Bildirim
Htc desire 830?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alacağım bir hafta içinde lütfen yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımda 820 vardı almaya değmez bence 830 nasıl bilmiyorum ama htcde m serisi başarılı
Telekomda inceleme şansım oldu.820'nin daha gelişmiş versiyonu ram,işlemci,kamera tatminkar.Güncelleme desteği alır diye düşünüyorum.Alsan üzmez.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim fiyatı 1600 lira tek aklımı karıştıran helio x10 işlemcisi beni iki sene rahat götürür mü?
Up
xa ultra daha iyi değil mi sence o da 1600 lira. -
quote:
Orijinalden alıntı: javaprof
xa ultra daha iyi değil mi sence o da 1600 lira.
6" çok fazla insanı taşırken rahatsız eder 5.5" ıdeal bence o yüzden 5.5 luk telefonlara bakıyorum
uppp -
Yardım edecek kimse yok mu?
Helio x10 konusunda endişe etmekte haklısın senin kullanımına da bakar ama full oyun film izliyeceksen yada çok fazla bunları yapacaksan zaten ne olsa 2 yıl götürmez -
https://youtu.be/kaYw9N80UpQ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
x10 il p10 arasında 500mhz fark var. Acaba desire 830 yerine xa ultrayı tercih etsem beni p10 2-3 yıl götürür mü ? oyun değil ama film izlerim sosyal medyada kullanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: bombacimülayim
https://youtu.be/kaYw9N80UpQ
Bu telefon benim için biraz yetersiz kalabilir uzun ömürlü olacağını sanmıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X