Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda hafıza kartını dahili bellek gibi tanıtabilen var mı?
  • Hocam o root gerektiriyor da ben hafıza kartına tasinmayan uygulamaları taşıma olayını yaptim ama tavsiyem orjinali bozma hafıza kartına iş düşünce telefonda kasmalar oluyo mesela chrome açık google play musicten şarkı caliyo ve şarkı tekliyo girmeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DESİRE 500 mü DESİRE ONE SV mi

desire 500 de pil performansı iyi diyorlar. Bir de 8mp çekiyor ama 1080p FULL HD video çekemiyor. SV 1080p çekiyor

Aynı fiyata buldum sizce hangisi PM atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 14 Şubat 2014; 10:43:17 >
  • Bende çift hat var sv yani 1080 p çektiğini senden öğrendm emnmisin .teşekkür

• Aynen ilk alcıym

• Eski siyah kullanırsan kaşar yeni nesil android hafıza kart al.

• sandiks 8 gb class 10 alıyorum
  • Bende kingston 32 gb class 10 hafiza karti var. Hafiza kartina kayitli Real Racing 3 oynuyorum bi sıkınti yasamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet htc

Bende çift hat var sv yani 1080 p çektiğini senden öğrendm emnmisin .teşekkür

Desire one sv demek istiyorum

• mga93 M kullanıcısına yanıt
    desire 500 720p video çekiyor, pil performansı süper gerçekten, SV nin üstün olduğu konularda var, hepsiburada üzerinde 750 TL fiyat var hatta, ancak android 4.4 kit kat update almayacak diye biliyorum, oysaki bizim telefona gelecek, ama tabi karar senin. sadece 1080p video çekebiliyor diye mi düşünüyorsun sv almayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

desire 500 720p video çekiyor, pil performansı süper gerçekten, SV nin üstün olduğu konularda var, hepsiburada üzerinde 750 TL fiyat var hatta, ancak android 4.4 kit kat update almayacak diye biliyorum, oysaki bizim telefona gelecek, ama tabi karar senin. sadece 1080p video çekebiliyor diye mi düşünüyorsun sv almayı?

S LCD 2 diye kafam karıştı. TFT ler az enerji harcaar ama güneş altındaki yansıması kafamı karıştırdı.

720P video çekiminde PC den bakınca saniyedeki çekim hızı kaçtır. 24 fsp mi 30 fsp mi
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    720p Video çekiminde çekim hızım 19 Fps olarak görünüyor, bu bilgi yeterlimi sizin için?
  • quote:

720p Video çekiminde çekim hızım 19 Fps olarak görünüyor, bu bilgi yeterlimi sizin için?

Teşekkürler.
    birde 24 fps yazıyor.19 çok düşük.sanırım kapalı bir alanda çekim yaptınız. Açık havada gündüz vakti farklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Teşekkürler.
    birde 24 fps yazıyor.19 çok düşük.sanırım kapalı bir alanda çekim yaptınız. Açık havada gündüz vakti farklı olur

Eğer normal çekim yaparsam 24 fps olarak yapıyor, HD ye aldığımda 19 fps olarak, tabi kapalı alan dediğiniz gibi...
  • Arkadaşlar şarj olma konusunda sıkıntı yaşayan var mı sabaha kadar durdu %35 lerde şarj
  • slicon kılıf ihtiyacı olan varsa imzamda bulunan linkden temin edebilirler.
  • telefonu garantiye verdim sandisk hafıza kartı aldım ekranda hala küçük donmalar oluyo ekranı kapatıp açınca düzeliyo yenidenmi garantiye vereyim ne yapayım
  • Sizce güncelleme gelecekmi ?? Telefonu alallı kaç ay oldu hala güncelleme gelmedi, 4.2.2 olsa bari. şubat bitti marttada gelmezse çöpe atıcam direk.. Donuyo sürekli takılmalar falan çileden çıkartır oldu servisemi vermeliyim bu donmalar yüzünden bilmiyormki hafıza yetmediğinden donuyo yada güncellemeye ihtiyacı var cidden..
  • bu donmalar yüklediğiniz bir programdan olabilir diye tahmin ediyorum. telefona hard reset atmayı denediniz mi? şahsi dosyalarınızın yedeğini alıp telefonu resetleyerek deneyin bence, zira bende o kadar uygulama oyun vs. yüklü olduğu halde 1 kere bile donma yavaşlama olmadı hiç. telefona reset atmak için 2 yöntem var, 1. ayarlardan yedekleme ve sıfırlama ayarına girdiğiniz de telefonu sıfırla mevcut, 2. telefon kapalı durumdayken ses kısma tuşuna basılı turarak telefonu açma tuşuna karşınıza android ikonu gelene kadar basılı tutun, gelen menüde yine ses kısma tuşu ile Factory Reset menüsüne gelip telefon açma kapama tuşuna basarsanız telefon ilk günkü haline geri döner. yalnız içerisindeki herşey silineceği için rehber, msj, resim vs. ne varsa hepsinin yedeğini almayı unutmayın. bir de bu şekilde deneyin. böyle de olmazsa servise vermek durumundasınız... güncelleme gelecek ama bu yakınlarda gelmez maalesef. haziran temmuza kadar yolu var.

@hatukoy @rodan

• garantiye gönderdim reset ordada atılmıştı bende attım birde şu ikinci reset atma yöntemi ile yedekleme sıfırlama menüsünden atma arasında fark varmı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.