Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben telefonu aldım. Gayet memnunum ama tek bi sorunum var. Mesaj kısmında
    -Ben:
    -Sen:
    şeklinde gösterilmiyor. Benim gönderdiklerimin hepsi en üstte, gelenlerin hepsi en altta gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Çok acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSzn

arkadaslar htc chacha kullanıyorum 3g yi acamadım ya ben yavas oluyo net dıye sıkayetcıydım ama 3g acık degılmıs bırı yardım etsın nasıl acacagım?

hattiniz ne ?
  • arkadaslar merhaba ben bir hafta kadar once bu telefonu aldım cokda memnunum ancak bir sorum olacak . Bilgisayrıman attıgım dosyaları bulamıyorum telefonda. sadece muzıklerı bulabılıyorum ozel bı dosya acmak ıstedım oda olmadı bu konuda yardım edersenız cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: özge666

arkadaslar merhaba ben bir hafta kadar once bu telefonu aldım cokda memnunum ancak bir sorum olacak . Bilgisayrıman attıgım dosyaları bulamıyorum telefonda. sadece muzıklerı bulabılıyorum ozel bı dosya acmak ıstedım oda olmadı bu konuda yardım edersenız cok sevınırım

marketten Astro File Manager İndirebilirsin.
  • arkadaslar merhaba,
    htc cha chayı yenı aldım ama whatsap yok nasıl yükleyebilirim yada yüklenebiliyormu?? lutfen yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasemengln

arkadaslar merhaba,
    htc cha chayı yenı aldım ama whatsap yok nasıl yükleyebilirim yada yüklenebiliyormu?? lutfen yardımcı olurmusunuz

google play'den yükleyebilirsiniz.
    google play üyeliğiniz için sadece gmail hesabınız olması gerekiyor.
    üyelik aldıktan sonrahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53aGF0c2FwcCJd
    linkini tıklayarak indirebilirsiniz.
    iyi akşamlar.

• Arkadaslar mesela ekran donmuyor yani sahibinden.com programini actigim zaman boyuna acilmiyor program enine aciliyor bunun sebebi nedir,ekrani otomatik dondurdugumde de bu sekilde oluyor bu genel bir sorun mu acep bakabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Arkadaslar mesela ekran donmuyor yani sahibinden.com programini actigim zaman boyuna acilmiyor program enine aciliyor bunun sebebi nedir,ekrani otomatik dondurdugumde de bu sekilde oluyor bu genel bir sorun mu acep bakabilirmisiniz

çünkü telefonun ekranı yatay. ekran döndürmeye göre şekil almayan uygulamalarda sıkıntı var malesef. çözüm ise uygulamanın bu yönde güncellemeleri yapılması gerekiyor.
  • Insaallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaza root ile android son sürüm atmayı başarıp gerek şarj süresi gerekse performans elde edebilenler oldu mu acaba?
  • arkadaşlar iyi akşamlar.
    yedek pil aldım bugün
    malum ilk sarjı yapılacak.
    nette gezindi,m. kimi der içindeki sarjı boşalt akabinde kapalı halde 8 saat
    kimi der telefonu açmadan 12 saat
    kimi der yeşil yansın yeter
    16 saat
    2 gün
    bu kdar da olmaz yani herkes de donanım uzmanı kesildi başımıza allahümme sabirin
    htc nin resmi sitesi bile telefonu açmadan bataryayı doldurun diyor.
    eleminasyon sistemine sokarsak
    sarjı bitirin sonra yeşil yanana kadar doldurun akabinde 1 2 saat daha sarjda kalsın diyenlerle
    telefonu açmadan 8 saat sarjda kalsın diyenler at başı gidiyor
    sormak istediğim şu
    siz telefonu ilk aldığınızda
    bataryayı ilk defa nasıl sarj ettiniz ve her hangi bir sakıncası oldu mu?
    teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Arkadaşlar cihaza root ile android son sürüm atmayı başarıp gerek şarj süresi gerekse performans elde edebilenler oldu mu acaba?

