Şimdi Ara

HTC DESİRE 600 DUAL SİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay once kırgızistandan almış olduğum telefonumu takas etmek ya da satmak istiyorum.Nedenine gelirsek maalesef bir arkadaşımın azizliğine uğradım.Pasaport kaydını 3 ay olduğunu söylerek benim oyalanmama sebep oldu ve maalesef telefonu kaydettiremiyorum çünkü bir ayı geçti etelefonu alalı.İmei klonlayarak kullanmak istemediğimden imei kayıtlı yurtiçi yurtdışı farketmez bir telefonla takas etmek istiyorum.Telefonun Kırgızistan fiyatı 400 küsür dolar civarında.Ozelliklerine gelirsek
    1.2 ghz quad core
    8 gb hafıza 64 e kadar yükseltme
    1 gb ram
    4.5 inç ekran
    beatsaudio ses sistemi çift hoparlor
    8 mp kamera
    720p video kayıt
    1.6 mp on kamera
    Bildiğim ozellikleri bunlar.Kutusu ile birlikte orijinal kulaklık orijinal sarj aleti ile verilecektir.
    Temiz bu ozelliklere yakın tekliflere açığım.satış yada takası istanbul çatalca silivri bolgesinden yüzyüze yapma niyetindeyim.Herkese hayırlı günler dilerim...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satış fiyatın nedir peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 dolar satış fiyatım 100 tl civarında bir zararla satacağım cihazı.Bu fiyata bu cihazı bulamazsınız.Em,n olun telefondan çok memnunum sırf ımei için satıyorum.Eger 10 gün içerisinde satamazsam ürünü kırgızistana gonderip burdan bir cihaz alacagım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.