Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mstfakar1 mahkemeye vereceğim hocam ama oraya da yazacağım hatta buraya da yazacağım ben yandım arkadaşlar yanmasın.

@Águila Negra hocam benim tavsiyem ES File Explorer öneririm. Ayarları gelişmiş ve ağa bağlanma özellikleri benim işime yarıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet331

@mstfakar1 mahkemeye vereceğim hocam ama oraya da yazacağım hatta buraya da yazacağım ben yandım arkadaşlar yanmasın.

@Águila Negra hocam benim tavsiyem ES File Explorer öneririm. Ayarları gelişmiş ve ağa bağlanma özellikleri benim işime yarıyordu.

Yani telefonun kendisinde bu isi yapacak bi uygulama yok mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

quote:

@mstfakar1 mahkemeye vereceğim hocam ama oraya da yazacağım hatta buraya da yazacağım ben yandım arkadaşlar yanmasın.

maalesef hocam çoğu akıllı cihazda yok olanlarda ise çok basit programlar oluyor. Siz indireceksiniz bu tarz programları
  • quote:

quote:

quote:

maalesef hocam çoğu akıllı cihazda yok olanlarda ise çok basit programlar oluyor. Siz indireceksiniz bu tarz programları

Tesekkurler hocam indirdim dediginiz uygulamayi. Bir de ayni firmanin gorev yoneticisini de indirdim. Sanirim gorev yoneticisi de yoktu bu telefonda. Daha once samsung kullanmistim onlarda vardi. Ben de saniyodum acayipligi bulamadikca

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler hocam indirdim dediginiz uygulamayi. Bir de ayni firmanin gorev yoneticisini de indirdim. Sanirim gorev yoneticisi de yoktu bu telefonda. Daha once samsung kullanmistim onlarda vardi. Ben de saniyodum acayipligi bulamadikca

güle güle kullanın hocam sanırım o uygulamanın içinde es media player gibi birşeydi gömülü geliyor. samsung işimizi görecek kadar en azından koymuş bir şeyler ama chacha da yoktu..

• thh heyetine başvuruda bulundum. bakalım ne olacak. neler olacak şimdi? ben ne yapacağım? numara falan vermediler sadece telefon numarası verdiler 2 ay sonra ara dediler? bilgili arkadaşlar var ise bilgilendirebilirse sevinirim. Telefon teknik serviste şu an alma dedi hakem heyeti..
  • Telefonun şarj süresi ortalama 1 gündü ve buna alışmıştım. Şimdi yurtdışına geldim, hattımı dışarı açtırmamıştım. Hiç kullanmıyor olmama rağmen şarj bitiyor. Normalde gece yüzde 100 şarjla bırakıp yatsam, sabah kalktığımda en fazla yüzde 96'ya düşmüş olurdu. Bu sabah baktım yüzde 43'e düşmüş. Gün içerisinde de şarj tükendi dolayısıyla...

Şebeke yok ama neden şarjım bu kadar kısa sürede bitmiş olabilir ?
  • quote:

thh heyetine başvuruda bulundum. bakalım ne olacak. neler olacak şimdi? ben ne yapacağım? numara falan vermediler sadece telefon numarası verdiler 2 ay sonra ara dediler? bilgili arkadaşlar var ise bilgilendirebilirse sevinirim. Telefon teknik serviste şu an alma dedi hakem heyeti..

Vermeleri gerekirdi. Neyse telaş yapma tc numaranı verdiysen sorun yok kaydın gözükür sistemde. Fatura fotokopisi ve diğer evrakları verdiniz sanırım? Bu arada 2 demişler sen bir buçuk ay dolunca git yokla bakalım belki sonuca varmış olabilir bir buçuk ayda. Telefonu da bu süre zarfında kullanamayacaksin servisten alabilirsiniz mesajı gelince alma bırak kalsın orada. Sen heyetin raporunu bekle.

• Herkese selam. Viberde birini arayacağım zaman "an internet connection is required to place free viber calls.Check your connection and try again place a regular(GSM) call instead ? " hatası alıyorum çözümü nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Telefonun şarj süresi ortalama 1 gündü ve buna alışmıştım. Şimdi yurtdışına geldim, hattımı dışarı açtırmamıştım. Hiç kullanmıyor olmama rağmen şarj bitiyor. Normalde gece yüzde 100 şarjla bırakıp yatsam, sabah kalktığımda en fazla yüzde 96'ya düşmüş olurdu. Bu sabah baktım yüzde 43'e düşmüş. Gün içerisinde de şarj tükendi dolayısıyla...

