Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

HTC ChaCha Hafıza Sorununa Kesin Çözüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam recovery modda iken install zip from sd kart yapabiliyormusunuz? Eger yapabiliyorsaniz ve cwm dosyasi dueuyorsa onu en bastan yuklemeliyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler simdiden bekliyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=nHzmGny6mLA şöyle bir video buldum işimize yarar mı?
    Yapamıyorum ne yazıkki..
  • Coming kullanıcısına yanıt
    Eger onu yapamiyorsak odinle stock rom yuklemeliyiz. Elimde hic htc cihaz yok arastiriyorum fakat bulamadim hicbirsey.

Daha once cihazim brick olmustu ben hep odin ile cozerdim. Birde onu arastiralim. Eger install zip from sd kart kismina girebilseydik cok kolaydi.

• Biraz önce recovery bölümüne girdi telefon. Ancak çok yavaş. Romu tekrardan attım install zip from sd kart diyerek. reppotnow yaptım suan acmıyor gene htc ekranında kaldı. Bi ara açılır gibi oldu dokunmatik vs çalışmadı hiçbirşey.
    Romdan sonra farklinseyle yatiniz mi? Overclock gibi?
    Romu attiktan sonra wipe data yapmayi denesrydiniz keske.

• romu atmadan önce yapım wipe olaylarını. attıktan sonra yapmadım :\ suan bekliyorum açılsın diye. Sanırım çöp telefon ya.
    Baska bir SD karta bilgisayardan rom atip denenebilir baska cozum de gelmedi aklima

• şimdide telefon hiç açılmıyor sanırım şarjı bitti. Şarja taktım dolmuyor. Telefoncuya götüreceğim en kısa zamanda. Olmadı general mobile discovery alıp rahatıma bakacagım
    Bu telefon tam iskence zaten Gercekten iyi fikir gmd iyidir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.