Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gmail hesabimi tanitamiyorum..mail adresimi girip ileri dedigimde denetleniyor deniyor..sonra sunucu baglantisi acilmiyor diye uyari veriyor..evdeki wifiden baglandim..sonra babamlara geldim ordada denedim ayni uyariyi aliyorum.ama e-posta menusunde mail adresimi girdim..kabul etti ve maillerime baktim.hesaplara baktigimda mail hesabim gorunmuyor..hesap ekle kismina bastigimda ise yukarida anlattigim sorun cikiyor..cihazi actim kapattim, romu tekrar yyukledim..ama yine ayni sorun..markette yok hala..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ne yaptığını anlayamadım ama tahminim şu :) cyanoge 7.0.2 yükledin ? google play yok ? peki romu yükledikten hemen sonra Gapps paketini yükledin mi ?? aynı rom yükler gibi recoveryden yüklenen Gapps (romla uygun olanı tabiki) romdan hemen sonra yüklenir (flaşlanır) çünkü cyanogen romda google app leri bulunmaz !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

kardeşim ne yaptığını anlayamadım ama tahminim şu :) cyanoge 7.0.2 yükledin ? google play yok ? peki romu yükledikten hemen sonra Gapps paketini yükledin mi ?? aynı rom yükler gibi recoveryden yüklenen Gapps (romla uygun olanı tabiki) romdan hemen sonra yüklenir (flaşlanır) çünkü cyanogen romda google app leri bulunmaz !!!!

Umutum gapps diye bisey gormedimki ben..romu cyanogenin kendi sitesinden indirdim..gapps gormedim..nerden bulacam onu ve nasil yukleyecem..acaba hesap ekleme islemini bu yuzdenmi yapamadim..

• Gapps yoksa gplay gmail yok demektir ok çözücez pc ye geçeyim bi

• http://download.cyanogenmod.com/?device=bravo&type=nightly nightly sürümü

http://download.cyanogenmod.com/?device=bravo&type=stable en üstteki stabil sürümü

http://forum.cyanogenmod.com/forum-128/announcement-23-cyanogenmod-72-released-2012-jun-16/

bu sayfadada en altta gapps i var işin önemli tarafı şu; romu kurduktan sonra reboot yapmadan rom kurar gibi gapps ı yüklemek (DAHA SONRA DEĞİL) !!!

umarım yardımcı olabilmişimdir

• bekliyorum..pc başındayım bende..

ikinci linkteki romu yükledim..şimdi en sondaki linkteki dediklerini yapacam..neticeyi yazarım biraz sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandufla -- 13 Eylül 2012; 21:08:51 >
  • quote:

http://download.cyanogenmod.com/?device=bravo&type=nightly nightly sürümü

http://download.cyanogenmod.com/?device=bravo&type=stable en üstteki stabil sürümü

http://forum.cyanogenmod.com/forum-128/announcement-23-cyanogenmod-72-released-2012-jun-16/

bu sayfadada en altta gapps i var işin önemli tarafı şu; romu kurduktan sonra reboot yapmadan rom kurar gibi gapps ı yüklemek (DAHA SONRA DEĞİL) !!!

umarım yardımcı olabilmişimdir

umutum vallahi sen olmasan ben bitmişim yav.. teşekkür ederim gayet güzel kurdum sorunsuz..mailimide tanıttım ve rehberim geldi..

teşekkür ederim tekrar..

• ben de biraz geç gördüm mandufla.. kusara bakma

akşam bakabiliyorum bazen iş dolayısıyla çözmene sevindim, ben de tam gapps diyecektim umut71 hepsini halletmiş bi çırpıda

gerçi benim gapps biraz eski kalmış az önce senin için bakarken farkettim, 2011 eylül sürümü.. 2012 model bir tane bulmalı hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

ben de biraz geç gördüm mandufla.. kusara bakma

akşam bakabiliyorum bazen iş dolayısıyla çözmene sevindim, ben de tam gapps diyecektim umut71 hepsini halletmiş bi çırpıda

gerçi benim gapps biraz eski kalmış az önce senin için bakarken farkettim, 2011 eylül sürümü.. 2012 model bir tane bulmalı hemen

umutun bana verdiği forum linkindeki başlıkta 2012 yazıyo ama indirdiğim zaman zipli dosyada 2011 yazıyor..onu pek anlamadım..

peki gappsı yenilemek için recoveryden sadece gappsı kurmak yetiyor mu yoksa romla birlikte mi kurmak gerek bu gappsı??

bu arada sen bana bir türlü bu romu temple run performansını söylemedin diye yükledim bunu..