Şebeke yok ama neden şarjım bu kadar kısa sürede bitmiş olabilir ?

gsm operatörünün çekim kalitesinin batarya ömrüne etkisi vardır.
    gsm sinyal kalitesi düşük olan bir yerde telefon fazladan batarya tüketir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

araba, motor vs. yarışlarında uygulama ekranda yatay konumda değil de dik konumda açlılıyor ( çoğu uygulama da böyle zaten) ama sensörler telefon yataymış gibi davranıyor... çözümü var mı bunun ?

sensörlerde kalibrasyon varsa dikey konumda kalibre edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkd28

Herkese selam. Viberde birini arayacağım zaman "an internet connection is required to place free viber calls.Check your connection and try again place a regular(GSM) call instead ? " hatası alıyorum çözümü nedir ??

bunu wifi kapsamında mı denediniz?
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum asıl amacım wifi hotspot özelliği ile ipod'a internet sağlamak olacak, wifi hotspot özelliğinde bir sorun var mı performanslı mı kullanılabilir mi ? Bu konuda bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum asıl amacım wifi hotspot özelliği ile ipod'a internet sağlamak olacak, wifi hotspot özelliğinde bir sorun var mı performanslı mı kullanılabilir mi ? Bu konuda bi yardımcı olursanız sevinirim.

Bu zaman dek hicbir sorun yaratmadi ben memnunum

• Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ilk telefonumu alıcam bana detaylı bir şekilde Cha Chayı anlatır mısınız çünkü ihtiyacım var pek anlamam bu işlerden hemen kararsızlaşırım lütfen :/ ha birde telefonu öneriyor musnuz?
  • Ben de aranıza katıldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cimbomm0

Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ilk telefonumu alıcam bana detaylı bir şekilde Cha Chayı anlatır mısınız çünkü ihtiyacım var pek anlamam bu işlerden hemen kararsızlaşırım lütfen :/ ha birde telefonu öneriyor musnuz?

Tek sıkıntı hafızası yetersiz. Ben yeni rom yükleyerek aştım bunu. Tavsiyem dahili hafızası en az 2 gb lik cihaz alman. Bunun ki 512mb.cihazın genel bilgilerini konunun başında sayfa 1de bulabilirsin. Çok fazla oyun uygulama yukleyemiyorsun hafıza nedeniyle. Ama ben memnunum fiyatına göre alınabilecek en kaliteli cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ilk telefonumu alıcam bana detaylı bir şekilde Cha Chayı anlatır mısınız çünkü ihtiyacım var pek anlamam bu işlerden hemen kararsızlaşırım lütfen :/ ha birde telefonu öneriyor musnuz?

Tek sıkıntı hafızası yetersiz. Ben yeni rom yükleyerek aştım bunu. Tavsiyem dahili hafızası en az 2 gb lik cihaz alman. Bunun ki 512mb.cihazın genel bilgilerini konunun başında sayfa 1de bulabilirsin. Çok fazla oyun uygulama yukleyemiyorsun hafıza nedeniyle. Ama ben memnunum fiyatına göre alınabilecek en kaliteli cihaz.

Çok teşekkürler ama ararken telefonları Sony Ericsson Xperia Mini pro adlı bir alet buldum onunla htc arasındaki farkı pek çözemedim sizce hangisi?

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler ama ararken telefonları Sony Ericsson Xperia Mini pro adlı bir alet buldum onunla htc arasındaki farkı pek çözemedim sizce hangisi?

Tek sıkıntısı hafızası. Dolayısıyla çok fazla uygulama yüklenemiyor. Mesajlaşma, sosyal ağlar ve internet için gayet iyi bir fiyat/performans cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

quote:

quote:

quote:

Tek sıkıntısı hafızası. Dolayısıyla çok fazla uygulama yüklenemiyor. Mesajlaşma, sosyal ağlar ve internet için gayet iyi bir fiyat/performans cihazı.

ben de forumda biraz araştırma yaptım haklısınız teşekkürler ya zaten kart alıcam ayrıca oyun çok önemli değil çünkü lojmanda oturduğum için iç hat ücretsiz bu yüzden sadece mesajlaşma fotoğraf müzik vs. kullanıcam dershane sırasında kullanırım teşekkürler peki 2 gb kartla hafıza daha iyi olur mu?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.