Şimdi Ara

HTC ChaCha messenger? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu makineyi 2 gün once elime aldım fakat bu cihaz çok ısınıyor ve iade etmek zorunda kaldım neden ısındığını anlamadım bataryadan olabilirmi bir kere sarjı hemen bıtırp 12 saat sarj ettim ama çok ısınıyor
  • merhabalar bu aralar telefon alacagım fiyat aralığım 500-650 lira civarında wildfire s ile chacha arasındayım hangisini önerirsiniz ya da başka telefon ne önerebilirsiniz ben HTC olmasını çok istiyorum beğeniyorum ama telefondan fazla anlamıyorum.telefonda internet hızlı olsun yeter bide en ufak hafıza sorunu olmasın istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz için teşekkür ederim .
  • ya arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım nereye sorayım bilemedim
    bu telefonu sessize nasıl alıyoruz.
    her seferinde kapamak zor oluyo :( birazdan sinemaya gitcez annem telefonu açık bırak diyo ama sessize alamıyorum acil yardım :(
  • arkadaşlar ben de yeni aldım teli bir şey sorcaktım aşırı ısınma sizde de oluyo mu?
  • Bugüne kadar hep klavyeli telefon kullandım ama cha chayı aldıktan sonra klavyeliden bile soğuttu beni. Google play'den 2 program indirdikten sonra hafıza dolu uyarısı veriyor.. ve hafıza kartına yükleme gibi bir şansın yok bu uygulamaları.. Nefret ettirdi beni , önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.