca halloldu internet gitmiş komple fark etmemişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 13 Mayıs 2014; 4:20:58 >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766550 Su anda bu romu kullanıyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim. Tek anlamadığım nightly diye güncelleme geliyor bu Roma ama kurmadım hiç.kurmalımıyım onu da bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mandufla kullanıcısına yanıt
    http://nikez.nu/?jellybean_4-3 bu p1 p2 p3 ile bitenlerden hangisini indireceğiz birde titanyum 4.2 de backup ile yedeklediğimiz programlar 4.3 te çalışırmı acaba ?tşkrler şimdiden
  • ben burdaki p2 yi indirdimhttp://nikez.nu/?kitkat
    ben de indiriyorum şimdi tşkrler music playeri nasıl kullanıyormusunuz bir de reklamları bloklayan bir uygulama vardı adfree diye buna kuramadım eski versiyon kullandığınız varmı tavsiye edebileceğiniz
  • valla yalan söylemeyeyim ne müzik dinledim ne de reklam için birşey kurdum.ben genelde twitter takılırım.başka da bişey pek bakmam.
    rutin bankacılık mail trafiğini falan saymıyorum yani.
    ben de en çok twitter kullanıyorum. bu rom biraz hızlıydı her ne kadar ekran kaysa da ama wifi hotspot hiç çalışmadı bunda :( birçözüm anlatmış ama bu linkte
    system/bin klasörüne nasıl kopyalanıyor biliyormusunuz onu anlatmamış

http://forum.nikez.nu/viewtopic.php?f=10&t=101&p=903&hilit=tethering#p903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 17 Mayıs 2014; 18:49:32 >
  • valla hiç denemedim bilemiyorum :(
  • Arkadaslar yeni yukledigim bir romda desteklemesine ragmen a2sd sanirim calismiyor ya da ben calisma mantigini tam kavrayamadim bir yerde yanlislik mi yapti acaba? Terminal emilatorunde sirasiyla;
    Su
    Y
    N
    Y
    İslemlerini yaptim onceden ext 4 alanini da ayirmistim. İlk a2sd kurulumu yaptigimda telefon kapanip acildiginda mevcut uygulamalar tekrar yapilandirildi. Ancak suan telefonumda toplamda en fazla 30 uygulama var kucuk bir cogu ama tel hafizam doldu. Bazilarini sd karta tasiyabildim ancak bazilarini tasiyamiyorum. Bellek uyarisi veriyor ve simdi tel kasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Arkadaslar yeni yukledigim bir romda desteklemesine ragmen a2sd sanirim calismiyor ya da ben calisma mantigini tam kavrayamadim bir yerde yanlislik mi yapti acaba? Terminal emilatorunde sirasiyla;
    Su
    Y
    N
    Y
    İslemlerini yaptim onceden ext 4 alanini da ayirmistim. İlk a2sd kurulumu yaptigimda telefon kapanip acildiginda mevcut uygulamalar tekrar yapilandirildi. Ancak suan telefonumda toplamda en fazla 30 uygulama var kucuk bir cogu ama tel hafizam doldu. Bazilarini sd karta tasiyabildim ancak bazilarini tasiyamiyorum. Bellek uyarisi veriyor ve simdi tel kasiyor

su
    a2sd install
    y
    n
    y
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Arkadaslar yeni yukledigim bir romda desteklemesine ragmen a2sd sanirim calismiyor ya da ben calisma mantigini tam kavrayamadim bir yerde yanlislik mi yapti acaba? Terminal emilatorunde sirasiyla;
    Su
    Y
    N
    Y

su
    a2sd install
    y
    n
    y

Pardon şimdi farkettim ben o şekilde yapmıştım. çalıştı başta ancak data için 148 mb bir alan vardı şuan 15 MB bir boş yer var. uygulamaların bazılarını Sd karta taşıyabiliyorum ama bazıları SD Karta taşı derken inaktif görünüyor. bu a2sd işlemi kendisi otomatik olarak mı dosyaları Sd karta yüklüyor yoksa biz mi hepsini taşıyacağız ? Ben taşınabilir gördüğüm tüm uygulamaları SD karta taşıdım ama bazıları kaldı yukarıdaki sebepten dolayı.

• Note 3 e geçiş yaptım arkadaşlar..
    Burda yardımlarını esirgemeyen, yaptıklarını ve yapabildiklerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim kendi adıma..
  • [ROM] [4.4.4] [Jun-22] [HOMEMADE] OmniRom for HTC Desire (GSM) | Release 4.4.4!!!!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732280

Android 4.4.4 kitkat

ben yükledim gayet stabil sorunsuz hatta en iyi Kitkat diyebilirim

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 26 Haziran 2014; 13:13:46 >

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.