Ben de bu root olayını merak ediyorum. root yüklemek garantisini bozuyormuş sanırım yani öyle duydum. bir diğer seçenek de app2sd uygulamasını ındırmekmış eğer deneyenler varsa bildiklerini paylaşabilirler iyi de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

arkadaşlar iyi akşamlar.
    yedek pil aldım bugün
    malum ilk sarjı yapılacak.
    nette gezindi,m. kimi der içindeki sarjı boşalt akabinde kapalı halde 8 saat
    kimi der telefonu açmadan 12 saat
    kimi der yeşil yansın yeter
    16 saat
    2 gün
    bu kdar da olmaz yani herkes de donanım uzmanı kesildi başımıza allahümme sabirin
    htc nin resmi sitesi bile telefonu açmadan bataryayı doldurun diyor.
    eleminasyon sistemine sokarsak
    sarjı bitirin sonra yeşil yanana kadar doldurun akabinde 1 2 saat daha sarjda kalsın diyenlerle
    telefonu açmadan 8 saat sarjda kalsın diyenler at başı gidiyor
    sormak istediğim şu
    siz telefonu ilk aldığınızda
    bataryayı ilk defa nasıl sarj ettiniz ve her hangi bir sakıncası oldu mu?
    teşekkür ederim.

ben telefonu açtıktan sonra sarja taktım. şöyle söyleyebılırım telefonu açtıktan ya da açmadan sarjını doldurmanın farkı nedır bılemıyorum ama telefonumu şuan 1 gun rahat rahat kullanabılıyorum. anasayfada hava durumu saat uygulamaları olmasın. senkronizasyondan arka plan verisini inaktif yap. ınternetı sadece ınternete gırecegın zaman aktıf et. ve ınternet kullanmayacagın zaman da mobıl seçeneklerınden sadece gsm i seç. mesela bu hafta dokunmatık tuslardakı tıtresımı de ınaktıf ettım bu bıle sarjı uzatabılıyor. şimdi gunde 1-2 saat muzık dınleyerek nasıl sarjı 1 gun gıdebılır bunun pesındeyım. eğer sarjın ortalama bır kullanımla 1.5 gun gıdıyorsa chacha ıcın kesınlıkle devrım nıtelıgındedır.

• Bende bu cihazdan almak istiyorum cok tatli goruntusu var askere giderken felan onu kullanirim ama bir ton sorun olmasi caydiriyor beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son olarak bataryayı bitirip doldurmaya karar verdim.
    telefon 2 saattir yeni bataryasında bekliyorum bitsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roast

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Arkadaşlar cihaza root ile android son sürüm atmayı başarıp gerek şarj süresi gerekse performans elde edebilenler oldu mu acaba?

Ben de bu root olayını merak ediyorum. root yüklemek garantisini bozuyormuş sanırım yani öyle duydum. bir diğer seçenek de app2sd uygulamasını ındırmekmış eğer deneyenler varsa bildiklerini paylaşabilirler iyi de olur.

root garantiyi bozuyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_59216287/mpage_14/tm.htm
    buradan bakarak mesajlarımda root yaparken adım adım çektiğim sıkıntıları anlayabilirsiniz.
    app2sd ile programları sd kart üzerinden çalıştırabiliyorsunuz ama ön bellek yine bir yerden sonra şişmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK-CasTLe -- 25 Nisan 2013; 19:14:32 >

• Şu htc alıpta kullananlar 1 - 2 ay sonra telefon hakkında yorum yazsanız ah. :)
  • Arkadaşlar 250 lira bayılınıp bu telefon 2. el temiz olarak alınabilir 1seçenek mi?
  • olabilir ama neden 2. el sattığını bilmek lazım.
    genelde ön belleğinden dolayı satıyorlar.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.