• mandufla haklısın, ama ben de pek oyun oynamadığımı söylemeyi unutmuştum önceki mesajlarımda
    olsun, bak ne güzel bir romun oldu... .. Peki sen şu anda denemişsindir, temple run performansından memnun musun?

Bu arada gapps ı yenilemek için aynı soruyu ben de düşündüm, dediğin gibi recovery üzerinden tekrar kurmamız gerekli yeni halini diye düşünüyorum. İkimiz de 2012 sürüm bir gapps bulup kuracağız demek

• yok ya sorun değil..bende kızım için yüklemiştim o oyunu..benide sardı sonra..daha indirmedim marketten..o yüzden temple run performansını bende bilmiyorum..

gapps bulursak paylaşalım..

• Orda linki verilen gapps cm7 nin son gapps i yeni olması çokda önemli olmuyor çünkü gplay den güncelliyorsuz app leri

• Bu arada yeni gapps bulucam diye ics veya jb gappsları yüklemeyin size verdiğim link resmi cm7 uyumlu gapps

• quote:

Bu arada yeni gapps bulucam diye ics veya jb gappsları yüklemeyin size verdiğim link resmi cm7 uyumlu gapps

anlaşıldı mesaj alındı..

umut sen buraya (mersine) taşınsana..komşum olsana ya..takılırdık valla..pınarbeyide bekleriz..

• eh bir gün olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

HTC Desire mi satmak istiyorum. Cihazı alınınca S-ON 'du.
    S-OFF a döndürüp romlar denedim hep.
    Elimde orjinal Turkiye Vodafone ROM var.
    RUU_Bravo_Vodafone_TR_1.30.184.3_Radio_32.41.00.32U_4.08.00.09_release_139001_signed.exe

yüklemem için S-ON işlemine yeniden dönmek gerekiyormus herhalde.

Desire kullananlar açıklabilir misinz?
  • quote:

quote:

HTC Desire mi satmak istiyorum. Cihazı alınınca S-ON 'du.
    S-OFF a döndürüp romlar denedim hep.
    Elimde orjinal Turkiye Vodafone ROM var.
    RUU_Bravo_Vodafone_TR_1.30.184.3_Radio_32.41.00.32U_4.08.00.09_release_139001_signed.exe

yüklemem için S-ON işlemine yeniden dönmek gerekiyormus herhalde.

Desire kullananlar açıklabilir misinz?

orjinal roma dönmek için gold kart denilen bir olay var tam detaylarını hatırlamıyorum ama detaylı anlatan biriki site vardı; birde satın alan da rom yüklemek ister belki öyle satsan daha iyi değilmi kim ne yapsın vodafone romu Android 2.2 yken

• bencede garantiye göndermedikten sonra rootlu s-off cihaz daha cazip olmalı..en azından benim için öyle..geri döndürme işlemini de açıkçası bilmiyorum..ama http://www.444android.com/showthread.php?t=2206 bakabilirsiniz..yine verdiğim linkteki yerde diğer başlıklara bakarak geri döndürme işlemi yapılabiliyor galiba..şahsen ben denemedim ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandufla -- 14 Eylül 2012; 18:57:35 >
  • Desire'ı neredeyse iki yıldır kullanıyorum, açıkcası gayet memnunum ama şu hafıza sorunu yok mu zaman zaman çileden çıkartıyor insanı. Root yaptım, S-OFF işlemini de en son gerçekleştirdim. Genellikle A2SD olmak üzere 5-6 farklı ROM denedim ama hiçbiri tam olarak çözüm olmuyor.

16 GB Class 10 hafıza kartım var, 1,5 GB EXT4 alan oluşturdum. En son RunnyRom 6.1.1 ve RSK romlarını kullandım. Fakat yüklediğim uygulama sayısı 100'ü geçkin olduğu için dahili hafıza da boş alan 30-35 MB'a düşüveriyor. Bundan sonra birkaç uygulama daha yükleyebilirim muhtemelen ama sonrası malum.

Bu bilgiler ışığında ne önerebilirsiniz arkadaşlar, cihazı satıp hafıza sorunu olmayan bir şey almak son çare ama öncesinde hala bir çözüm ihtimali var mı dersiniz? Şöyle 150 kadar uygulama yüklememe izin verecek, mümkünse Sense tabanlı benim bilmediğim bir ROM var mıdır?

Şu anda RunnyRom 6.1.1 yüklü. Hafıza durumu şöyle;

A2SD Alan: Total: 1,48 GB Free: 636 MB
    Internal Alan: Total: 148 MB Free: 35 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 14 Eylül 2012; 19:56:44 >

• üstatlar cevap verecektir..bende bu rom işinde yeniyim..ve bu işe girmemin tek sebebi dahili hafıza problemidir..sizi anlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.