Şimdi Ara

HTC'den yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken Dot View kılıf aksesuarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onur01651

Yapar zATEN BİRİ MERAK ETME, SEN PAHALLIDAN YANAMISIN BU ARADA HAYIRDIR?

hayır değilim ama bizim için konuşmak kolay 10 dolar yap sat diyor. gg da bile çakma s wiev kılıfları 25 tl den başlıyor
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    HTC nin yaptığı gerçekten güzel bir fikir, tebrik ederim, ama o kılıfın değeri o değil. işyeimin arka tarafında toptancı var ordan biliyorum 5 liralık malı ben alıyorum, avde bakıyorum üreticisine kadar aynı avm 80 liraya satıyor. Telden para kazanamadığı için aksesuardan vuruyor o ayrı ama o kılıf o parayı haketmiyor. Karşı çıkılan tarafta bu zatren
  • arkadaşlar ekran ışığı nokta nokta yanmıyor normal cevapsız çağrı şeklinde yanıyor kılıf delikli oyüzden nokta nokta gözüküyor :) tutupta yok delikler kayarsa tutmazsa gibi düşüncelere kapılmayın :) kılıf gerçekten harika m7 orjinal kılıflarını getirmiştim isteyen çok olunca satmıştım ama 60-65tl civarında fiyatlara geliyordu kılıflar şimdi bu 50$.. biraz tuzlu olmuş gerçekten.. çinli arkadaşları bi bekleyelim bakalım anından yapabileceklermi_?

• güzel şık duruyo

• ben bu metal bumper kılıfları çok beğeniyorum ne yalan söyleyeyim.
    http://www.mobilcadde.com/htc-one-siyah-metal-bumper-cerceve-kilif-15591

HTC'den yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken Dot View kılıf aksesuarı

• ben siparis ettim kargo dahil 48 Dollars

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.