Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Bir soru daha sorayım sürekli kullandığım ve cihaza tanıttığım mail adresimde nedense herkes eşitlenmiş durumda facebook,twitter herkes görünüyor whatsapta bile facebook ve twitter kişileri var bunları nasıl silebilirim.

Kişiler'e yani rehber egir ayarlara tıkla oran facebok,twitter vb. mail adreslerini sil'din mi düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

Mavi deki kararma olayı için değişim yaparlar mı :) veya sabunlu su vs ile silsem geçermi :D

100-130TL civarı yeni kapat takıldığını duymuştum,bende mavi renk kullanıcısıyım gayet memnunum telden.Zaten bu kararma sorunu genelde jean yani kot pantolonların cebinde süet kısmı deforme ettiğinden dolayı oluyormuş.Ceket,mont,eşofman,şort vb. eşyalarının cebinde taşımalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Benim simde kimse yok herşey google hesabımda sadece google seçili o yüzden mi oluyor acaba kişileri sime atsam facebook ve twitterle senkronize kesilir sanırım.

olabilir hocam google hesabını kullanmazsın kişileri sime atarsan düzelir sanırım....

Tamam hocam akşam yaparım. Bu arada telefoa birşey oldu tuş kilidini kapatıyorum sim gidiyor sürekli pin kodunu girin ekranı geliyor.

Edit: Telefon ikidebir kendini yeniden başlatmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 22 Ocak 2014; 11:43:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim simde kimse yok herşey google hesabımda sadece google seçili o yüzden mi oluyor acaba kişileri sime atsam facebook ve twitterle senkronize kesilir sanırım.

olabilir hocam google hesabını kullanmazsın kişileri sime atarsan düzelir sanırım....

Tamam hocam akşam yaparım. Bu arada telefoa birşey oldu tuş kilidini kapatıyorum sim gidiyor sürekli pin kodunu girin ekranı geliyor.

Edit: Telefon ikidebir kendini yeniden başlatmaya başladı.

hard reset at tekrardan reset atması normalk değil ama önce telefonu yedekle...allaha şükür böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ama tam formatla çözülebilir sanırım....

• Akşam yapıcam hocam bataryada çok çabuk tükeniyor dün 2,2 buçuk saat kurcaladım %100 den %40 a düştü. Hattı 2G ye alınca oldu bu olay onla ilgili olabilir mi.

• quote:

Akşam yapıcam hocam bataryada çok çabuk tükeniyor dün 2,2 buçuk saat kurcaladım %100 den %40 a düştü. Hattı 2G ye alınca oldu bu olay onla ilgili olabilir mi.

güncellemelerden bittikten sonra format atmadın sanırım formatlarsan düzelir.....üst üste güncellemelerden sonra format şart yoksa benimde bataryam bekleme süresiyle hiç birşey yapmamam rağmen 1 gün gidiyordu....şimdi telefonu bıraksam 4-5 gün gider rahatlıkla....
  • Fabrika ayarlarına döndüm güncellemelerden sonra hocam.

• quote:

Fabrika ayarlarına döndüm güncellemelerden sonra hocam.

hayır fabrika ayarlaına dönme tuşlardan format at aynı şey değil çünkü....tam formatla telefonda hiç bir sorun kalmaz....
  • Tamam hocam akşam yaparım. Bu arada kısayolları nasıl halledicem hocam mesela wifiyi açmak için ayarlar giriyorum wifi,mobil şebeke vs şeyleri widget tarzında açabileceğim birşey var mı?

• quote:

Tamam hocam akşam yaparım. Bu arada kısayolları nasıl halledicem hocam mesela wifiyi açmak için ayarlar giriyorum wifi,mobil şebeke vs şeyleri widget tarzında açabileceğim birşey var mı?

markette bir sürü uygulamalar var hocam kısayollarla ilgili istediğinizi indirip kullanabilirsiniz...
  • Sizin tavsiye ettiğiniz var mı ?

• quote:

Sizin tavsiye ettiğiniz var mı ?

insider en iyisi bence
  • quote:

quote:

insider en iyisi bence

Dost telefona hard format nasıl atıyoruz ben guncellemelerden sonra direk fabrıka ayarlarına sıfırladım aynı şey değil galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerpapaz

quote:

quote:

insider en iyisi bence

Dost telefona hard format nasıl atıyoruz ben guncellemelerden sonra direk fabrıka ayarlarına sıfırladım aynı şey değil galiba ?

hocam telefonu kapatıyorsunuz sonra ses açma tuşuna basılıtutyorsunuz bu sırada diğer elinizile açma kapama tuşuna kısa basın telefon açılıp simge görününce ses açma tuşundaki parmağınızı yavaşça kaldırın sonra sırasıyla ses açma ses kapama ve güç butonuna sırayla basın telefon format atacaktır....

• quote:

quote:

Mavi deki kararma olayı için değişim yaparlar mı :) veya sabunlu su vs ile silsem geçermi :D

hocam değişim yapmazlar zaten kadifemsi bir yapısı var zamanla kir tutacağı ilk baştan belli yani...ya sarı olsaydı telefon sarı daha felaket daha çok kir tutar ve belli ederdi bence sorun etme kullan gitsin zevkini çıkar....yeni alacaklar bu sorunla karşılaşmaması için siyah alsınlar arkası bu yapıda yani kadifemsi olan bir model daha yok sanırım ilk ve tek bizde var

Siyah kasa değişimi ne,kadar tutar acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

insider en iyisi bence

hocam telefonu kapatıyorsunuz sonra ses açma tuşuna basılıtutyorsunuz bu sırada diğer elinizile açma kapama tuşuna kısa basın telefon açılıp simge görününce ses açma tuşundaki parmağınızı yavaşça kaldırın sonra sırasıyla ses açma ses kapama ve güç butonuna sırayla basın telefon format atacaktır....

Bir ünlem işareti belirdi sonra telefon açıldı fakat yuklenenler hep duruyor programlar vs atamadım galiba ? ^^

• quote:

quote:

quote:

hocam değişim yapmazlar zaten kadifemsi bir yapısı var zamanla kir tutacağı ilk baştan belli yani...ya sarı olsaydı telefon sarı daha felaket daha çok kir tutar ve belli ederdi bence sorun etme kullan gitsin zevkini çıkar....yeni alacaklar bu sorunla karşılaşmaması için siyah alsınlar arkası bu yapıda yani kadifemsi olan bir model daha yok sanırım ilk ve tek bizde var

Siyah kasa değişimi ne,kadar tutar acaba :)

fazla tutacağını sanmıyorum servise bir sor istersen sadece kasa 70-80 tl ancak tutar gibi...bende renk solmasından korkutuğum için siyah almıştım...ya sarı veya kırmızı kullananlar ne yapıoyr merak ettim hele ki sarıda kararma olursa çok pis sırıtır....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

insider en iyisi bence

Bir ünlem işareti belirdi sonra telefon açıldı fakat yuklenenler hep duruyor programlar vs atamadım galiba ? ^^

olana kadar dene hocam çarklar çıkacak format atarken bende format atarken 3-4 kere deniyorum ilkinde hiç formatlamayı beceremedim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. chemist

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

insider en iyisi bence

olana kadar dene hocam çarklar çıkacak format atarken bende format atarken 3-4 kere deniyorum ilkinde hiç formatlamayı beceremedim bende

Alıntıları Göster
    yaw bu excalibur nikli arkadaş nerde konuyu açmış gitmiş bir daha uğramamış buraya....bari konu açıyorsun destek ver

• Hemen deniyorum . Peki, sim kartımdaki kişiler silinir mi ? format sonrasında
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.